Aurskog-Høland med tre nye poeng

2
690

Aurskog-Høland rundspilte Ull/Kisa 2 og så ut til å gå mot en storseier, men en dårlig 2. omgang ga litt spenning på Høland stadion.

Les også: Direkte fra kampen

Hjemmelaget gikk ut i 100 fra start, og de kjørte over Ull/Kisa 2 i store perioder av 1. omgangen. Sjanse på sjanse ble derimot bommet på.

Bendik Vestreng hadde tre store sjanser. Enten stod keeperen eller stolpen i veien. Lars-Eirik Svardahl var alene med keeper to ganger. Martin Fjellheim hadde både heading, skudd og styring men ballen fant ikke målet.

Hvordan Bendik Vestreng bommet her veit ingen. Kanskje på grunn av stor fart etter å ha rundet keeper. Ball og mann i stolpen (Foto: Espen Bråthen).

Scoringene kom

Scoringen måtte komme. Stian Skjeggenes hoppet høyest etter en corner fra Hans Christian Bergsjø, og Skjeggenes headet ballen knallhardt i tverrliggeren og inn i mål.

Første gangen bortelaget hadde ballen inne i AHFKs sekstenmeter scoret de. Eythor Bjørgolfsson styrte ballen i mål etter fint forarbeid av Mario el Gazi.

Raske svar fra AHFK

30 sekunder senere går hjemmelaget opp i ledelsen etter et vakkert angrep. Svardahl vendte bort Hewar Taymur og spilt til Skjeggenes som stormet ned venstresiden. Innlegg var presist foran mål og endelig kunne Martin Fjellheim juble for scoring.

Aurskog-Høland skapte et par sjanser til før 3-1 kom. Eirik Haugen dyttet ballen i mål etter en dødball.

 

Hjemmelaget burde ledet med 5-6 mål etter første omgang. De var gode i presset, og de stressede Kisa-guttene hang rett og slett ikke med.

Ull/Kisa mer med

Den andre omgangen ble en jevnere affære. Gultrøyene var mer presise med ball på grunn av bedre bevegelse, og de fikk noen fine brudd. Hjemmelaget var ikke helt til å kjenne igjen. De mistet ballen flere ganger når de var på vei fremover. I tillegg stod forsvaret for lavt slik at det ble mye rom sentralt for Ull/Kisa 2.

På en av disse bruddene stormet el Gazi ned på høyre igjen, og foran mål fant han nok en gang Bjørgolfsson. Spissen stod helt alene og satte ballen i mål. Det var en nerve i kampen etter dette.

Spillere med stort potensiale

Ull/Kisa 2 skaper egentlig lite i resten av kampen, men det har et par fine angrep. Midtstopper Eirik Haugen rydda unna det lille som kom. Det er uansett sterkt av det unge laget å ta seg sammen slik de gjorde. Spillere som Hewar Taymur, Marco el Gazi og midtbanetrioen Martin Søreide, Oliver Stenseth og Petter Blaker kommer til å bli gode fotballspillere.

Petter Blaker og Ull/Kisa 2 hevet seg i 2. omgang (Foto: Espen Bråthen).

Det siste kvarteret presset AHFK på for en ny scoring. Svardahl hadde et par fine sjanser, men keeper Tobias Holt reddet godt. Han var Ull/Kisas klart beste spiller.

Skjeggenes rydder opp

Kisa får en siste mulighet like før slutt. Kisa klarerer en dødball og Taymur stormer i angrep på høyresiden. De er tre mann mot en, men bakfra kommer arbeidsjernet Stian Skjeggenes og rydder opp.

Dermed tre nye poeng til Aurskog-Høland etter sin femte strake seier med 23-6 i målforskjell.

Stjernebørsen

2* Eirik Haugen (AHFK), Stian Skjeggenes (AHFK)
1* Lars-Eirik Svardahl (AHFK), Tobias Holt (Ull/Kisa 2), Hewar Teymur (Ull/Kisa 2)

Strømmen 2 vant 6-4 over Gjerdrum i kveldens andre 4. divisjonskamp. Målfest på Gjerdrum der altså. i 5. divisjon vant Rælingen 4-0 borte mot Leirsund. Mads Kaasbøll 2 og Lars Peter Raknes 2 scoret for blåtrøyene.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.