Foran den 8. serierunden i 4. divisjon – kommentarer og tips

0
1138
Martin Mathisen (Blaker) og Ardijan Fera (Gjelleråsen) i duell (Foto: Espen Bråthen).

Ny mandag. Nye muligheter. Fem kamper mandag står på planen, og det er flere spennende oppgjør. Her er mine kommentarer og tips.

Etter forrige runde tettet det til seg i toppen, og det skiller kun ett poeng mellom de tre første lagene. Gjelleråsen leder på målforskjell for Skedsmo 2. Aurskog-Høland lurer like bak.

Her er mine kommentarer og tips.

Eidsvold – Kløfta

Hjemmelaget har ti strake hjemmekamper uten tap. Mot Kløfta mangler meget viktige Espen Berg Ottesen. Han er ute med skade. Robin Limbodal og Simen Martinsen er også ute. Eller ser det greit ut for rødtrøyene.

EIF spilte 1-1 mot Raumnes & Årnes sist i en jevn kamp.

Kløfta kommer med full tropp. Det er ikke stort sett mer å si om den saken. Karl André Hovdes gutter beit godt fra seg mot Gjelleråsen sist, og blir nå et topplag. Duoen Olsen og Nystrøm kan få det gøy mot det litt trege forsvaret til EIF.

I fjor vant Kløfta 3-1 på Råholt, mens det ble 1-1 på Kløfta.

Mitt tips: 1-2 Iversen for EIF. Nystrøm og Westheim for Kløfta

Nordicbet har Kløfta som favoritt til 1,55. Det er litt for lavt ettersom EIF er så gode hjemme.

Hauerseter – Skedsmo 2

Hjemmelaget har startet bra, men ikke imponert spillemessig ennå. De vinner jevne kamper, og det er en god egenskap. Vil med seier i de to hengekampene være kun tre poeng bak Gjelleråsen.

Hauerseter har fem forfall i kveld. Alstad, Andersen, Jacobsen, Piri og Sørby. Det er ikke av de aller viktigste spillerne, men viktige nok til at dette kan bli en tøff kveld mot et meget godt Skedsmo 2-lag.

En kuriosa er at Eirik Soltvedt er på benken i kveld. Han har lagt opp de siste fem årene, men spiller alltids litt.

Skedsmo 2 kommer med et sterkt lag. De har fått inn Petter Kristiansen, Ludvik Benco og Sander Wang som er på sommerferie fra USA-studiene. Sammen med Emil Olsen, Robin Moheim, Kenneth Stovner, Martin Bjørkeng og Nikolay Bjurholt er dette et sterkt lag. Hadde holdt seg i 3. divisjon dette laget her.

Mitt tips: 1-3 Preber for Hauerseter. Wang, Moheim og Olsen for Skedsmo 2.

Nordicbet har Hauerseter som favoritt. Det er nok feil slik lagene ser ut på papiret. Skedsmo 2 til 2,32 i odds er meget god verdi.

Peder Kristiansen (t.v) er tilbake i Skedsmo. Han spiller for Skedsmo 2 mot Hauerseter (Foto: Espen Bråthen).

Blaker – Gjelleråsen

Blaker stiller sitt sterkeste lag for året. De fleste er tilbake i troppen igjen. Nå er det bare Per Einar Martila som mangler. Til og med benken er full av gode fotballspillere.

Etter både regn og sol er Bruvollen virkelig bra nå. Kanskje litt for bra for Blaker, sies det.

Gjelleråsen spilte uavgjort sist mot Kløfta, og dermed årets første poengtap.

De mangler viktige Jonas Mathisen nå også, og det merkes. Gjelleråsen-gutten blir bare viktigere og viktigere for det grønne laget med Norges kuleste drakter. De har uansett mer enn nok kvalitet til å vinne denne kampen – til tross for gress. Det vil ikke gå like raskt med, og de vil få litt juling.

De viste mot Kløfta at de tåler juling også.

Mitt tips: 2-4 Nordset og Karlsson for Blaker. Kaasa 2, Fera og Normann for Gjelleråsen.

Nordicbet har Gjelleråsen til 1,10 i odds. Styr unna.

Fet – Ull/Kisa 2

Fet stiller en ålreit tropp i kveld. Stort sett de samme som tapte mot Strømmen 2 sist. De fikk en lei smell av juniorer da, og de møter et juniorlag i kveld også. Ull/Kisa 2 har nok en gang endret på troppen. Mot Gjerdrum hadde de med flere OBOS-spillere, og i dag ingen. Gjerdrum og Fet kan fort ble de to lagene som kjemper om nedrykk, og da er det trist at Ull/Kisa 2 stiller så ulike lag.

Nå skal Ull/Kisas juniorer være med bedre enn Fet uansett, men det er alltid litt enklere å spille mot et lag uten mye rutine. Det har Fet i laget, og de kommer til å gi Kisa 2 god kamp.

Mitt tips: 2-3 Abusdal og E. Søgård for Fet. Bjørgolfsson 2 og Stenseth for Ull/Kisa 2.

Dette blir en jevn kamp der Nordicbet har Ull/Kisa 2 til liten favoritt og 2,00 i odds. Det er en odds som er innafor når man ser Fets resultater denne sesongen. En liten slant på unggutta fra Jessheim.

Eidsvold Turn 2 – Strømmen 2

Begge lagene er midt på tabellen. Eidsvold Turn 2 har prestert bra, men Strømmen 2 er ikke helt der de skal være. Hjemmelaget har med Truong Tran i kveld. Ellers er det stort sett unggutter. Gode unggutter. Spesielt Lars Andresen har imponert. Spissen har scoret fem mål på åtte kamper. Han fikk også innhopp på a-laget lørdag.

Strømmen 2 vant 4-0 mot Fet sist, med bare juniorer. Slik stiller de opp i kveld også. Dette blir altså nesten en juniorkamp, og da kan alt skje.

Mitt tips: 3-2 Ruud 2 og Andresen for ET2.  Bjertnes og Habberstad for Strømmen 2.

Tirsdag:

Aurskog-Høland – Raumnes & Årnes
Gjerdrum – Lørenskog 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.