Henrik Michelsen holdt nullen igjen

0
711

AFSK fortsetter med sin gode start i 5. divisjon. Det ble en tøff kamp mot FUVO 2, der Michelsen holdt laget sitt inne i kampen. Kampen ble selvfølgelig avgjort av Szymon Krolikowski, etter at Michelsen reddet alt.

Les også: Sørumsand løp fra Rømskog på gresset

Grønntrøyene har fått en smakstart. De har scoret mange mål, og i de to siste kampene har Henrik Michelsen holdt nullen. Den unge keeperen har hatt en tung tid der han vurderte å finne seg en ny klubb, men han har tatt grep og kommet styrket ut av utfordringene.

– Det har blitt gjort tiltak fra min egen side. Jeg har trent mer styrke og vært fokusert på det jeg selv mener jeg burde bli bedre på. Har slitt med en sykdom siden januar, så det har helt klart vært et hinder i sesongoppkjøringen. I tillegg har jeg hatt en trener som har vært veldig tålmodig med meg og gitt meg sjansen. Det setter jeg veldig stor pris på, forklarer Michelsen til Lokalfotballen.

Hvordan er det å holde nullen?

– Jeg synes det er veldig moro. Det er dette som gjør at jeg vil spille fotball, sier en meget fornøyd Michelsen, som ble kåret til AFSKs beste av den lokale juryen.

Mål og tre målgivende

Det var i sterk konkurranse med Szymon Krolikowski. Spissen satte sitt store preg på denne kampen også. Han serverte bror Robert som scoret kampens første mål. Etter det fikk også Daniel Ekeberg og Anders Presterud hver sin scoring etter målgivende fra Krolikowski. Spissen avsluttet kvelden med en scoring selv.

AFSK var nok litt heldige i denne kampen. FUVO 2 hadde flere store sjanser de burde scoret på. Nå er grønntrøyene delt serieleder med Fjellhamar, slik det var lenge i fjor. AFSK har også en rekke på 16 kamper uten tap.

Stjernebørsen

2* Henrik Michelsen (AFSK), Szymon Krolikowski (AFSK)
1* Robert Krolikowski (AFSK), Sondre Emilsen (FUVO2)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.