– Vi skal kjempe i toppen – Toppscorerne på Romerike

2
617
Toppscorerlisten for Romerike i april. Szymon Krolikowski i tet (Foto: Espen Bråthen).

Skal du se målrik fotball skal du se kamp på Romerike. Målene renner inn, og for noen har skuddfoten vært ekstra god. Szymon Krolikowski er toppscorer på Romerike.

AFSKs spiss, Szymon Krolikowski, har gjort akkurat det han ble hentet for å gjøre. Han scorer mål for moro skyld om dagen. Spissen har scoret åtte mål på tre kamper, og er dermed toppscorer på Romerike.

Hvorfor har du scoret hele åtte mål på tre kamper?

– Vi har spilt bra nok hittil, skapt nok av sjanser, og jeg som spiss har ansvar å sette de. Det er åtte hittil, og kunne vært mer eller mindre også. Det viktigste er at vi har sanket mye poeng til nå. Jeg har tatt dødballer i tillegg, så det ble to mer enn det vanligvis ville vært, sier 27-åringen til Lokalfotballen.

Gode brødre

Sammen med sin bror, Robert, har de vært sterkt delaktige i AFSKs gode seriestart. De har to overbevisende seire mot Sørumsand og Skjetten 2, pluss 3-3 mot seriefavoritt Rælingen. Szymon scoret to mot Rælingen, to mot Sørumsand og hele fire mot Skjetten 2.

– Jeg har egentlig ikke satt meg opp noen målsetting. Egentlig kun at jeg skulle score minimum 20 mål i år, men det var kun for lagets sin skyld. De skulle tjene litt penger i botkassa og foreløpig ser det ut som vi skal ha mer penger å kose oss for når avslutningsfesten kommer, sier Krolikowski, som da faktisk må betale inn en bot for å score mange mål.

Hvordan tror du AFSK vil gjøre denne sesongen?

– Vi har allerede snakket om det før sesongen og da var jeg sikker på at vi ville havne topp 3. Det står jeg fortsatt for. Vi vil så klart kjempe til slutt om førsteplassen, men må ta en kamp om gangen. Er vi skikkelig klare i hver kamp, så blir det vanskelig å slå oss. Vet ikke hvilke andre lag som vil være på andre siden når det skal avgjøres, men vi skal være på den ene i hvert fall, avslutter Krolikowski.

Neste kamp for AFSK er mot FUVO 2 på onsdag. Da kommer du svært sannsynlig se en scoring av den lynraske spissen i grønt.

Toppscorerlisten

8 Szymon Krolikowski, AFSK
7 Lars-Eirik Svardahl, Aurskog-Høland
6 Markus Kaasa, Gjelleråsen
4 HC Bergsjø, Adrian Tjernsli, Jonas Mathisen, Lars Andresen, Steffen Nystrøm, Anders Fagerhus og Saaed Rahim.

i 3. divisjon har det vært få mål til nå. Andreas Eriksen, Alvaro Torres, Mergim Shurdhiqi og Christoffer Blix har flest med sine to mål hver.

Hvem er Romerikes beste målscorer?

PS! Oversikten gjelder for 3. -, 4. – og 5. divisjon.

2 COMMENTS

  1. Sydtangen hos EIF har vel også fire, men det teller kanskje ikke det mot Strømmen 2 enda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.