Skjetten snudde kampen etter dommertabbe

0
704
Her har dommeren blåst straffe til Senja, og gir Fabian Egbele rødt kort. Helt feil av dommeren (Foto: Espen Bråthen).

Skjetten klarte å snu til seier til tross for en stor dommertabbe. Det ble seier 2-1 til tross for en mann mindre i 84 minutter.

Les også: Lørenskog ønsker å være med i toppen

Dramaet på Skjetten startet tidlig i kampen. Først fikk Fabian Egbele et snodig gult kort. Senja fikk frispark og Egbele spilte ballen tilbake til der frisparket skulle tas, men ballen traff en Senja-spiller og Egbele fikk det gule kortet. To minutter senere mistet Emil Eian, og Senja fikk en stor målsjanse. Egbele kastet seg fram på streken og reddet ballen med låret.

Håpløst rødt kort

Det tok litt tid så bestemte dommeren å blåse og pekte på ellevemeteren. Da startet noen heftige diskusjoner og alle på Skjetten, spillere, trenere og ledere reagerte sterkt. Og det er forstålig. Det var en stor dommertabbe. Det tok et par minutter så fikk Egbele direkte rødt kort for hands. Da hadde vi spilt i seks minutter.

Skjettens keeper Michael Tvinnerheim reddet straffesparket.

 

Stemningen ute på banen var veldig dårlig, og det ble mange tøffe dueller og mye kjefting. Dommeren mistet helt kontrollen på kampen.

Hjemmelaget kjempet knallhardt og de holdt unna til pause med ti mann.

Snur kampen

Skjetten startet bra i 2. omgang. De skapte to fine sjanser, men det var bortelaget som tok ledelsen. Trener Martin Wiker endret til 3-4-2, og de begynte å presse Senja. Innbytter Andreas Eriksen utlignet, og kvarteret før slutt avgjorde Magnus Tvedte kampen.

– De styrer matchen i starten av andre omgang, og de får en scoring. Så legger vi om, og presser de tilbake på banen. Vi kommer etter med et enormt trykk etter en dødball, som Tvedte får kriget i mål, sier Martin Wiker til Lokalfotballen. – I dag viser vi en enorm moral. Er en jevn kamp, der vi skaper mest og vinner fortjent, sier Martin Wiker til Lokalfotballen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.