Fjellhamar reddet poeng på overtid mot AFSK

0
608

Toppoppgjøret på Aurskog mellom AFSK og Fjellhamar ble en målrik affære. Fjellhamar reddet poeng ett minutt på overtid i 4-4-kampen.

Les også: Direkte fra kveldens kamper

AFSK er laget i 5. divisjon som har imponert mest til nå. Målene har trilla inn for grønntrøyene med Szymon Krolikowski i spissen. Fjellhamar har hatt det tungt i de to siste ukene med kun to uavgjorte kamper på blokka.

Hjemmelaget kom best i gang mot et tafatt bortelag. Kenneth Wauer fikk kampens største sjanse tidlig, men den rutinerte spissen lobbet over keeper fra 12 meter.

Det var lenge en stillingskrig. Ingen av lagene ønsket å gå med for mange folk i angrep.

AFSK tar ledelsen

Szymon Krolikowski var merkelig dårlig, men plutselig smalt det. Han dro seg forbi Per Christain Næss, men skuddet suste utenfor. Like etter mistet Fjellhamars keeper ballen foran mål, men Fjellhamar fikk ballen vekk. Den ballen slo Krolikowski inn i feltet igjen, og Simen Kristiansen headet grønntrøyene opp i 1-0.

AFSK fortsetter å være det best laget, men skaper få sjanser. Fjellhamar skapte en stor sjanse da Henrik Michelsen reddet godt fra Vetle Smith.

Wauer doblet

Rutinerte Kenneth Wauer økte til 2-0 for AFSK like etter halvtimen. Spissen var plutselig alene med keeper, og var sikkert på som bare det i avslutningen. Fjellhamar ropte på offside, men dommer forklarte seg med at Wauer startet på egen banehalvdel.

Like etter burde Wauer økt til 3-0, men avslutningen alene med keeper ble reddet.

Ti minutter ut i andre omgang trodde de fleste at kampen var avgjort. Håkon Lundberg avsluttet fra 16 meter, og ballen traff to forsvarsspillere før den trillet i mål. 3-0 til serieleder AFSK. Sekunder senere var Lundberg helt alene foran Fjellhamars mål, men av en eller annen merkelig årsak klarte han ikke å score.

Fjellhamar mer med

Fjellhamar løftet opp laget, og merkelig nok senket AFSK seg veldig lavt. Bortelaget fikk trøkk og var dyktige til å finne rom.

Reduseringen kom. Mads Espeland avanserte fram til 16-meteren og plasserte ballen nede i hjørnet.

Szymon Krolikowski ønsket ikke å gå av banen uten scoring, og scoring ble det. Andreas Halvorsen ble dratt ned, og klar straffe til AFSK. Krolikowski banket straffa i mål via stanga. Og nå trodde alle at det i hvert fall var avgjort.

Fjellhamars trener Robert Rognerud jaget laget sitt oppover på banen. Fjellhamar er ikke laget som gir seg, og det fikk vi se i kveld. Vetle Smith headet inn den første reduseringen. Han stod helt umarkert.

Redusering og utligning

3-4-scoringen var flaks og dyktighet. Mads Espeland smalt inn et innlegg, og ballen dalte ned i motsatt kryss. Umulig å ta for keeper, selv om det ser dumt ut.

Fjellhamar jaget utligningen, og den kom ett minutt på overtid. Henrik Michelsen stod først for en fantastisk benparade. Reuten dundret Espeland inn og dermed ble det 4-4 på Aursmoen.

Stjernebørsen

2* Mads Espeland (Fjellhamar)
1* Håkon Lundberg (AFSK), Andreas Halvorsen (AFSK), Jonas Flood (Fjellhamar), Vetle Smith (Fjellhamar).

Rømskog tok sin første seier for året. De vant 5-2 over FUVO 2 etter scoringer av Hans Petter Bergquist, Marius Engen, Andre Sandby, Olaf Kind og Magnus Kragtorp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.