Gjelleråsen med sterk seier mot Strømmen 2

0
1247

De grønne fra Li stod for kveldens beste prestasjon. Mot Strømmen 2s seks OBOS-spillere vant de hele 6-2 etter en overbevisende kamp.

Les også: AHFK banket Fet

– Veldig fornøyd med gutta i dag. Vi står opp og spiller en fantastisk 2.omgang mot ett meget sterkt Strømmen 2, var trener Bent Inge Johnsens kommentar etter kampen.

Gjelleråsen startet sterkt og de gikk opp til 2-0 raskt. Markus Kaasa, som var strålende denne kvelden, og Jonas Mathisen scoret målene.

Strømmen 2 skjerpet seg og kom tilbake to ganger, men like før pause satte Mathisen inn 3-2 til Gjelleråsen.

Forventer mer

– Dårlig forsvarsspill av oss. Bør være mye bedre med så mange OBOS-spillere på banen. Veldig gledelig for oss at Achrifi er tilbake som spilte 60 minutter. Det raknet litt etter at han gikk ut. Svak 2. omgang av oss. Jeg forventer mer av A-lagsspillerne enn de viser i dag, sier Espen Olsen til Lokalfotballen.

Imponerende av Gjelleråsen

Og det raknet godt i 2. omgang for Strømmen 2. Gjelleråsen smalt inn tre scoringer. Marius Pande, Adrian Semb og Vebjørn Sangnæs scoret målene.

Et skår i gleden var et keeper Jaran Vefring ble sendt til legevakta. Han skal ha fått et brudd i armen og er lenge ute.

PS! Gjelleråsen hadde fem mann som spilte som har en fortid i Strømmen: William Berg, Markus Kaasa, Joakim Hjelkerudm Henrik Bijmolen og Lars Billington.

Stjernebørsen

3* Markus Kaasa (GIF)

2* Joakim Hjelkerud (GIF), Jonas Mathisen (GIF), Thor Lange (Strømmen 2)

1* Marius Pande (GIF), Vebjørn Sangnæs (GIF), Emil Sildnes (Strømmen 2)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.