Foran den 9. serierunden i 3. divisjon – kommentarer og tips

0
572
Skedsmo Skjetten (Foto: Espen Bråthen).

Det er breddefotballens helg, og heldigvis har de fleste lokale lagene i 3. divisjon hjemmekamp. Det passer perfekt for dere alle å gå på kamp denne søndagen. Her er mine kommentarer og tips.

Alta 2 – Lillestrøm 2

Nå sender Lillestrøm 2 alle mann alle oppover til nord. De bytter og trikser og mikser fra kamp til kamp. Nå skal de imidlertid møte et annet 2. lag fra Nord, og da er jo jeg som romeriking fornøyd med toppet rekruttlag. Et snev av dobbeltmoral, men la gå.

LSK har med seg Antonijevic, Ajeti, Krogstad, Brenden, Sandberg, Gran og Olsen som er  a-troppen. De tre sistnevnte er gode juniorspillere som sikkert ikke får mye a-fotball men som duger i 3. divisjon. Det vil si at LSK nesten har en full ellever med spillere som trener med a-laget. Arne Holter er også tilbake etter skade.

Denne kampen skal LSK 2 rett og slett vinne.

Mitt tips: 1-5 Tangen for Alta 2. Ajeti 3, Krogstad og Gran for LSK 2.

Skjetten – Senja

Skjetten burde slått Skedsmo i forrige runde, men klarte bare 0-0 med en mann mer i 60 minutter. De var faktisk best da Skedsmo hadde elleve mann.

De må gjøre en endring i dag ettersom Andreas Eriksen sliter med en vond hæl. Inn kommer midtbanekriger Robin Daly fra start. Han går nok inn på midten, og de dytter Moltzau opp på topp. Jeg tipper også at Joakim Eyde kommer inn fra start.

En som garantert starter er Fabian Egbele. Han hadde en strålende kamp mot Skedsmo. En skikkelig maskin. Jeg går for noen tøffe dueller mellom han og Sondre Laugsand. Senja er kanskje det mest hissige laget jeg har sett i år. Dette blir en «krig».

Mitt tips: 3-1 Tvedte 2 og Castilla for Skjetten. Jensen for Senja.

Lørenskog – Salangen

Lørenskog åpnet serien bra, men nå har de tre kamper uten seier. De to foregående hjemmekampen tapte de mot Fløya og Alta 2. Dermed må de vinne i dag. Salangen ligger tredje-nederst på tabellen, og skal være grei skuring. Selv om kanskje ingen kamper i 3. divisjon er det.

Det er mulig Lørenskog kommer uten trener Julian Madsen som har fått kyssesyken. Jeg har et par spøker innabords, men får holde de for meg selv.

Av spillerne er Christoffer Skårn og Lowrens Rosinelli ikke med, ellers ser det bra ut for Lørenskog. Den midtbanetrioen de stiller med er sterk. Bjørndalen må snart begynne å score, og hvorfor ikke i dag.

Mitt tips: 3-0 Bjørndalen 2 og Solberg for Lørenskog.

FUVO – Skjervøy

FUVO har kommet seg over nedrykksstreken etter en veldig svak åpning. De har fire kamper uten tap og blant de kampene er det en sterk seier borte mot serietoer Mjølner.

Ørjan Heiberg begynner å finne riktig ellever, og nå mangler vi bare at Kim Brenna setter sjansene sine. Løsner det for han blir det moro for FUVO. I dag er også Mads Skårdal tilbake etter karantene. Midtbanespilleren har allerede fem gule kort, og må sone for annethvert gule kort fremover.

Skjervøy ligger nest sist på tabellen, og denne kampen skal, og må, FUVO vinne. Med tre poeng klatrer de til midt på tabellen.

Mitt tips: 2-0 Brenna 2 for FUVO.

Harstad – Skedsmo

Toppkamp i 3. divisjon avdeling 6. Skedsmo leder serien med fire poeng foran Harstad (Mjølner vant lørdag og er to poeng bak Skedsmo). Skedsmo reiser oppover med en noe skadedrabbet tropp, men troppen er så sterk at de uansett stiller et meget godt lag.

Lars Jørgen Mork, Mergim Shurdhiqi og Jesper Kornbakk er blant de som ikke er med opp til Harstad. Førstnevnte soner på grunn av rødt kort sist.

Den gode nyheten er at Kristoffer Langerud endelig er tilbake. Med Shurdhiqi ute skal Christoffer Blix spille midtspiss. Hans desidert beste posisjon, og jeg tror han løper fra forsvaret til Harstad flere ganger i dag.

Skedsmo må se opp de raske vingene til Harstad, pluss at Nikica Kosutic er god i mellomrommet. Han har også et strålende venstrebein.

Mitt tips: 1-2 Kosutic for Harstad. Blix og Davies for Skedsmo.

Eidsvold Turn skal spille mandag 12. juni mot Raufoss 2.

Hvilken kamp skal du se i dag? Jeg skal se første halvtimen av Skjetten-kampen, før jeg skal se Lørenskog – Salangen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.