Foran 2. serierunde i 3. divisjon

0
829
Det er vondt å møte Skjetten (Foto: Espen Bråthen).

Serierunde 2 står for tur i 3. divisjon. Det er lokaloppgjør mellom Lørenskog – FUVO, og tur til Nord for et par av lagene.

Lørdagen er endelig her. Det er 3. divisjon igjen. På Rolvsrud får vi garantert et herlig lokaloppgjør mellom Lørenskog og FUVO. Skjetten reiser for å møte Tromsø 2. Lillestrøm 2 skal nesten samme sted, men møte Fløya. Skedsmo møter Mjølner borte.

I avdeling 2 får Eidsvold Turn besøk av Ready.

Her er mine tips foran lørdagens kamper.

Lørenskog – FUVO

Lørenskog presterte bra mot Lillestrøm, og kunne fått med seg tre poeng i stedet for ett. Julian Madsen har blitt litt mer gjennombrudds nå, og det er smart. Han har mange hurtige spillere, og i overgangsspillet er det viktig. Mot Fuvo er det også viktig fordi de har ikke samme hurtighet i laget sitt.

Det ser ut til at Lørenskog kan plukke fra sin beste stall, foruten Christoffer Skårn som er langtidsskadet. Det blir 4-2-3-1 på Lørenskog, slik som de har spilt i vår.

FUVO spilte også 1-1 i serieåpningen. Med litt flaks kunne de også tatt med seg tre poeng. I dag mangler de Armin Sistek, men stallen har blitt bred og god i vår. De har fortsatt noen skader i forsvaret. I dag er Otto Dahl og Christoffer Lundhaug borte for Ørjan Heiberg og FUVO.

FUVO varierer litt mer i formasjon og stil, men det blir nok et lag som kommer til å ligge kompakt i dag. De er nødt til å passe på hurtigheten til Lørenskog, pluss at de alltid har Kim Brenna som elsker litt bakrom.

FUVO er fortsatt min lille favoritt, og det går rett og slett på rutinen, og Kim Brenna.

Mitt tips: 2-3 Bjørndalen og Solberg for Lørenskog. Brenna 2 og Wang for FUVO.

Nordicbet har Lørenskog som favoritt. Det må jeg innrømme at jeg syns er feil. FUVO til 2,55 er god verdi.

Tromsø 2 – Skjetten 

Skjetten spilte også uavgjort i serieåpningen. Det var ikke trøkket i Skjetten som vi er vant til å se. De få gangene de fikk opp trøkket var de bedre enn Harstad. Tromsø 2 skal visstnok være ganske like som Harstad i spillestilen, altså flere raske spillere.

Skjetten tar med seg den sterkeste troppen oppover. Andreas Eriksen vil være en håndfull. Magnus Tvedte satte inn tre mål for rekrutt denne uken, og det vil gi han nødvendig selvtillit.

Jeg tror Martin Wiker får jaga opp entusiasmen et hakk til denne kampen.

Mitt tips: 1-3 Ingen Anelse for Tromsø 2. Andreas Eriksen 2 og Magnus Tvedte for Skjetten.

Andre kamper i avdelingen (tips):

Sortland – Skjervøy (2-1)
Harstad – Alta 2 (3-0)
Salangen – Senja (2-2)

Søndag (forhånds kommer søndag):

Fløya – Lillestrøm 2

Mjølner – Skedsmo

Eidsvold Turn – Ready

PS! For min del er det Hvam Vårcup i hele helgen. Først med J12 i dag, og så to J10-lag søndag. Forhåpentligvis rekker jeg Eidsvold Turn – Ready på søndag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.