Har botkassa blitt viktigere enn fotballen?

3
1834
En botkasse gir enda bedre samhold, men nå er vel grensen nådd? (Foto: Espen Bråthen).

En botkasse gir mye moro for et fotball-lag. Men, nå begynner det å bli viktigere med bøter enn å vinne fotballkamper.

De fleste lokale lagene på Romerike har botkasse. Det er veldig bra med bøter der spillere kommer for seint på trening eller kamp, eller enda verre når man ikke kommer uten å si ifra. Slikt er helt topp at man har bøter for. Det er nesten så sistnevnte burde være juling.

En botkasse gir fine penger til en sosial samling etter en lang sesong.

Denne sesongen syns jeg bøtene tar mer og mer overhånd ute blant spillerne. Det er bøter for å bomme på en målsjanse. Det er bøter å ha på seg feil fritidssko. Det er bøter for å komme i avisa. Det er bøter for alt mulig rart.

Botkasse-prat midt i kamp

Hvor dumt skal dette bli fremover? Underveis i kamper har jeg hørt flere spillere snakke om bøter i stedet for å fokusere på kampen. Tør man å skyte neste gang på en stor sjanse når man veit at man er student og har lite penger?

Senest for noen dager siden var det ett minutt med botprat ute på banen. Det er etter min mening ikke godt for noe som helst. Og bare i kveld leser jeg flere steder at det blir bot på den eller den på grunn av noe fjas.

Gjerne ha botkasse. Jeg forstår veldig godt at mye av det er positivt. Men, kom igjen a! Legg igjen den botkasse-praten til etter kamp og trening.

Hva er de mest håpløse botreglene du veit om? Gjerne legg inn en kommentar.

3 COMMENTS

    • Jeg betaler bota til den første som bruker uggs i garderoben og beviser det med bilde. #botkassehelvete :-).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.