Lørenskog skal være med i toppen

1
785

Lørenskog feide Salangen av banen da de vant 5-0, og nå skal de henge med i toppen. Lørenskog-gutten Mathias Kvalheim har trua.

Les også: Direkte fra kampen

– Nå kan vi være med der oppe. Vi har vært bedre enn de fleste motstanderne, men ikke satt sjansene våre. Det gjør vi i dag, og får vi flyten skal vi kjempe i toppen, sier Kvalheim. Han hadde tre målgivende og en scoring og var hjemmelagets beste spiller i hard konkurranse med to-målsscorer Alvaro Torres.

Alltid spilt i Lørenskog

Mathias Kvalheim slår målgivende til Kristian Bjørndalen her (Foto: Espen Bråthen).

22-åringen har alltid spilt i Lørenskog, og nå satser Lørenskog igjen mer på egne gutter. Man ser ute på banen at humøret er godt, og at de drar i samme retning.

– Det har aldri vært noe særlig med penger i Lørenskog på den tiden jeg har vært på a-laget, så det er jeg vant med. At det er mye lokale gutter synes jeg er fint. Da er det flere som får sjansen, og det mange som har tatt steg av den grunn, sier Kvalheim. – Miljøet i garderoben, og utenfor, er på topp, noe jeg er veldig fornøyd med. Vi er en sammensveiset gjeng, sier Kvalheim.

Målgivende

Mathias startet som høyreback, og det var han som låste opp forsvaret til Salangen. I første omgang slo han et innlegg som Alvaro Torres satte i mål på bakerste. Lørenskog spilte tidvis rundt Salangen, men fikk ballen i mål kun en gang. Det så ut til å bli en reprise av tidligere kamper der de skapte en god del med tapte poeng.

Alvaro Torres setter inn 1-0 til Lørenskog her (Foto: Espen Bråthen).

Dette skulle snu i andre omgang. Omgangen var kun ett minutt gammel når Kvalheim fosset ned høyresiden. Innlegget var perfekt til spissen Kristian Bjørndalen som styrte ballen i mål. Det var godt for spissen som ikke har scoret siden midten av april. Og nå rant målene inn.

Kristian Bjørndalen styrer ballen i mål, og setter inn 2-0 til Lørenskog (Foto: Espen Bråthen).

Fine scoringer

3-0 satte Alvaro Torres inn med et skudd fra 16-meteren. Kvalheim økte til 4-0 på en lignende scoring, og innbytter Michael Singh avsluttet målfesten med en nydelig vending og scoring.

– Det var gøy å spille back i dag. Jeg har blitt flyttet litt rundt og spilt både back, ving og indreløper i år, forklarer Kvalheim.

– Det er godt å sette sjansene vi får i dag. Før har vi brukt lang tid og blitt utålmodige. Nå får vi ro fordi vi setter sjansene våre, avslutter Kvalheim.

Lørenskog er nå oppe på 5. plass med 14 poeng, og det er kort vei opp. Nå skal de møte de to topplagene Mjølner og Skedsmo i de to neste kampene. Om to uker smeller det på Rolvsrud mellom rivalene Lørenskog og Skedsmo. Det er en kamp vi alle skal på!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.