– Det deiligste i fotball-Norge er breddefotball

0
1153

Etter flere år på høyere nivå er Christian Bjerke endelig i breddefotballen. Keeperen har fått tilbake humøret igjen sammen med Hauerseter.

Les også: Direkte fra kampen

– Jeg har alltid fulgt med mye i breddefotballen, og nå er jeg her. Breddefotball er det deiligste i fotball-Norge, sier Bjerke til Lokalfotballen. Keeperen kom til Hauerseter i vinter etter en tung sesong i Førde.

-Ja, det var tungt. Cupseieren mot Bergen var fantastisk, men vi landet ikke etter den kampen. Nå er humøret tilbake igjen, og det er artig å spille fotball, forklarer keeperen som var bunnsolid mot Ull/Kisa 2 i kveldens kamp i 4. divisjon.

I kveld var hele svigerfamilien på fotballkamp.

–  Det er ekstra gøy. Kjæresten min er fra Rælingen, og hun stortrives at jeg spiller på Romerike. Svigers var også på kampen i kveld, så det er ekstra gøy, sier Bjerke, som bor på Hønefoss. Han er lærer i Bærum, og spiller ball på Øvre Romerike.

Hva er målsettingen din i år?

– Det er å kose meg med fotballen. Jeg lever mye på rutinen, og jeg må jo innrømme at jeg ønsker å vise meg fram også, avslutter Bjerke, før en god fortjent varm dusj etter 90 minutter i kulda.

Straffe avgjorde

I kveldens kamp på Jessheim stadion vant bortelaget Hauerseter 1-0 etter straffescoring av Remi Rød. Banens beste, Martin Lundemo Syvertsen, ble felt av Hawar Taymur, og dommeren blåste korrekt for straffe. Det var Taymurs andre gule kort og han fikk dermed det røde kortet.

Ull/Kisa 2 var best på banen, og hadde klart mest ball. De hadde nok sjanser til å få med seg poeng, men Jonas Fjeldberg brant alle de fire fine sjansene han hadde.

Vi må lære

– Ut fra spill så fortjener vi mer. Vi skaper flere sjanser enn de. Dette må vi lære av, sier Martin Søreide i Ull/Kisa. Midtbanespilleren fikk en lårhøne og ble byttet ut ved pause.

– Kampen er litt som forventet. Mye dueller og lite finspill. Tre poeng var det viktigste for oss, sier Eirik Soltvedt.

Hauerseter har nå fire poeng på de to første kampene sine. Ull/Kisa 2 sine unge gutter har kun ett poeng på tre kamper. Det har vært jevne kamper, men de taper de viktige duellene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.