fredag, desember 2, 2022

– Rasisme må bort fra norsk fotball

Date:

Share post:

Lørenskogs Christoffer Skårn ble kalt din jævla degos av en Alta-spiller i søndagens 3. divisjonskamp. Nå reagerer trener Julian Madsen og Lørenskog sterkt.

– Slike hendelser må bort fra norsk fotball. Jeg ser det hvert år, og det er totalt uakseptabelt. Det gjelder om det er hudfarge, religion eller legning, sier Julian Madsen til Lokalfotballen.

Skårn kan gi seg som fotballspiller

Hendelsen oppstod i nærheten av trenerbenken. Madsen hørte det tydelig, og det gjorde flere av spillerne. Verst reagerte halvt-gambiske Christoffer Skårn, som ble utsatt for rasismen av Altas spiller.

– Jeg hørte det tydelig, og er ikke tvil. Det gjorde også flere spillere. Christoffer er så lei seg nå, og han sa rett etter kampen at han slutter hvis det ikke blir konsekvenser for spilleren. Det er skuffende at assistentdommeren, som stod ved siden av meg, ikke tar i dette, forklarer Madsen.

Madsen legger til: – Vi er ikke ute etter å ta spilleren, men det er generelt slik oppførsel som må vekk. Jeg håper spilleren lærer og aldri gjør dette igjen, og at verken Alta eller Lørenskog gjør noe slik i fremtident. Da har vi vunnet i denne saken.

Lørenskog har valgt å rapportere inn saken til Norges Fotballforbund.

– Vi som trenere og ledere i en klubb har et ansvar. Vi må ta den fighten. Mange klubber sliter med dette, og vi må gi rasismen rødt kort.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Romerike delt opp i tre avdelinger i svakt 3. divisjonsoppsett

For fotballen på Romerike ble 3. divisjonsoppsettet en stor overraskelse. De ble delt i tre avdelinger, og reisedistansene...

Nå er oversikten for NM klar for de lokale lagene

Norges Fotballforbund har nå lagt ut oversikten på hvilke lag som får NM og de som får NM-kvalik. Her...

Ryktebørsen i lokalfotballen på Romerike – det tar av i november

Nå tar ryktene helt overhånd på Romerike. Det sendes «brev» både hit og dit. Her kommer et knippe...

Direkte fra sluttspillet i inne-KM 2023

Nå er det alvor i LSK-Hallen. Det er sluttspill, og Lokalfotballen følger alt direkte. Moroa starter tidlig, men...