Foran 4. serierunde i 4. divisjon – kommentarer og tips

0
1028
AHFK jubler etter scoring med Lars-Eirik Svardahl og Henrik Studsrud (Foto: Espen Bråthen).

4. serierunde i 4. divisjon står for tur. Snøværet har prøvd å ødelegge litt, men det spilles tre kamper denne mandagen.

Min utvalgte kamp mellom Blaker og Raumnes & Årnes er dessverre avlyst. Det er vanskelig å måke en gressbane, så avgjørelsen er riktig den. Hauerseter – Lørenskog 2 er også avlyst på grunn av det håpløse snøværet.

Eidsvold IF – Strømmen 2

Eidsvold fikk seg en smell mot rival Eidsvold Turn 2 i forrige serierunde. Nå møter de et ungt Strømmen 2-lag og alt ligger det til rette for tre nye poeng. Dessverre for rødtrøyene er toppscorer Magnus Iversen ute i kveld. Espen Berg Ottesen er tilbake i troppen.

Strømmen 2 kommer med bare juniorer pluss Madiou Konate. Dette blir veldig ungt. Strømmen hadde kamp søndag og de har en cupkamp på onsdag de må tenke på.

Mitt tips: 3-1 Kristiansen 2 og Fjeld for EIF. Martin for Strømmen 2.

Nordicbet hadde odds på over 2,00 tidligere i dag på EIF. Nå er den nede i 1,90. Det er fortsatt et godt spill til god verdi.

Oppdatering: Veldig gode Achrifi og a-lagets trener Espen Olsen er nå inne i startelleveren.

Aurskog-Høland – Eidsvold Turn 2

Hjemmelaget har slått de to bunnlagene Gjerdrum og Fet veldig enkelt. De har fått flere tilbake i troppen, og det er en stund siden de har klart å stille så sterkt i dag. Ola Vestreng er ute resten av sesongen. Bror Martin har vondt i beinet igjen og står over. Viktige Henrik Jensen er tilbake i trening. Ellers ser det bedre ut. Haugen tilbake etter suspensjon.

Eidsvold Turn kommer med alt de har som er tilgjengelig. Gode Jonathan Teigland, Magnus Kristengård, Eiven Solberg og Robin Edvardsen er alle med. Blåtrøyene er vel også fortsatt i skyene etter den overbevisende seieren mot EIF. Laget består ellers av juniorer, med Erik Ruud i spissen. Han har vært involvert i de fleste scoringene.

Mitt tips: 2-1 Svardahl og B. Vestreng for AHFK. Teigland for ET2.

Nordicbet har AHFK som favoritt til 1,61. Litt usikker på den. Jeg tror AHFK vinner, men oddsen er ikke helt på sin plass. En U til 5,50 kan spilles i dette som sannsynligvis blir en jevn kamp.

Gjelleråsen – Ull/Kisa 2

Gjelleråsen fortsetter sin fine utvikling. De feide Strømmen 2 av banen i forrige runde, og Strømmen hadde med flere OBOS-spillere. I kveld blir det i utgangspunktet enklere motstand. De grønne fra Li har et par forfall, en gode spillere kommer inn. Det er ikke så mye å si utenom at denne vinner Gjelleråsen.

Ull/Kisa 2 kommer med et ungt lag. A-laget hadde kamp i går, og på onsdag er det cupkamp. Enkel forskning viser at da kommer man med spillere som ikke er involvert i de viktige kampene. I tillegg må Hevar Taymur sone på grunn av det røde kortet mot Hauerseter.

Mitt tips: 4-1 Kaasa 2, Mathisen og Måsø for GIF. Høgbakken for Ull/Kisa 2.

Oliver Stenseth med ballen for Ull/Kisa 2 (Foto: Espen Bråthen).

Blaker – Raumnes & Årnes og Hauerseter – Lørenskog 2 er utsatt.

Spilles senere:

Tirsdag: Gjerdrum – Fet
Torsdag: Kløfta – Skedsmo 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.