– Vi løper som gærne

0
1045

Skjetten kjempet hardt mot storebor Lillestrøm  i 1. runde av cupen. Det holde dessverre ikke for grønntrøyene, som tapte 0-2 til slutt.

Les også: Direkte fra kampen

– Vi løper jo som gærne. Vi følger planen godt, og jobber hardt, sier spissen Magnus Tvedte etrer cupkampen til Lokalfotballen.

Tvedte ble flyttet ut på venstrekanten i denne kampen for å gi Skjetten mer duellkraft der. Det holdt på å bli en genistrek av Skjettens trener Martin Wiker. Allerede etter ett minutt stusset Tvedte ballen gjennom til Andreas Eriksen. Spissen var steget foran Marius Amundsen, men avslutningen gikk like utenfor.

Andreas Eriksen skyter for Skjetten. En fin sjanse. (Foto: Espen Bråthen).

Lillestrøm tok deretter tak i kampen, og de skapte en god del sjanser. Skjetten ble liggende for lavt i sin 4-4-1-1-formasjon.

Ajeti straffer Skjetten

24 minutter ut i kampen kommer den første scoringen. SKjetten bryter ballen på midtstreken, men sekundet senere mister de ballen igjen. LSK straffer de knallhardt da Bajram Ajeti smeller ballen i nettet bak keeper Tvinnerheim. En fortjent ledelse, men kampen levde fortsatt.

Store sjanser til LSK

Lillestrøm produserer flere sjanser, og i de siste minuttene av omgangen så man at hjemmelaget var slitne.

Like etter at dommer har blåst igang 2. omgangen smeller det. En corner fra Krogstad er god. Og alene på åtte meter står Skoda. Han header ballen rett i nota. Elendig markering av Skjetten. Den verst tenkelige starten.

Lillestrøm jubler etter sin andre scoring mot Skjetten (Foto: Espen Bråthen).

Skjetten løftet dermed opp Tvedte i spissrekka igjen, og de skapte noen sjanser. Magnus Tvedte hadde en stor sjanse da han løp fra Kippe. Avslutningen fra sekstenmeteren reddet Fernandez, men slo ballen rett til Eriksen. Den gode spissen klarte ikke å lure Fernandez som var kjapt oppe igjen.

Lillestrøm er flinke til å komme til innlegg, og de produserer to-tre fine sjanser uten uttelling. Den største er når Skoda står alene foran mål på fem meter men bommer på ballen. Det er så svakt. De begynte å kontrollere kampen. Det virket ikke som Arne Erlandsen likte det. Han gikk nesten ut av eget skinn der han jaget på spillerne sine.

Det var flere tøffe dueller mellom Skjetten og Lillestrøm (Foto: Espen Bråthen).

Tvinnerheim hadde et par redninger og en avslutning i stanga av LSK. På slutten skapte Skjetten to gode sjanser. 16-åringen Jonathan Monteiro viste seg frem med en nydelig ball igjennom til Eriksen. Spissen vender feil vei, men får lagt ballen tilbake til Monteiro. Unggutten avsluttet rett på keeper. Herlig spiller denne Monteiro.

Like før slutt headet Andreas Eriksen i stanga og ned på streken. Ballen var aldri inne, men en god avslutning av Skjetten.

– Vi skaper nok sjanser til å vinne kampen. Det er greit gjennomført av oss. Vi møter et lag som kriger og som er årets begivenhet for de. Skjetten var gode, sier Arne Erlandsen til Lokalfotballen.

LSK er ineffektive

Det var to romerikinger på LSK-laget, og Simen Kind Mikalsen syns det er moro å spille fotball foran så mange på Skjetten.

– Kampen viser vel at vi fortsatt sliter med effektiviteten. Vi har ikke flyt. Det er likevel en fortjent seier. Hyggelig å spille her også. Jeg har spilt sammen med flere på Skjetten-laget, sier Kind Mikalsen.

Hos grønntrøyene var humøret sånn passe, men de kan gå med hodet hevet etter denne kampen.

– De skaper jo en del, men vi har også noen fine sjanser. Jeg har to store som burde gitt scoring. Det er også sterkt av oss å løfte oss etter 0-2-scoringen, avslutter Tvedte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.