Foran 5. serierunde i 4. divisjon – kommentarer og tips

0
1102
Christian Gulbrandsen blir en viktig spiller for Skårer i år (Foto: Espen Bråthen).

Den femte serierunden står for tur i 4. divisjon. Denne 1. mai spilles det fire kamper. Her er mine kommentarer og tips.

5. serierunde står det, men det er jo egentlig bare tull. Masse kamper er utsatt tidligere så det er en skikkelig haltende tabell vi har. Det blir ikke noe kamp på meg i dag, dessverre. Slottsfjellcup med jentene er prioritert, og i kveld er det både trening og kamp.

Her er mine kommentarer og tips foran kampene.

Lørenskog 2 – Gjelleråsen

Lørenskog 2 har ett poeng på de tre første kampene. En start som forventet for det unge laget, som nok får masse utfordringer denne sesongen. I dag er de forsterket med Tomov og Pierau, og det er to meget gode forsterkninger. Det vil likevel bli for tøft mot suverene Gjelleråsen.

De grønne dundrer på videre. 24-7 i målforskjell på de fire første kampene. Troppen i dag er også stort sett skadefri. Ardijan Fera er også tilbake nå. Førstekeeper Jaran Vefring er ute i lang tid med armbrudd.

Denne vinner Gjelleråsen.

Mitt tips: 1-4 Tomov for Lørenskog 2. Kaasa 2, Mathisen og Hjelkerud for Gjelleråsen.

Ull/Kisa 2 – Eidsvold IF

Hjemmelaget sliter med å avgjøre jevne kamper. De har derfor kun ett poeng på fire kamper. Det unge laget spiller i perioder bra, men blir rett og slett for veike i avgjørende dueller. Det gir de forhåpentligvis god læring.

Ull/Kisa 2 har ikke lagt ut troppen i skrivende stund, så veldig vanskelig å skrive så mye mer.

Eidsvold IF fikk sin siste kamp mot Strømmen 2 avbrutt på grunn av mye snø. Kampen skal spilles ferdig 4. mai – det vil si 35 minutter med fotball på stillingen 3-0 til EIF.

EIF mangler blant annet Fredrik Kristiansen, Heine Lundahl og Adrian Dalseth i kveld.

Oppdatert: Ull/Kisa 2 kommer med sterkt lag. Walstad, Rognerud, Rosenkilde, Nesset, Fjeldberg og Henriksen er med fra A-stallen.

Mitt tips: 3-1 Nesset 2 og Stenseth for Ull/Kisa 2. Iversen for Eidsvold IF.

PS! Tipset er før Kisa 2 la ut troppen.

Strømmen 2 – Aurskog-Høland

Strømmen 2 er tippet som topplag, men ikke fått flyten ennå. Laget er, som i fjor, dårlig balansert når de har med OBOS-spillere. De har tre poeng på to kamper, og ligger under 0-3 i de kampen mot EIF som spilles ferdig 4. mai.

Strømmen 2 har ikke lagt ut troppen i skrivende stund. Vanskelig å skrive så mye mer om laget da.

Bortelaget stiller samme lag som i forrige runde, og det er veldig lenge siden de har klart det på grunn av alle skadene og sykdommen. Nye Mattis Haug, som var en spiller med stort potensial før skiskytinga tok han, er med på benken for AHFK.

Mitt tips: 2-3 Martin og Rødsand for Strømmen 2. Svardahl 2 og Skjeggenes for AHFK.

Eidsvold Turn 2 – Gjerdrum

ET 2 er som forventet. Fire poeng på fire kamper. Fin seier mot Eidsvold IF, men kom fort ned på jorda mot Aurskog-Høland sist. Troppen i kveld er litt forsterket med fem mann fra a- laget. Kristengård, Edvardsen, Solberg, Nashat og Al Moussaoui er alle med. De vil bite godt fra seg mot bunnlaget Gjerdrum.

Gjerdrum tapte også mot bunnkollega Fet sist. De har en tung sesongstart, og snart må de plukke poeng. Det blir ikke enkelt i dag heller. Det er bare Mathias Duma av de beste som ikke spiller i kveld. Dermed kommer de til å henge bra med her, men det må skje noe foran mål snart. Fire kamper uten scoring er tungt.

Mitt tips: 3-2 Solberg, Ruud og Andresen for ET 2. Rødsrud 2 for Gjerdrum.

Andre kamper:

Tirsdag:
Raumnes & Årnes – Hauerseter
Skedsmo 2 – Fet

Torsdag:
Kløfta – Blaker

Hengekamper:

4/5 Eidsvold IF – Strømmen 2
1/6 Hauerseter – Strømmen 2

Utsatt (dato ikke klare):
Blaker – Raumnes & Årnes
Hauerseter – Lørenskog 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.