Alta-spilleren har innrømmet rasistisk rop til Skårn

0
906
Christoffer Skårn i Lørenskog (Foto: Tom Kluge).

Alta-spilleren som skrek ut de rasistiske ordene til Christoffer Skårn har innrømmet at han har ropt de ordene. Nå har spiller og klubb unnskyldt seg til Skårn.

– Vi har snakket med spilleren det gjelder og vår spiller har innrømmet at han kom med den kommentaren til Lørenskogs spiller. Vi har beklaget dette til spiller og klubb, sier Rune Berger, kontorleder og sportslig leder i Alta Fotball. Altas spiller har også ringt til Skårn og beklaget seg.

Søndagens oppgjør ble en lite hyggelig opplevelse for Skårn. 23-åringen var trist og lei seg, og vurderte å gi seg med fotball.

Hva blir konsekvensen for Alta-spilleren nå?

– Vi må se videre på saken. Vi har aldri hatt en slik sak før. Spilleren har sagt til oss at Skårn tok et realt balletak på han, og det derfor ble dårlig stemning. Det unnskylder selvfølgelig ikke det han sier. Vi som klubb skal ikke bagatellisere episoden. Vi tar sterk avstand fra ordene han brukte, sier Berger.

Les også: – Rasisme må bort fra norsk fotball

Lørenskog har mottatt unnskyldningen, og sier at de er ferdige med saken. Foruten at de er helt uenige i hendelsesforløpet. Videoen Lokalfotballen har sett viser at det ikke er noe «balletak» i episoden før de stygge ordene falt på Rolvsrud.

Episoden er rapportert inn til Norges Fotballforbund, og Altas spiller kan forvente seg en lang straff etter innrømmelsen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.