fredag, april 19, 2024

– Rasisme må bort fra norsk fotball

Date:

Share post:

Lørenskogs Christoffer Skårn ble kalt din jævla degos av en Alta-spiller i søndagens 3. divisjonskamp. Nå reagerer trener Julian Madsen og Lørenskog sterkt.

– Slike hendelser må bort fra norsk fotball. Jeg ser det hvert år, og det er totalt uakseptabelt. Det gjelder om det er hudfarge, religion eller legning, sier Julian Madsen til Lokalfotballen.

Skårn kan gi seg som fotballspiller

Hendelsen oppstod i nærheten av trenerbenken. Madsen hørte det tydelig, og det gjorde flere av spillerne. Verst reagerte halvt-gambiske Christoffer Skårn, som ble utsatt for rasismen av Altas spiller.

– Jeg hørte det tydelig, og er ikke tvil. Det gjorde også flere spillere. Christoffer er så lei seg nå, og han sa rett etter kampen at han slutter hvis det ikke blir konsekvenser for spilleren. Det er skuffende at assistentdommeren, som stod ved siden av meg, ikke tar i dette, forklarer Madsen.

Madsen legger til: – Vi er ikke ute etter å ta spilleren, men det er generelt slik oppførsel som må vekk. Jeg håper spilleren lærer og aldri gjør dette igjen, og at verken Alta eller Lørenskog gjør noe slik i fremtident. Da har vi vunnet i denne saken.

Lørenskog har valgt å rapportere inn saken til Norges Fotballforbund.

– Vi som trenere og ledere i en klubb har et ansvar. Vi må ta den fighten. Mange klubber sliter med dette, og vi må gi rasismen rødt kort.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – FUVO

Skedsmo får besøk av FUVO i 3. divisjon til lokaloppgjør. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen fra...

Det første lokaloppgjøret i 3. divisjon – og full fotballfest på Romerike

Skedsmo får besøk av FUVO til årets første lokaloppgjør i 3. divisjon, og vi har tatt en prat...

Tabelltips for 3. divisjon: 1. plass Lørenskog

Lokalfotballen tror Lørenskog vinner 3. divisjon og rykker opp til 2. divisjon. Stor stall og klassespillere. Innarbeidet spillestil. Les...

Tabelltips for 3. divisjon: 4. plass Skjetten

Skjetten imponerte i høst. Nå tipper Lokalfotballen de grønne på 4. plass i årets tabelltips. Sterk 11er og...