Drømmescoringer ga Skårer tre poeng

0
678

De 17(!) tilskuerne på Lillestrøm stadion fikk se fem strålende scoringer da Skårer vant 3-2 over Flisbyen i lørdagens 5. divisjonskamp.

Les også: Direkte fra kampen

Flisbyen møtte opp uten 3-4 sentrale spillere som alle skulle i bryllup. De varslet Skårer 1,5 uke før kampen, men Skårer ønsket ikke å flytte kampen. Svakt av Flisbyens spillere og svakt av Skårer.

Uansett, så ble kampen spilt. De 17 tilskuerne som møtte opp fikk ikke se altfor god fotball, men vi fikk servert noen fantastiske scoringer.

Christian Gulbrandsen og Alexander Birkeland hadde noen herlige dueller (Foto: Espen Bråthen).

Birkeland i farta

Flisbyen gikk opp i 1-0 før pause. Etter en fin kontring klinte Alexander Birkeland ballen i mål via tverrliggerne fra 17 meter. Nydelig scoring.

Flisbyen var best i den første omgangen, og Skårer var veldig tafatte. Flisbyen hadde god hjelp av fin medvind, og det skulle Skårer få i andreomgangen. De fikk en solid «hårføner» av treneren i pausen, og det hjalp blåtrøyene.

Utligningen kom etter strålende spill på Skårers venstresiden. Chima Okehi dro seg forbi et par mann, og serverte Paolos Debesay et gjennomspill. Han løp fra forsvaret og banket ballen i mål.

Drømmescoringer

Skårer tok raskt ledelsen. Nicholas Navarrete var helt upresset på 20 meter, og han bestemte seg for å fyre av. Ballen steg rett opp i krøsset.

Nicholas Navarrete jubler etter scoring for Skårer (Foto: Espen Bråthen).

Vi skulle få se et enda penere mål like etter. Den gode midtstopperen Christian Gulbrandsen tok rennafart og banket til fra 30 meter. Ballen suste opp i samme krøss som i 2-1-scoringen til Skårer. En fantastisk scoring.

Skårer styrte det meste av av spillet i omgangen, men Flisbyen tok litt tak på slutten. De fikk en redusering ved et vakkert frispark av Henrik Sognnæs.

Dermed tre poeng til Skårer og de er oppe på 6. plass med 16 poeng. De er dermed like bak AFSK, Fjellhamar og Sørumsand.

Stjernebørsen

2* Christian Gulbrandsen (Skårer) Thomas Halstensen (Flisbyen)

1* Paolos Debesay (Skårer), Henrik Sognnæs (Flisbyen)

Thomas Halstensen var god for Flisbyen (Foto: Espen Bråthen).

De ble spilt to andre kamper i 5. divisjon denne lørdagen. I toppkampen mellom Rælingen og Fjellhamar vant hjemmelaget 2-0. Erik Johannessen og Yad Swar scoret for blåtrøyene. Fjellhamar presset hardt i andre omgang, og brant et straffespark. Tre poeng til Rælingen og de leder serien foran Leirsund. De to første lagene rykker, og det er hele ni poeng ned til tredjeplassen.

Rømskog slo AFSK

Hjemme på Rømskog er skauingene tøffe å slå. Det fikk AFSK merke også. Bortelaget tok ledelsen ved Thomas Lerdahl, men hjemmelaget skulle komme sterkt tilbake. Jøran Sandby og Olaf Kind sendte de røde opp i 2-1. Eirik Bergsjø og Hans Petter Bergquist økt til 4-1, før Håkon Lundberg reduserte.

Rømskog er oppe på 7. plass med ti poeng, og AFSK er på 5. plass med 17 poeng.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.