Lars-Eirik Svardahl best på vinterføret

0
665
Foto: Trym Helbostad

Aurskog-Høland fikk en enkel skitur, eventuelt var det fotballkamp, mot Eidsvold Turn 2. Lars-Eirik Svardahl var best av alle, og scoret tre mål i 6-2-seieren.

I hele dag har snøen lavet ned på Romerike. Flere kamper ble avlyst, og noen har blitt avbrutt underveis på grunn av snøen. Ikke på Høland stadion. Roger Engh er blant de beste banemennene i landet. Hølendingen lever og ånder for banene og det måkes døgent rundt når slikt skjer. Dermed kunne kampen spilles, og Engh er kveldens nest beste aktør.

Svardahl klart best

Den beste aktøren denne kvelden er Aurskog-Hølands spiss, Lars Eirik Svardahl. Han senket bortelaget med tre scoringer. Han startet målfesten, før Eidsvold Turn reduserte. To mål av Henrik Studsrud og Hans Christian Bergsjø sendte hjemmelaget opp i 3-1.

Eidsvold Turn 2 reduserte en gang, men så satte Svardahl igang. To scoringer og kampen var avgjort. Lars-Petter Østengen satte inn kampens siste for Aurskog-Høland. Lars Andersen scoret begge målene til Eidsvold Turn 2.

– Skikkelig drittkamp. Mye kriging og lite finspill. Vi vinner krigen og er tøffest i begge boksene. Vi har stort sett kontroll på kampen, men har noen perioder vi slipper oss ned og lar Turn overta litt. Det ble grei skuring og seks mål var ikke ett for lite. Skikkelig lagseier, og jeg er stolt av gutta i dag, sier Lars-Eirik Svardahl til Lokalfotballen. Spissen er nå toppscorer i 4. divisjon med fem mål.

Det har løsnet nå?

– Det kommer seg mer og mer. Begynner å få inn touchen, løpene og killerinstinktet. Scoringer hjelper på sjøltilliten, sier Svardahl.

Aurskog-Høland er nå serieleder, men den plassen mister de når Gjelleråsen er ferdig i kveld.

Stjernebørsen

3* Lars-Eirik Svardahl (AHFK)
2* Eirik Haugen (AHFK)
1* Henrik Studsrud (AHFK), Hans Christian Bergsjø (AHFK)

Avlyst på Råholt
Heftig snøvær på Råholt. Kampen mellom Eidsvold IF og Strømmen 2 ble avbrutt.

Eidsvold IF fikk besøk av et ungt Strømmen 2. Hjemmelaget var klart best i snøføyka, og ledet 3-0. Til slutt lavet det ned så mye at kampen ble avbrutt etter 55 spilte minutter.

– Det snødde og blåste i 1.omgang, men det så ut som det skulle gå greit å fullføre. Det begynte ikke å legge seg skikkelig før i slutten av omgangen. Vi måkte i pausen og utsatte 2.omgang i ti minutter, men det snødde bare tettere og tettere og ble dessverre håpløst tilslutt, sier Christer Madsen i Eidsvold IF.

Akkurat nå spilles Gjelleråsen mot Ull/Kisa 2 på Li kunstgressbane. Hjemmelaget leder 2-0, men det meldes om mye snø der også.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.