Toppstriden i 4. divisjon tetter seg til

0
943

I storkampen mellom Kløfta og Gjelleråsen endte det uavgjort etter en hard kamp. Skedsmo 2 spilte også uavgjort, og Aurskog-Høland tok tre poeng.

Les også: Direkte fra mandagens kamper

På Bakkedalen kunstgress fikk tilskuerne se en jevn og tøff kamp – akkurat som forventet.

– Dette var en god fotballkamp. Vi møter et godt lag, og de er best og leder fortjent til pause. I andre 2. omgang er vi hakket bedre og vi fortjener 1-1. På slutten har vi også en enorm mulighet til å sette 2-1. Vi er fornøyd med prestasjonen og resultatet, sier Karl André Hovde til Lokalfotballen.

Mikkhu Måsø sendet Gjelleråsen opp i 1-0, men Adam Olsen utlignet for Kløfta.

– Vi gjør en solid 1. omgang, og burde ledet med mer enn ett mål. Vi har to-tre gode sjanser i begynnelsen av 2. omgang som vi ikke scorer på, så får Kløfta en kontring og scoring. Etter dette blir det veldig mye avblåsinger og mye rot. Møter ett hardt arbeidende Kløfta som gjør det vanskelig for oss, er Bent Inge Johnsens dom over kampen.

Stjernebørsen

2* Eivind Damstuen (Kløfta), Sondra Haugen (Kløfta), Ardijan Fera (GIF), Thomas Normann (GIF).
1* Fredrik Hauffen (Kløfta), Ole Westheim (Kløfta), Thomas Ryden (GIF), William Berg (GIF).

Les også: Hauerseter senket Blaker

AHFK snudde

På Rolvsrud møtte Aurskog-Høland et sterkt Lørenskog 2-lag. Mye sterkere enn de har stilt tidligere i år. Lørenskog tok ledelsen ved Youssef Mahnin etter en corner. Like før det hadde de brent ei straffe.

Aurskog-Høland jobbet seg inn i kampen og skapte mange sjanser på dødballer, men ballen ville ikke i mål. I 2. omgang ville ballen i mål for hvittrøyene. Lars-Eirik Svardahl smalt inn to kjappe, før midtbanespiller Stian Skjeggenes scoret to mål.

Den siste scoringen hans var ei perle. Han vant ballen på midtstreken og banket ballen i mål fra 50 meter.

– Det som imponerer meg mest er at vi står på uansett. Vi tåler å ligge under og fortsetter kjøret. Ting som må bli bedre er besluttsomheten foran begge målene. Vi må mer fram med kassa i avgjørende situasjoner, sier Arne Henrik Vestreng til Lokalfotballen.

Stjernebørsen

2* Martin Fjellheim (AHFK), Stian Skjeggenes (AHFK)

1* Vetle Rygh (Lørenskog 2), Lars-Eirik Svardahl (AHFK), Hans Christian Bergsjø (AHFK)

Skedsmo 2 og Eidsvold Turn 2 spilte 1-1 på Skedsmo. Nikolai Bjurholt sendte Skedsmo 2 opp i ledelsen, før Erik Ruud satte inn utligningen.

Tabellen 

1 Gjelleråsen 7 19
2 Skedsmo 2 7 19
3 Aurskog-Høland 7 18
4 Kløfta 7 16
5 Eidsvold IF 7 13
6 Hauerseter 5 10

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.