torsdag, april 18, 2024

– Det er fortsatt god stemning i gruppa

Date:

Share post:

Gjerdrum gikk ut med fullt trøkk mot topplaget Kløfta, men de klarte ikke å få ballen i mål. Det klarte Kløfta to ganger, og den tunge perioden for Gjerdrum fortsetter.

Les også: Direkte fra kampen

– Det er fortsatt god stemning i gruppa, men det er jo ikke gøy å tape kamper, sier Gjerdrums kaptein og midtstopper, Tobias Reinli, til Lokalfotballen etter nok et tap på hjemmebane. Gjerdrum har fortsatt ikke vunnet hjemme denne sesongen.

Tobias Reinli og Elias Løvseth for Gjerdrum (foto: Espen Bråthen)

Flere gode sjanser

Gjerdrum gikk rett i strupen på topplaget Kløfta. Anført av en meget god og opplagt Elias Løvseth vant de nesten alle dueller i starten. Noe som egentlig er Kløftas styrke. Tobias’ bror Vetle Reinli brukte skuddfoten fra 22 meter tidlig i kampen, men ballen smalt i innsiden av stolpen.

Like etter var spissen Marius Rødsrud frampå men avslutningen var ikke god nok. Så er det Eirik Moseng som finter bort Vemund Sæther. Utside-avslutningen gikk rett på Kløftas keeper Fredrik Hauffen.

Innbyttertrøbbel

Så holdt dommertrioen på å virkelig gjøre seg bort. Magnus Hovde måtte ut med skade, og innbytter Kush Bujupi var ikke helt klar. Dommeren satte igang spillet og Bujupi løp bare ut på banen etter det. Han kom helt alene på venstresiden, men avslutningen gikk over. Hadde den gått i mål hadde det bitt rabalder etter det ulovlige byttet.

Gjerdrum fortsatte å være hakket bedre enn Kløfta. De uortodokse vingene Mathias Duma og Lyon Feyzulai skapte ubalanse i Kløfta, men de to dribleglade vingene må bli mer effektive i spillet sitt. Som midtveis i omgangen. Feyzulai driblet bort to mann i lengderetningen, og spilte raskt ut til Duma. Han var en mot en mot Skiaker og rundet han lett. Innlegget til Jonas Eng var litt for upresist.

Marius Rødsrud fikk også en gedigen sjanse. Gjennomspillet til han på bakerste stolpe var perfekt, men spissen klarte å skyte i stolpen fra fem meter. Den skal rett og slett sitte i mål.

Effektive Kløfta

Herfra og ut tok Kløfta mer og mer over. Og et topplag har oftere litt mer flyt enn et bunnlag. Duma mistet ballen høyt oppe. Christoffer Skiaker slo ballen i bakrom mot Adam Olsen. Han satte på turboen og parkerte alle. Han vant duellen mot forsvaret og trillet ballen foran mål til Bujupi som satte ballen i det åpne målet.

Kush Bujupi og Adam Olsen jubler etter scoring (Foto: Espen Bråthen).

Nummer to kom like etter. Wazgel Saleh slo et frispark som viste seg å være en innøvd variant. Hiwa Poor løp seg fri på nærmeste. Han fikk ballen, og ristet av seg Tobias Reinli før han banket ballen i motsatt kryss. Strålende scoring av Kløfta.

– Vi er best i 1. omgang, men vi klarer å slippe inn to drittmål. Det er enkel feil, og jeg taper jo en duellen foran mål nummer to. Vi gjør disse enkle feilene for ofte, forklarer Tobias Reinli.

Hvordan skal dere kvitte dere med disse feilene?

– Vi jobber med saken, men det er ikke lett. Vi er et bunnlag og vi har ikke marginene med oss om dagen. Det er mulig det sitter i hodet. Det er tungt, svarer Reinli. Midtstopperen måtte også ut med skade i dag, og det så skikkelig ille ut når han lå ute på kunstgresset etter smellen.

– Det er vondt på innsiden av kneet. Med en gang trodde jeg det var virkelig ille, men det går bedre nå. Fortsatt vondt når jeg går, men det føles bedre, sier Reinli.

Er det en ting Gjerdrum ikke trenger nå så er det å få sin gode kaptein skadet. Reinli har virkelig tatt over som forsvarssjef etter at Vebjørn Sangnæs gikk til Gjelleråsen i vinter.

– Vi savner Vebjørn vi. Han er en god kompis, og han er gul i hjertet. Jeg syns det har gått bra for egen del, selv uten Vebjørn, sier Reinli og smiler.

Kløfta klart best

Ole Westheim med skudd for Kløfta (Foto: Espen Bråthen).

I den andre omgangen dro Kløfta nytta av den sterke medvinden. De hadde full kontroll i hele omgangen, og de skapte nok sjanser til å øke både en og to ganger. Roy Konterud i Gjerdrums mål hadde noen fine redninger, og i tillegg var Kløfta-spillerne upresise innenfor seksten.

– Den første halvtimen er dårlig. De trøkker til, og det stangskuddet ga de en boost. Fra cirka halvtimen og ut syns jeg vi er best, men vi er heldige at vi ikke ligger under. Vi scorer fine mål og skaper mange sjanser utover i kampen, sier Kløftas trener Karl André Hovde til Lokalfotballen etter Kløftas femte strake borteseier. Hovdes gutter har også sluppet inn kun ni mål på ti kamper. Det er en av årsakene til at de kun er poenget bak seriefavoritt, og serieleder, Gjelleråsen.

Karl Andre Hovde i Kløfta er fornøyd etter scoring nummer to (Foto: Espen Bråthen).
Tabellen
1 Gjelleråsen 10 26
2 Kløfta 10 25
3 Aurskog-Høland 10 22
4 Skedsmo 2 10 20
5 Eidsvold TF 2 10 17
6 Eidsvold IF 10 16
7 Hauerseter 9 16

 

Stjernebørsen

2* Sondre Haugen (Kløfta)
1* Elias Løvseth og Roy Konterud (Gjerdrum), Eivind Damstuen og Hiwa Poor (Kløfta)

Iversen senket Hauerseter

Eidsvold IF slo tilbake på hjemmebane etter at de tapte hjemme mot Kløfta. Hauerseter ble sendt hjem med tre mål i sekken. Allerede etter to minutter sender Fredrik Kristiansen hjemmelaget opp i ledelsen. EIF fortsatte presset, og like før pause satte midtstopper Jim Pedersen inn 2-0. I den andre omgangen avgjorde Magnus Iversen med sin 3-0-scoring.

Hauerseter manglet tre av sine beste spillere: Marius Preber, Remi Rød og Christian Bjerke. Da blir det tungt.

Da ble det jubel i EIFs garderobe etter kampen.

 

Stjernebørsen

2* Jim Pedersen og Stein Vidar Fjeldvang
1* Espen Berg Ottsen og Robin Limbodal. Vegard Knudsen og Jørgen Alstad.

Det løsnet for Raumnes & Årnes

Etter en tung periode løsnet det skikkelig for Raumnes & Årnes. De vant hele 4-0 mot Fet. Nickals Sramek smalt inn tre scoringer og Mads Hansen en.

Det var lørdagen sin det. Fem kamper totalt i dag. En i går, og mest sannsynlig en på søndag. Det ser ut til at damekampen mellom topplagene Fjellhamar og Aurskog-Høland ryker, dessverre.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Blaker

Både Raumnes & Årnes og Blaker har hatt en tung start. Nå møtes lagene i 4. divisjon. Følg...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...

Direkte fra 4. divisjon: Kløfta – Rælingen

Den 1. serierunden avsluttes med Kløfta mot Rælingen. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra kl. 20:15.