– Allerede fra første spark er vi best – Se Følstads fantastiske scoring

0
1228

Lørenskog feide over FUVO på Rolvsrud. De var best i alt, og vant helt fortjent 5-0 mot et svakt FUVO-lag. Se Lars Følstads fantastiske scoring.

Video tilhører Steinar Pedersen

– Vi visste veldig godt hva vi møtte i dag, og selv om vi ikke bruker all verdens energi på motstanderen, så visste vi at vi ikke kunne gi 3. divisjons kanskje beste spiss, Kim Brenna, tilgang til bakrom ukritisk. Vi visste også at vi møtte et kompakt FUVO-lag, så kombinasjonen balltempo og samtidige romtrussler ble avgjørende for å bryte det ned, forklarer Julian Madsen til Lokalfotballen om dagens kampplan.

Den ble fulgt til punkt og prikke.

– Akkurat det fikk vi se masse av i dag, og allerede fra første spark på ballen er vi det beste laget. Vi føler oss aldri truet i banespillet, sier Madsen.

Lørenskog gikk ut i 100, og gode Alvaro Torres smalt inn 1-0 etter allerede tre minutter. Lørenskog fortsatt kjøret i hele kampen, og tilskuerne fikk se en rekke flotte mål.

Den innleide spissen Kristian Bjørndalen smalt inn 2-0, og kaptein Mats Solberg la på til 3-0 før pause.

– Vi scorer noen fantastiske mål i dag, og som trener er man også svært fornøyd med at fem forskjellige tegner seg på scoringslisten. Vi har ingen stjerner hos oss, men et sterk kollektiv, sier Madsen.

Fantastisk scoring

4-0 kom med Lowrens Rosinelli, før vi fikk dagens vakreste scoring. Midtbanespiller Lars Følstad avanserte, og fra 30 meter smalt han ballen rett i krysset.

 

Video: Steinar Pedersen

– 5-0 er selvfølgelig et sterkt resultat mot en motstander som er tippet oppe i toppen av divisjonen, det tar vi med oss videre, men vi er også klar på hva som sikrer oss seieren i dag. Nemlig knallhardt arbeid og at vi nok en gang løper motstanderen i senk, avslutter Madsen. Midtstopper og kaptein Solberg er like fornøyd som sin trener.

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi fremstår i dag. Vi bygger videre på 2.omgangen mot LSK og er veldig solide. Vi er suverene i banespillet og skaper en del sjanser og ikke minst scorer mål på de sjansene. Deilig med smultring bakover også, sier Solberg.

I borteleiren var det dårlig stemning, naturligvis.

– Vi taper for et bedre fotballag i dag. De kjører over oss og vi fremstår ikke som vi ønsker i det hele tatt. Kollektiv svikt av oss alle, sier Ørjan Heiberg i FUVO.

Nå venter første Strømmen i cupen for Lørenskog, og så en tøff kamp mot Skjetten neste helg. For FUVO er fullt fokus på serien, og Fløya, til helgen.

Skjetten med seier

Skjetten snudde fra 0-2 til 3-2-seier mot Tromsø. En dårlig førsteomgang, ble til en god andreomgang. Spissduoen Andreas Eriksen og Magnus Tvedte fikk Skjetten inn i kampen med hver sin scoring. Jonas Kordahl ble matchvinner på straffespark.

– Fryktelig første omgang, men enorm moral i 2. omgang og vi vinner fullt fortjent, sier Martin Wiker.

Andre resultater:

Harstad – Alta 2 3-0
Salangen – Senja 2-4
Sortland – SKjervøy 2-1

Spilles søndag:

Fløya – Lillestrøm 2
Mjølner – Skedsmo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.