Gjelleråsen med seier igjen – Gjerdrum hentet opp 0-2 til uavgjort

0
723
Jonas Mathisen herjet med Raumnes & Årnes. Han var sterkt delaktig i alle fire målene til Gjelleråsen (Foto: Espen Bråthen).

Etter to strake uavgjort er seriefavoritt Gjelleråsen tilbake på vinnersporet etter 3-1-seier mot Hauerseter. Gjerdrum hentet opp 0-2 til uavgjort mot Raumnes & Årnes.

Les også: Direkte fra mandagens kamper

De grønne fra Li har gått på to 1-1-kamper der de har blitt kriget litt ut av stilen. I Hauerseter møtte de også et lag som er vonde å møte, men nå hadde Bent Inge Johnsens gutter lært. De trillet rundt og over hjemmelaget. En av årsakene var at Jonas Mathisen var tilbake. Den gode vingen har tatt et steg og dominerer kamper.

Gjelleråsen best

– God 1.omgang hvor vi er veldig mye bedre enn Hauerseter, men unøyaktige i avslutninger samt en meget god keeper Bjerke. Han er en god spiller, fin type og meget viktig for hjemmelaget. Etter 3-0 tidlig i andre slipper vi opp på tempo og intensitet, og slipper hjemmelaget mer inn i kampen. Men vinner fullt fortjent og vi er nok nærmere 1-4 enn de er 2-3, sier Bent Inge Johnsen til Lokalfotballen.

Les også: Kaptein Akselsen senket Eidsvold IF

Toppscorerne scoret

1-0 til de grønne satte Markus Kaasa inn på et straffespark. De to neste scoringene stod Mathisen for. Gjelleråsen tok beinet litt av gassen i 2. omgang og Hauerseter kom bedre med, og de reduserte ved Ruben Grensemo.

– I dag ble vi stående litt med lua i hånden i 1.omgang. GIF fikk gjøre som de ville da. I andre omgang var vi mer aggressive og mer på. Så vi får ta med oss det videre. Gjelleråsen var gode idag og det skal de ha skryt for, sier Eirik Soltvedt i Hauerseter.

Stjernebørsen

2* Christian Bjerke (HSK), Jonas Mathisen og Marius Pande (GIF)

1* Vegard Knudsen og Petter Stenseth (HSK), Joakim Hjelkerud og William Berg (GIF).

Gjerdrum hentet opp 0-2

Raumnes & Årnes fikk en strålende start på kampen mot Gjerdrum. Allerede etter ti minutter ledet de 2-0. Først ble Nickolas Sramek felt innenfor seksten, og Patrick Hansen satte inn 1-0. Like etter doblet Jonathan Dixon ledelsen, etter framspill av Patrick Hansen.

Gjerdrum våknet etter hvert. Først reduserte Mathias Duma etter forarbeid av Joackim Pelaez. Gjerdrum fikk sin utligning i andre omgang. Marius Rødsrud sikret uavgjort, etter det som var en offside-scoring.

– Meget svak åpning fra vår side, hvor Årnes fort kunne hatt et mål eller to til. Vi jobber oss etterhvert inn i matchen og får 1-2 på et gunstig tidspunkt. Så får vi 2-2 cirka ti minutter før slutt, og får med oss et viktig poeng hjem i en vanskelig bortekamp, sier Gjerdrums trener, Ola Jørstad.

 

Stjernebørsen

2* Patrick Hansen (R&Å), Marius Rødsrud (Gjerdrum)

1* Jonathan Dixon (R&Å), Joackim Pelaez og Jonas Eng (Gjerdrum)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.