tirsdag, oktober 3, 2023

Lørenskog best mot LSK 2, men fikk kun med seg ett poeng

Date:

Share post:

Lørenskogs unge lag fikk en tøff førstekamp i 3. divisjon. Sterke Lillestrøm 2 stod på andre halvdelen, men Lørenskog viste styrke og spilte 1-1.

Lillestrøm kom med eliteseriespillere som Simen Rafn, Eirik Brende, Petter Olsen og Stefan Antonijevic, uten at det hjalp stort. LSK 2 slo mye langt, slik som vi ser a-laget gjør.

– Først og fremst en meget god bortekamp av gutta mine. Solide hele veien og LSK 2 skaper kun noe småtteri, og da på dødball. LSK er hakket hvassere før hvilen, men skaper niks og ingenting foruten de faste situasjonene, sier Lørenskogs trener, Julian Madsen.

LSK 2 tok ledelsen

Like før pause tar hjemmelaget ledelsen i LSK-hallen ved Eirik Brenden. Det skulle tenne bortelaget, og ikke hjemmelaget.

– 2.omgangen tar vi fullstendig over og burde ha dratt i land seieren, men litt for uryddige på siste tredjedel til å omsette muligheter til mål. Stor forskjell på lagene første halvtimen etter hvilen, og vi skaper mer enn nok til å ta med oss tre poeng, forklarer Madsen.

Scoring og rødt kort

Lørenskog får sin scoring 17 minutter før slutt ved nyervervelsen Alvaro Torres. De får også rødt kort ti minutter før slutt, men det blir 1-1.

– Før kampen var jeg nok fornøyd om vi tok med oss ett poeng hjem til Rolvsrud, men slik som kampen ble så er man litt skuffet etter poengdeling. Veldig fornøyd med gjennomføringen til gjengen, og fortsetter vi i dette sporet så blir det en svært artig sesong for de som tar turen til Rolvsrud fremover, avslutter Madsen.

Ok med uavgjort

– Det var en jevn første omgang der vi var det beste laget uten at noen av lagene skapte mye sjanser. Lørenskog tar over etter pause og vi taper duellene. LIF med mye ball uten å skape mye sjanser. Alt i alt Ok med uavgjort, sier LSK 2s trener, Kai Holt.

Stjernebørsen

3* Ingen

2* Amir Dausch (Lørenskog), Erik Brenden (LSK 2)

1* Mathias Kvalheim (Lørenskog), Erik Tobias Sandberg (LSK 2)

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

For en fantastisk fotballmandag – kommentarer og tips

Det smeller over hele Romerike i kveld. Lokaloppgjør og viktige kamper som du burde opppleve. Her er kommentarer...

Direkte fra 3. divisjon: Eidsvold Turn – FUVO

Eidsvold Turn er store favoritter i lokaloppgjøret mot FUVO. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen.

– Det var indre ønske i spillergruppen om ballbesittende fotball

Eidsvold Turn går fra seier til seier, og de har imponert fotball-Norge. Lokalfotballen tok en prat med trener...

FUVO med årets viktigste seier – Turn fortsetter jakten på Hønefoss

FUVO slo Hødd 2 i årets viktigste kamp – Turn snudde til seier i målfest mot Førde. Les også:...