søndag, juni 16, 2024

Eidsvold Turn feide over Gjøvik-Lyn

Date:

Share post:

I sommersola på Eidsvoll var hjemmelaget i skikkelig spillehumør. De kjørte over bortelaget og vant 4-0. To strake 4-0-seire hjemme.

Les også: Direkte fra kampen

Eidsvold Turn har hatt en middels sesongåpning til nå. En elending kamp borte mot Valdres ble fulgt opp med 4-0 over Ready. Forrige helg ble det 1-2-tap mot Lyn, og denne lørdagen ble det ny 4-0-seier på hjemmebane.

– I dag er det bra. Vi har full kontroll og kjører de skikkelig, sier banens neste Johan Kolbjørnsrud. Venstrebacken hadde full kontroll på sin side, og han skapte mange sjanser, sammen med Stian Teksum, på venstresiden.

Mange sjanser

Den første sjansen får Thierry Dabove. Piotr Gawecki løp fra Gjøvik-Lyns midtstoppere, og spilte ballen ut til Dabove foran mål. Vingen avsluttet svakt over. Det var en stor sjanse.

Scoringen kom. Gjøvik-Lyns svake forsvar, og som også er helt nykomponert, mistet ballen til Gawecki. Spissen kom alene med keeper, og lobbet ballen fint over og i mål.

Piotr Gawecki lobber her inn 1-0-scoringen til Eidsvold Turn (Foto: Espen Bråthen).

Hjemmelaget produserte flere fine sjanser, men scoringen kom ikke. Jon Erik Økland headet inn ballen i mål, men assistendommeren vinket for offside. Det var en helt feil avgjørelse ettersom venstrebacken stod minst en meter innenfor.

– Vi burde punktert tidligere. Alt kan skje når man bare leder med en. Jeg burde scoret en selv i den perioden også, sier Kolbjørnsrud, som hadde et par fine sjanser.

Like før pause fikk André Nordlie den aller største. Helt alene på sju meter avslutter han over.

Gjøvik-Lyn kom seg inn i kampen i starten av 2. omgang. De skapte et par sjanser, men keeper Peter Rusina reddet enkelt.

Veldig god periode

Da våknet Turn, og de hadde kampens desidert beste periode herfra og frem til 3-0-scoringen. 2-0 kom etter fint spill på høyre mellom Robin Edvardsen og Thierry Dabove. Sistnevntes innlegg ble lagt igjen ut til Edvardsen. Han smalt ballen i bakken og i fin bue over keeper.

3-0 kommer like etter. Kolbjørnsrud er suveren på venstresiden, og etter hver kommer innlegget til Dabove. Vingens avslutningen ble blokkert først, og da trillet han ballen til Teksum. Han smalt ballen i mål.

God kamp

Etter dette sank tempoet betraktelig i kampen. Gjøvik-Lyn kom mer med og skapte noen gode sjanser. Men igjen skulle Gjøvik-laget rote det til for seg selv. Jon Erik Økland fikk en ball fra en Gjøvik-forsvarer. Han driblet han og trillet ballen til Kristoffer Nordlie. Han smalt til fra 18 meter og ballen skrudde seg inn ved stolpen.

– Det var en viktig seier. Vi var uheldige mot Lyn, og vi måtte snu det fort. Vi har sannsynligvis ikke råd til å tape så mange flere poeng, sier Kolbjørnsrud.

Hans trener Jon Slaatsveen var også en fornøyd kar etter et saftig jubelrop inne i garderoben.

– Det er veldig bra fram til 3-0, så slipper vi oss litt ned. Og det er farlig i denne divisjonen. Vi møter mange gode lag. Det er sterkt å vinne 4-0 hjemme, fordi det er ingen kamper som er enkle, er Slaatsveens oppsummering av kampen.

Stjernebørsen

2* Johan Kolbjørnsrud
1* Truong Tran og Thierry Dabove.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Lørenskog – Gjelleråsen

Det er på tide med nytt lokaloppgjør. Lørenskog får besøk av Gjelleråsen, og du kan følge alt direkte...

– Vi er ikke ute av sumpa, men har tatt et fint steg i riktig retning

Fem millioner bak budsjett. Intensjonsavtale med Lørenskog. Det blåser rundt LSK Kvinner, og daglig leder Gunn Brennhaugen - Fem...

Det går opp og ned i 3. divisjon – en god gjennomgang av årets sesong

Lagene fra Romerike varierer veldig i 3. divisjon, og man kan ikke si at lagene dominerer serien. Her...

Bildeserie fra Lørenskog – Bjørkelangen – fortjent borteseier til slutt

Det er på tide med en ny bildeserie. Her er mange bilder fra lokaloppgjøret mellom Lørenskog og Bjørkelangen....