Uavgjort og drama på Årnes – Juniorene til Strømmen 2 slo Fet

0
764
Foto: Christer Madsen

Det ble drama på Årnes da Raumnes & Årnes fikk besøk av Eidsvold IF. Juniorene til Strømmen 2 overbeviste mot Fet.

Eidsvold IF har startet bra med 12 poeng på seks kamper. For Raumnes & Årnes har det startet verre. Kun tre poeng på fem kamper. De brenner for mange sjanser og slipper til for enkelt. Slik ble det delvis i kveld også.

– Vi starter kampen bra første 15-20 minuttene som vi alltid gjør, tar fortjent ledelsen ved Dixon etter en corner. Deretter fortsetter vi å trille kule før det blir mye spill på deres premisser med kriging siste kvarteret av første omgang, sier Patrick Hansen til Lokalfotballen.

Straffebom av Raumnes & Årnes

Raumnes & Årnes fikk en stor mulighet til å doble ledelsen. Nicklas Sramek ble felt og blåtrøyene fikk straffe. Nye Jonathan Dixon kunne sette sin andre, men han skyter i stanga.

Like etter vinner Eidsvold IFs midtbanespiller Heine Lundahl en duell med keeper og setter inn utligningen.

– Det kunne bikket begge veier etter dette og på slutten ble det kaotisk. Fjeldvang og Lundahl med tverrliggerskudd med fem sekunders mellomrom, og sjanser i begge ender, sier Christer Madsen i EIF til Lokalfotballen.

Rødt kort til Hansen

– Etter utligningen deres blir det mye lange baller fra dem og mye kriging igjen før vi får tatt tak i kampen igjen siste 20 minuttene og skaper flere gode sjanser som bør bli omsatt i mål, sier Hansen om avslutningen. Midtbanespilleren får også et rødt kort like før slutt.

– Får et rødt kort på meg når det er igjen tre minutter på en klokkeklar takling av ball. Utrolig at dommeren velger å gi meg mitt andre gule der, men lite å få gjort med nå. Vi får ta med oss det positive at vi får et poeng og at vi spiller mye bra fotball i perioder. Vi er på riktig vei, avslutter Hansen.

– Dette var nok den dårligste kampen vi har spilt så langt denne sesongen. Det var rotete og upresist i store deler av kampen. Vi er sånn passe fornøyd med ett poeng. Vi kom tilbake etter å ha ligget under, men kunne også avgjort på slutten, sier Madsen.

Raumnes & Årnes er på en tiendeplass med fire poeng. Eidsvold har 13 poeng og er oppe på 5. plass.

Stjernebørsen

1* Jonathan Dixon (R&Å), Eivind Solhaug (R&Å), Jim Pedersen (EIF), Robin Limbodal (EIF).

Juniorene til Strømmen banket Fet

Strømmen 2 kom med kun juniorer mot Fet. Det spilte ingen stor rolle, og de kjørte over Fet. Simen Melby, Ole Johannes Berggren, Serhat Yildrim og Even Habberstad scoret Strømmens mål i 4-0-seieren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.