Foran 9. serierunde i 4. divisjon – kommentarer og tips

0
953

Alle de tre topplagene mistet poeng i forrige serierunde, så nå er det enda tettere i toppen av 4. divisjon. Topplag skal møtes denne uka.

Det er bare å glede seg til denne uken. En skikkelig fotballuke. For min del er det seks økter med jentene, så det blir litt mindre lokalfotball. Det vil uansett komme mye oppdateringer og saker.

Det er Hauerseter mot Gjelleråsen og Kløfta mot Aurskog-Høland denne uken. Herlige toppkamper.

Blaker – Eidsvold IF

Gresskamp. Det er så herlig. Det var et forrykende oppgjør mot Gjelleråsen sist. Blaker tok med seg ett poeng på en blaut og tung matte. Nå er det varmere og en hardere gressmatte. Fortsatt uvant for motstanderen. Thomas Skaalerud kommer inn for Sander Svardahl i denne kampen.

Eidsvold har flere tunge forfall. To av lagets beste de siste sesongene Espen Berg Ottesen og Jim Freddy Pedersen er borte. Simen Martinsen og Robin Limbodal spiller heller ikke. Det sies at Stian Halberg og Heine Lundahl er usikre.

Dette jevner det hele ut litt, men EIF har fortsatt det gode spissparet Iversen og Kristiansen på plass. De er også solide bakover og har en god trygghet der.

Det blir denne kampen på meg i dag, ettersom jeg ikke rekker tidsnok opp til Hauerseter – Gjelleråsen.

Mitt tips: 3-3 Nordseth 2 og Karlsson for Blaker. Iversen 2 og Kristiansen for EIF.

Nordicbet har EIF som favoritt til 1,80. Det var lavere tidligere i dag før troppene kom. Blaker til 2,55 er en ålreit odds på grunn av forfallene til EIF.

Raumnes & Årnes – Gjerdrum

Det ble poeng sist for R&Å mot Aurskog-Høland. Nå er brødrene Patrick og Mads Hansen tilbake etter karantene og skade, så da får vi håpe på bedre spill av blåtrøyene. De er fortsatt gode defensivt så Gjerdrum får det tøft.

Kampen går på Årnes stadion, og dermed gresskamp. Herlig!

For Gjerdrum er viktige Marius Rødsrud tilbake. Gjerdrum har hatt en vanskelig åpning, og de ligger sist med kun tre poeng. Det er både udyktighet og uflaks som spiller inn. Sist mot Lørenskog 2 scoret de, men dommeren blåste for straffe – og den bommet de på. Akkurat den situasjonen er slik Gjerdrum har det om dagen.

Mitt tips: 2-1 Dixon og Sramek for R&Å. Rødsrud for Gjerdrum.

Hauerseter – Gjelleråsen

En kamp som jeg har gledet meg til, men når man er fotballtrener selv så passer ikke det ikke alltid. Denne kampen går uten meg, dessverre.

Og det tror jeg lagene blåser i. For her kommer det til å smelle.

Hauerseter sin henting av Christian Bjerke har vært god. Mot Skedsmo 2 reddet han alt og gjorde at HSK fortsatt kan klatre helt opp i toppen. I dag mangler viktige Remi Rød og Magnus Mundal. Inn kommer Alstad, Piri og Jacobsen igjen. HSK er vonde og møte og de er sterke i begge boksene, slikt blir det poeng av.

Gjelleråsen gikk i Blaker-«fella» sist. De ble med på krigen og da blir det vondt. Nå er det tilbake på kunstgress. De har to strake 1-1-kamper, og det kan fort denne ende også. GIF mister mye fart og offensiv kraft når Jonas Mathisen er ute. Ellers er som vanlig troppen meget sterk.

Mitt tips: 1-2 Preber for HSK. Kaasa og Dibula for GIF.

Andre kamper:

Eidsvold Turn 2 – Ull/Kisa 2
Kløfta – AHFK
Hauerseter – Strømmen 2 (hengekamp)
Blaker – Raumnes og Årnes  (hengekamp)

Lørenskog 2 – Fet
Skedsmo 2 – Strømmen 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.