lørdag, juni 15, 2024

Endelig ble det scoring og tre poeng for Gjerdrum – AHFK overbeviste

Date:

Share post:

Som vanlig ble det mange mål i 4. divisjon. Til og med Gjerdrum scoret sine første, og tok også sesongens første seier. AHFK med sterk seier mot Strømmen 2

Marius Rødsrud våknet endelig til live i 4. divisjon. Den gode spissen senket Eidsvold Turn 2 med sine to scoringer i 3-2-seieren. Det var Gjerdrums første scoringer denne sesongen, og den første seieren.

– En sårt etterlengtet seier. Hadde stort sett kontroll hele matchen, men slipper inn to skikkelige teite mål. I pausen blir vi enige om å fortsette som vi startet, og da løsnet det til slutt, sier Marius Rødsrud til Lokalfotballen.

Stolt trener

– Utrolig stolt av gutta i dag. Vi kommer tilbake etter å ha ligget under, viser moral, kjempet på hver ball og vinner helt fortjent, sier trener Ola Jørstad.

Gjerdrum tok ledelsen etter sju minutter, men Eidsvold Turn 2 utlignet like etter ved Sivert Modal. Magnus Kristengård sende Turn i ledelsen etter 16 minutter spilt. Så tok Marius Rødsrud tak. Han utlignet først, før han sendte Gjerdrum opp i 3-2.

Stjernebørsen

2* Marius Rødsrud (Gjerdrum)
1* Magnus Kristengård (ET2), Ole Martin Rundberg (Gjerdrum), Tobias Reinli (Gjerdrum)

Aurskog-Høland vant overbevisende mot Strømmen 2

På Strømmen stadion kom hjemmelaget med fem OBOS-spillere. Hakket svakere enn mot Gjelleråsen, men også Aurskog-Høland vant stort mot de rødgrå. Lars-Eirik Svardahl er i storform om dagen og var involvert i det meste. Han satte inn to mål selv, og satte opp Hans Christian Bergsjø, Bendik Vestreng og Stian Skjeggenes sine mål. I tillegg brant han tre store sjanser som skal være mål.

– Svardahl var et voldsomt aktivum. Vi vinner fortjent, men vi møtte et godt lag. De har mye ball, men vi kontrer de i senk, sier AHFKs trener Arne Henrik Vestreng.

Trenerkollega Espen Olsen hadde kommet seg ut av sjukesenga, og han var passe fornøyd.

– Aurskog-Høland var best før pause, og det burde blitt flere mål til begge lag. I andre omgang skaper vi masse sjanser, men får ikke mål, sier Olsen til Lokalfotballen.

Stjernebørsen

3* Lars Eirik Svardahl (AHFK)
2* Mustapha Achrifi (Strømmen 2), Mathias Hoftvedt (AHFK), David Kjær (AHFK)
1* Ole Johannnes Berggren (Strømmen 2), Eirik Haugen (AHFK), Martin Fjellheim (AHFK).

Eidsvold IF tapte mot et sterkt Ull/Kisa 2

I kveld var det Eidsvold IF som ble straffet av disse hersens 2. lagene. Ull/Kisa 2 stilte med juniorlag mot Gjelleråsen, men i denne kampen hadde de med mange OBOS-spillere. Kan noen komme med en eneste god forklaring på hvordan dette er rettferdig i breddefotballen?

Eidsvold prøvde også å flytte kampen fordi de hadde mange forfall til denne kampen. De fikk nei takk og et «OBOS»-lag som motstander.

– Dette var det beste laget vi har møtt i år og Kisa vant fullt fortjent. I 1.omgang var det relativt jevnt og vi klarte å demme bra opp, men de første 15-20 minuttene av 2.omgang var det enveiskjøring og to kjappe Kisa-mål. Da gikk det rett og slett for fort for oss. Vi fikk en redusering litt ut av ingenting og kom mer med etter det, men hadde vært heldige om vi hadde fått med poeng her, sier Christer Madsen i EIF etter at de tapte 2-3 mot Ull/Kisa 2.

Foto: Christer Madsen

Stjernebørsen

2* Herman Henriksen (Ull/Kisa 2)
1* Espen Berg Ottesen (EIF), Martin Søreide (Ull/Kisa 2), Martin Rosenkilde (Ull/Kisa 2)

Gjelleråsen kjører på videre

Bent Inge Johnsens gutter fortsetter seiersrekken. Femte strake denne sesongen kom mot Lørenskog 2, men ikke uten trøbbel i denne kampen. Hjemmelaget Lørenskog 2 var klart bedre i 1. omgang. I 2. omgang byttet Johnsen tre mann, og da viste Gjelleråsen seg fram igjen. Til slutt ble det en enkel 4-0-seier.

– Vi var gode i 1 omgang og rundspiller Gjelleråsen. Vi burde fått uttelling da, for man får ikke to omganger av Gjelleråsen på den måten. De var mye bedre i 2 omgang og vi hadde vel ikke en eneste målsjanse da, sier Daniel Westvang i Lørenskog 2.

– Vi vinner 4-0 på en dag under pari. Fornøyd med at vi holder nullen, sier Bent Inge Johnsen.

Stjernebørsen

2* Lars Billington (Gjelleråsen)
1* Marius Pande (Gjelleråsen), Vebjørn Sangnæs (Gjelleråsen), Marius Pierau (Lørenskog 2).

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

2 COMMENTS

  1. Eh? Hvor er Martin Sydtangen på Eif? han fortjener en stjerne snart eller? 4 mål på 5 kamper, en ung gutt som har stort potensialet, han dunker inn 2 mål for Eif, han holder fortsatt liv i kampen mot Ull/Kisa 2, jeg mener han her fortjener stjerne, muligens 2…

    • Hei Henrik. Det er trenerne på Eidsvold IF som har gitt meg stjerner for kveldens kamp. Jeg må stole på de vurderingene. Martin har stort potensial – det er vi enige om.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...

– Vi er ikke ute av sumpa, men har tatt et fint steg i riktig retning

Fem millioner bak budsjett. Intensjonsavtale med Lørenskog. Det blåser rundt LSK Kvinner, og daglig leder Gunn Brennhaugen - Fem...

Direkte fra 4. divisjon: Blaker – Sørumsand

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Blaker får besøk av Sørumsand på en en regntung Bruvollen. Følg alt...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Løvenstad

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Rælingen får besøk av Løvenstad. Følg alt direkte på Lokalfotballen.