– En god åpning er null verdt hvis man ikke holder ut sesongen

0
594

Den 5. serierunden i 5. divisjon inneholder et skikkelig toppoppgjør. Rælingen er som ventet der, men at Leirsund skulle være der er mer overraskende.

Kampen spilles på gresset på Leirsund. Den halvdårlige banen kommer til å bli en utfordring for lagene. Her blir det nok tilfeldigheter som avgjør kampen.

– Viktig å gjøre ting enkelt og i tillegg vinne krigen. Leirsund har vært gode og bra resultat mot Fjellhamar sist. Gleder oss til match, sier Rælingens keeper, Atle Wilhelmsen, til Lokalfotballen.

Tunge forfall

Eirik Holt spiller ikke for Leirsund mot Rælingen (Foto: Espen Bråthen).

Begge lag har tunge forfall til kampen. Leirsund kommer uten meget gode Eirik Holt. De kommer uten sin stopperkjempe Runar Svorkmo og venstreback Runar Sandvik. For Rælingen er det «like ille». Både Adrian Tjernsli og Mikael Aunemo er ikke med til Leirsund stadion.

Leirsund åpnet med tre strake seire og klarte en imponerende uavgjort mot Fjellhamar sist. Rælingen startet med uavgjort mot AFSK og har nå tre strake seire.

God åpning

Fire lag har ti poeng der Fjellhamar fører an med best målforskjell. Rælingen er på andreplass foran AFSK og Leirsund.

– Åpningen har vært bra, men skulle helst hatt 12 poeng. Men også fornøyd med at vi har ti og ikke ni poeng (sen utligning mot AFSK). Vi har også i bakhodet at en god åpning ikke er mye verdt om det ikke holder ut sesongen, men ser bedre og bedre ut, avslutter Wilhelmsen.

Kampstart er 18:30 på Leirsund.

Mitt tips: 2-3 Paulsen og Fagerhus for Leirsund. Piyad, Manea og Y. Swar for Rælingen.

Skjetten 2 vant 2-1 over Rømskog mandag. Mohammed Qadri og Robin Daly scoret for Skjetten 2. Scoringen til Rømskog var selvmål.

Onsdag:

FUVO 2- Gjerdrum 2
Nittedal – AFSK
Sørumsand – Flisbyen
Fjellhamar – Skårer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.