Foran 6. serierunde i 4. divisjon – kommentarer og tips

0
1128
Både Kløfta og Hauerseter skal ut i kamp i kveld (Foto: Espen Bråthen).

Tabellen begynner å sette seg i 4. divisjon. Nå må lagene for alvor begynne å plukke poeng om de skal henge med, eller bli hengt av. Her er kommentarer og tips.

Vi startet allerede 6. serierunde søndag. Etter en trå start for Gjelleråsen kjørte de over Raumnes & Årnes i 2. omgang og vant 4-1. Nå skal lagene bak prøve å henge seg på lederlaget.

Les også: Gjelleråsen med ny sterk 2. omgang

Tirsdag:

Aurskog-Høland – Ull/Kisa 2

Hjemmelaget har samme startellever for tredje kampen på rad. Martin Vestreng og Lars-Petter Østengen nærmer seg mer og mer. Nå er de snart tilbake til full styrke. De unge gutta blir også bedre og bedre. Denne kampen er AHFK nødt til å vinne skal de henge med Gjelleråsen.

Ull/Kisa 2 kommer uten a-lagsspillere. Her er AHFK heldige. Denne unge gjengen har mye potensiale som jeg har sagt flere ganger tidligere. Utfordringen er duellspillet innenfor begge boksene. Der må de løfte seg skal de bli poeng. De løper masse, men det spørs om det holder i kveld.

Mitt tips: 4-1 Svardahl 2, B. Vestreng og M. Vestreng for AHFK. Gulliksen for Kisa 2.

Gjerdrum – Strømmen 2

Gjerdrum fikk endelig sin første trepoenger i forrige runde. Viktig Marius Rødsrud slo til. I kveld mangler de den viktige midtstopperen Tobias Reinli og løpssterke Elias Løvseth. Eirik Moseng er tilbake etter suspensjon. Ola Jørstad setter seg selv på benken.

Det som gjelder her er kynisme og være flinke til å vende spillet.

Strømmen 2 stiller litt svakere enn i det siste. Det er mange unge gutter pluss Bredeli, Rødsand, Melby og Solum. Spesielt Solum blir viktig i denne kampen. Midtbanen er veldig ung og med diamant på midten kan det bli utfordrende.

Strømmen 2 er liten favoritt, men ikke stor med det laget de stiller.

Mitt tips: 2-3 Rødsrud og Hushagen for Gjerdrum. Solum 2 og Habberstad for Strømmen 2.

Nordicbet har 1,36 på Strømmen 2 og det er for lavt. Gjerdrum til 4,25 har en liten verdi.

Spilte kamper

Blaker – Skedsmo 2 1-6

Bruvollen er klar for spill, og dermed årets første gresskamp for Blaker. Martila er ute resten av sesongen. De siste nyhetene om laget er at Vegard Gjelsvik er ute. Mathias Karlsson kommer like før kampstart, og det er usikkert om han starter. Jonas Hemmingbye erstatter Ahmed Jouini. Martin Nordseth er tilbake i elleveren, og Blaker håper han holder 60 minutter.

Skedsmo 2 stiller sterkt, som de har gjort hele denne sesongen. Kornbakk, Olsen, Moheim, Stovner, Davies og Statovci er alle med. Sammen med de gode unggutta kan det bli seks strake seiere for Skedsmo 2.

Gress blir selvfølgelig uvant for de, men de skal ha nok gode spillere til å vinne greit.

Mitt tips: 1-4 Mathisen for Blaker. Davies 2, Kornbakk og Kvale for Skedsmo 2.

Eidsvold IF – Lørenskog 2 2-0

EIF har ni poeng og har fått en ålreit start på sesongen. De vant «snøkampen» mot Strømmen 2 til slutt med 5-2. I kveldens kamp har de full tropp å velge fra.

Lørenskog 2 kommer med et yngre lag i kveld. De to store talentene Tobias Paulsen og Michael Singh er begge ute med skade. Tretthetsbrudd sies det. Trent for mye eller trent feil? Dermed kommer det yngre gutter inn, og de får det tøft i kveld også.

De er tålig gode defensivt men har scoret kun ett mål på fire kamper.

Mitt tips: 3-0 Iversen 2 og Halberg for EIF.

Hauerseter – Kløfta 1-3

Derby Hovde dette her. Kløftas trener Karl André Hovde trente Hauerseter i fem sesonger, hvileår, og nå trener i Kløfta. Begge lag kommer med de beste spillerne. Magnus Hovde er tilbake etter skade for Kløfta.

I treningskampen tidligere i vår var Kløfta det beste laget. De har litt flere strenger å spille på enn Hauerseter. Begge lag er to gode kollektiv, så dette blir et jevnt oppgjør der det kommer til å smelle.

Hvilket spisspar som fungerer best kan fort avgjøre kampen. Rød/Preber og Olsen/Nystrøm er to av de beste spissduoene i 4. divisjon og de kan plage de fleste forsvar.

Mitt tips: 2-2 Rød og Lundemo for Hauerseter. Nystrøm og Hovde for Kløfta.

Fet – Eidsvold Turn 2 2-6

Fet tok den viktige seieren mot Gjerdrum i forrige runde. Fet har vunnet fire strake mot Eidsvold Turn 2, og har godt tak på de. Nå er derimot Fet hakket dårligere, og Eidsvold Turn kommer med et sterkt lag.

Fet mangler noen spillere. Abusdahl, Sanderlien, Gjelsnesvangen og A. Søgård er borte. Eidsvold stiller veldig sterkt lag. Ulseth, Kristengård, al Moussaoui, Nashaat og Teigland er alle med.

Mitt tips: 1-3 Bergan Foss for Fet. Teigland 2 og Ruud for ET 2.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.