Frustrerende lørdag for Eidsvold Turn

1
575
Jon Erik Økland og Eidsvold Turn får lite hjelp på lørdag (Foto: Espen Bråthen).

Det ble en frustrerende lørdag for Eidsvold Turn i 2-3-tapet mot Frigg. Hjemmelaget slapp inn tre dødballmål, og brente mange sjanser.

Les også: Direkte fra kampen

I et par uker har flere ventet på Jon Erik Øklands 100 scoring for Eidsvold Turn. Lørdag trodde alle at den skulle komme like før slutt.

– Hadde vært veldig godt å fått den på slutten i stad, men får håpe den kommer om ikke veldig lenge, sier Jon Erik Økland til Lokalfotballen.

Økland måtte steppe inn som midtstopper mot Frigg, fordi Truong Tran var bortreist og Magnus Kristengård ikke var tilgjengelig. Han gjorde en god figur, og alle trodde han reddet uavgjort på overtid. Helt alene med keeper på åtte meter skaut Turns kaptein utenfor.

Sitter det i hodet at du mangler en for å runde 100 mål?

– Hehe, nei, er nok ikke noe jeg har i tankene det. Er forsåvidt ikke mål jeg setter høyest, men kan jo for all del hende det ligger bak der i ubevisstheten.

Oslo-laget Frigg styrte kampen på Eidsvoll i den første delen av 1. omgang. De skapte ikke de store sjansene, men de kom altfor lett gjennom midtbanen til Eidsvold Turn. Hjemmelaget skapte et par fine sjanser ved Stian Teksum og Jonathan Teigland.

Jonathan Teigland demper ballen for Eidsvold Turn (Foto: Espen Bråthen).

Eidsvold Turn avsluttet godt

Midtveis i omgangen fikk Kristoffer Nordlie og Jonathan Teigland mer kontroll, og de blå tok helt over kampen. De skulle kanskje hatt straffe, men dommeren blåste for frispark på 16-meteren.

Flere sjanser ble produsert, men ballen ville ikke i mål.

Frigg var effektive

Frigg hadde tydeligvis hatt en god pauseprat. De tok kommandoen tvert, og målene kom på dødballer. 15 minutter ut i 2. omgang headet Ilir Kukleci inn en corner. 2-0 kom også på corner. Torstein Eike satte ballen i mål for Frigg.

13 minutter før slutt fikk Frigg en billig straffe. Dommer sier at Robin Edvardsen reiv ned Friggs kaptein Helge Neumann. Den så billig ut, men Simon Degerman ga blaffen i det og satte inn Friggs tredje scoring.

Simon Degerman (langt hår) og Frigg jublet etter straffescoring (Espen Bråthen).

Like etter reduserte Eidsvold Turn. Økland spilte til Thierry Dabove, og vingen løp inn i banen og banket ballen i motsatt hjørne. Eidsvold Turn løftet opp flere spillere, og de skapte flere fine sjanser. Thierry Dabove satte inn 2-3 på straffe, og så kom sjansen til Økland. Han bommet, og Frigg reiste hjem med tre poeng til Oslo.

Gamle synder

– Vi er jo dessverre litt tilbake til gamle synder og slipper inn tre dødballmål. På en annen side så viser vi at vi ikke gir oss før kampen er ferdig, og det må vi prøve å ta med oss videre, sier Økland.

Eidsvold Turn er nå like over nedrykkstreken. De har god målforskjell, så de redder seg på det. Vinner de lagene bak kampene sine er Eidsvold Turn på nedrykksplassen. I år rykker hele fire lag ned fra hver 3. divisjonsavdeling, så problemet fra OBOS har NFF klart å legge ned til 3. divisjon i år.

– Vi innser jo at opprykket det var snakk om er bare å glemme. Men at vi er bekymret for nedrykk, det er vi ikke. Litt marginer med oss og ikke imot oss fremover nå så er vi langt i fra å rykke ned, avslutter Økland.

Neste runde for Eidsvold Turn blir også mot en vanskelig motstander. Serieleder Korsvoll får besøk av eidsvollingene.

Stjernebørsen

1* Jon Erik Økland og Thierry Dabove

Det var også litt ampert mellom Eidsvold Turn og Frigg (Espen Bråthen).

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.