Endelig løsnet det for Kim Brenna – senket Skjervøy

0
494

Mange har ventet på at det skulle løsne for FUVOs gode spiss Kim Brenna. Mot Skjervøy banket spissen inn tre mål i 4-1-seieren, og det var faktisk årets første hjemmeseier for FUVO.

Med sine 43 mål i fjorårets sesong for Kim Brenna forventet mange fotballinteresserte at målene skulle renne inn i år også – selv om serien er tøffere denne sesongen. Det har vært en litt trå start for den raske spissen, men han har selv aldri vært i tvil at det skulle løsne.

Hat-trick på Brenna

Og mot Skjervøy løsnet det skikkelig. Allerede etter ni minutter satt den første for Brenna og FUVO. 15 minutter senere kom nummer to. Nå var alt ved det gode «gamle» på Funnefoss stadion.

FUVO fortsatte kjøret. Martin Skolbekken økte til 3-0 like etter pause, før Brenna satte punktum med sin tredje og FUVOs fjerde scoring.

– Kontroll i 90 minutter. 12-2 i målsjanser og en solid kamp av gutta. Godt og fortjent for Kim med tre mål. Hele troppen gjør en god innsats, det gir oss tre deilige poeng og årets første hjemmeseier, sier Ørjan Heiberg til Lokalfotballen

Nå løsnet det endelig for deg, Kim?

– Satser på det. Tre mål og en assist i dag er bra, men det viktigste er at vi vinner og fortsetter klatringen på tabellen. I dag var alle elleve pluss de som kom inn veldig solide, svarer Brenna. Og han fortsetter: – Vi er bunnsolide defensivt nok en gang. Vi er nærmere fem og seks mål enn de er sitt andre. Og i dag tør og evner vi offensivt som var veldig morsomt. På tide at vi klarte å ta med kula og spille offensiv god fotball.

FUVO er nå oppe på en 8. plass på tabellen, etter fem strake kamper uten tap. Nå har det løsna for Brenna også, og FUVO ser oppover på tabellen. Det er ikke langt opp til tetlagene.

Lillestrøm 2 neste for FUVO

Neste uke skal FUVO til LSK-Hallen. Der står LSK 2 på motsatt side, og alle på Opakermoen er spent på hva slags lag de stiller i den kampen.

Borte mot Alta 2 tok LSK 2 med seg 7-8 mann fra a-lagsstallen. Det holdt til 1-0-seier etter at Petter Olsen scoret kampens eneste mål. Lillestrøm 2 var klart best, og burde scoret flere.

Dermed ble det fem av fem seire for Romerike-lagene i den 9. serierunden i 3. divisjon avdeling 6.