fredag, mars 31, 2023

Magnus Kristengård gir seg med fotball

Date:

Share post:

20-åringen Magnus Kristengård har lagt opp som fotballspiller. Motivasjon er borte for unggutten, og nå blir det fokus på studier.

Kristengård slo igjennom på a-laget til Eidsvold Turn i fjor. Denne sesongen har vært tyngre, og nå gir den gode anvendelige spilleren seg.

Les også: Frustrerende lørdag for Eidsvold Turn

– Jeg føler at jeg bruker veldig mye tid på fotballen uten å få mye igjen. Vi har trent veldig mye denne sesongen og motivasjonen har ikke vært der. Når man bruker så mye tid på fotball uten å føle at det er verdt det, er det ikke like gøy å holde på lenger heller. Jeg hadde en bra sesong i fjor, men har ikke hatt en like bra hittil i år, sier Magnus til Lokalfotballen.

Kristengård har 36 kamper for Eidsvold Turn på de tre siste sesongene, og han har nesten 50 kamper for Eidsvold Turn 2.

– Jeg ønsker ikke å kritisere laget eller måten laget styres på. Jeg slutter ikke på grunn av spilletid så ikke misforstå, men det har heller ikke skapt noe mer motivasjon hos meg heller. Føler derfor at det ikke er noe vits for meg å holde på lenger, sier Kristengård, som nok en gang sier at dette ikke er klubbens skyld til at han gir seg.

Hva skal du gjøre nå?

– Haha, vi får se hva som skjer. Jeg skal jobbe nå fremover, så får vi se med studier mot høsten, svarer Kristengård.

Så hvis en lokal klubb kommer og spør deg – hva blir svaret?

– Jeg får vurdere det, men veldig usikkert at jeg fortsetter med fotball, avslutter Kristengård.

Hadde jeg vært trener for en klubb på Øvre Romerike hadde jeg kontaktet Kristengård. Han er en spiller jeg alltid har hatt sansen for – rett og slett fordi han er en strålende fotballspiller og en bra kar.

 

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Blir det mer moro for Skjetten i NM?

2. kvalikrunde møtes Sørumsand og Skjetten til det eneste lokaloppgjøret. Skjetten er favoritter, men kan Sørumsand overraske? - Vi...

Oppsettet til 2. kvalikrunde i NM er klart

Fire lokale lag er klare for 2. kvalikrunde i NM, og nå drømmes det om 1. runde. Se...

Direkte fra NM: Eidsvold IF – Skjetten

Eidsvold IF får besøk av Skjetten i 1. runde i NM-kvalik. Kampstart er 19:00, og du kan følge...

Skjetten er favoritter mot Eidsvold IF – mange spillere har fått prøvd seg i vinter

Favoritten Skjetten skal opp til Eidsvold IF, og begge lag varsler om ålreit oppkjøring. Lokalfotballen følger kampen direkte...