torsdag, september 28, 2023

Magnus Kristengård gir seg med fotball

Date:

Share post:

20-åringen Magnus Kristengård har lagt opp som fotballspiller. Motivasjon er borte for unggutten, og nå blir det fokus på studier.

Kristengård slo igjennom på a-laget til Eidsvold Turn i fjor. Denne sesongen har vært tyngre, og nå gir den gode anvendelige spilleren seg.

Les også: Frustrerende lørdag for Eidsvold Turn

– Jeg føler at jeg bruker veldig mye tid på fotballen uten å få mye igjen. Vi har trent veldig mye denne sesongen og motivasjonen har ikke vært der. Når man bruker så mye tid på fotball uten å føle at det er verdt det, er det ikke like gøy å holde på lenger heller. Jeg hadde en bra sesong i fjor, men har ikke hatt en like bra hittil i år, sier Magnus til Lokalfotballen.

Kristengård har 36 kamper for Eidsvold Turn på de tre siste sesongene, og han har nesten 50 kamper for Eidsvold Turn 2.

– Jeg ønsker ikke å kritisere laget eller måten laget styres på. Jeg slutter ikke på grunn av spilletid så ikke misforstå, men det har heller ikke skapt noe mer motivasjon hos meg heller. Føler derfor at det ikke er noe vits for meg å holde på lenger, sier Kristengård, som nok en gang sier at dette ikke er klubbens skyld til at han gir seg.

Hva skal du gjøre nå?

– Haha, vi får se hva som skjer. Jeg skal jobbe nå fremover, så får vi se med studier mot høsten, svarer Kristengård.

Så hvis en lokal klubb kommer og spør deg – hva blir svaret?

– Jeg får vurdere det, men veldig usikkert at jeg fortsetter med fotball, avslutter Kristengård.

Hadde jeg vært trener for en klubb på Øvre Romerike hadde jeg kontaktet Kristengård. Han er en spiller jeg alltid har hatt sansen for – rett og slett fordi han er en strålende fotballspiller og en bra kar.

 

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

For en fantastisk fotballmandag – kommentarer og tips

Det smeller over hele Romerike i kveld. Lokaloppgjør og viktige kamper som du burde opppleve. Her er kommentarer...

Direkte fra 3. divisjon: Eidsvold Turn – FUVO

Eidsvold Turn er store favoritter i lokaloppgjøret mot FUVO. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen.

– Det var indre ønske i spillergruppen om ballbesittende fotball

Eidsvold Turn går fra seier til seier, og de har imponert fotball-Norge. Lokalfotballen tok en prat med trener...

FUVO med årets viktigste seier – Turn fortsetter jakten på Hønefoss

FUVO slo Hødd 2 i årets viktigste kamp – Turn snudde til seier i målfest mot Førde. Les også:...