Foran 3. serierunde i 4. divisjon – kommentarer og tips

0
1139

Vi er fortsatt tidlig i seriespillet, men nå kommer 2. lagene for fullt. Det toppes i de fleste lagene etter at serien har startet i avdelingene over. Her tips foran 3. serierunde.

Det spilles full serierunde denne uken. 2. lagene burde ta seirene i alle kampene denne runden. Etter at seriespillet har startet for divisjonene over, kan man nå bruke spillere som har vært innbyttere og småskadet.

Nederst er det også tips for en kamp i 3. divisjon og en kamp i 5. divisjon.

Skedsmo 2 – Gjerdrum

Skedsmo 2 kommer med alt de har. Troppen er bred, så det blir lite juniorer som for prøve seg i denne kampen. Stovner, Amundsen, Asani, Olsen, Davies, Statovci, Moheim, pluss noen av de veldig gode juniorene. Skedsmo 2 er stor favoritt i denne kampen.

Antatt lag: Aronsen – Andresen, Asani, Møbius, Myhre – Stovner, Amundsen – Davies, Kvale, Olsen – Moheim.

Gjerdrum har fått en tung start på sesongen, som forventet. Nå har de heldigvis hatt gode økter med de fleste tilbake. Offensivt er de gode, men det har de ikke vist ennå. Spillere som Marius Rødsrud, Rolf Hushagen og Mathias Duma må snart ta tak for de gule.

Antatt lag: Søreide – Hagen, Yawar, T. Reinli, Reinli – Rødsrud, Eng, Løvseth, Duma – Moseng, Hushagen

Mitt tips: 4-1 Moheim 2, Kvale og Stovner for Skedsmo 2. Rødsrud for Gjerdrum.

Nordicbet har 1,45 på Skedsmo i kveld. Det er et godt spill.

Fet – Aurskog-Høland

Et «gammelt» rivaloppgjør for noen år siden. Først dro Fet det lengste strået, så kom AHFK tilbake for to år siden. Nå skal det være stor forskjell på lagene i utgangspunktet.

Fet stiller med en bra tropp til denne kampen. Det ser ut til at de fleste er med. Trygghetene bakover i Bergan Foss og E. Søgård er viktig. Det har løpsstyrke på topp. Mot Gjelleråsen var de svake, men de løftet seg mot EIF.

Laget: Berg – Bratbakken, A. Søgård, Bergan Foss, Karlsen – Fetahu Søgård, Gjelsnesvangen, Tolsciner – Abusdal, M. Søgård.

Aurskog-Høland er fortsatt uten noen viktige spillere. Jensen, O. Vestreng, M. Vestreng (på benken) og Haugen mangler fortsatt. De skal likevel ha god nok bredde i troppen til å vinne mot Fet.

Laget: Hoftvedt  – Bjørklund, Kopperud, Kjær, Helbostad – Studsrud, Fjellheim, Bergsjø, Skjeggenes – Svardal, B. Vestreng.

Mitt tips: 1-3 Abusdal for Fet. Svardahl, Skjeggenes og Bergsjø for AHFK.

Eidsvold Turn 2 – Eidsvold IF

Lokaloppgjør med sus og dus dette her. Eidsvold Turn 2 stiller alltid godt lag i disse kampene, og det gjør de i kveld også. En utfordring er to bytter som ble gjort i pausen i går mot Valdres, og med en lang reise er det litt usikkert hvordan de stiller. ET 2 har ikke lagt ut troppen ennå.

For Eidsvold IF ser det lyst ut. De leder serien etter to serieomganger, og de har full tropp å velge fra i kveld. De har vært solide i serieåpningen, men var litt på gyngende grunn mot Fet i forrige runde.

Espen Berg Ottesen er veldig viktig i kveld. Mot spillere som sannsynligvis har spilt på høyere nivå må han ta tak. Ottesen, Halberg og Kristiansen har alle spilt i Turn og veit litt hva som kommer.

Antatt lag: Wilsgård – Dalseth, Pedersen, Fjeldvang, Skyttersæter – Halberg, Berg Ottesen, Lundahl, Fjeld – Kristiansen og Iversen.

Mitt tips: 3-2 Ruud 2 og Tarik for ET2. Iversen og Halberg for EIF.

Strømmen 2 – Gjelleråsen

Tidlig toppkamp. Begge lag er forventet å ligge i toppen i år.

Strømmen 2 stiller med alle som satt på benken i OBOS, og tre av de kom inn, mot Gjelleråsen. Nå skal det vinnes mot seriefavoritt Gjelleråsen. Som i fjor så er dette laget litt feil balansert. Det er flest unggutter i forsvaret, men mye gode spillere fremover på banen. Espen Rødsand blir viktig i kveld i forsvaret.

Fremover kan de kose seg med Achrifi og Trøen. De er gode i OBOS, og da er de nok tålig gode i 4. divisjon også.

Antatt lag: Antonios – Melby, Halvorsen, Rødsand, Lange – Martin, Habberstad, Achrifi, Ness – Sildnes og Trøen.

Gjelleråsen har overraskende nok fått viktige Marius Pande på beina etter en strekkskade. Det er gull verdt for grønntrøyene. Ardijan Fera er fortsatt ute med skade. Men en mann er ikke noe problem for GIF med den brede stallen de har.

Antatt lag: Vefring – Ryden, Normann, Sangnæs, Berg – Hjelkerud, Pande, Lindviksmoen – Mathisen, Åkvåg, Dibula.

Mitt tips. 2-1 Trøen 2 for Strømmen 2. Mathisen for GIF.

Det var flere tøffe dueller i NM-kampen mellom Gjelleråsen og AHFK. Har takler Lars Kopperud GIFs Joakim Hjelkerud (Foto: Espen Bråthen).

Onsdag:

Raumnes & Årnes – Kløfta

Fredag:

Ull/Kisa 2 – Hauerseter

3. divisjon

Lillestrøm 2 – Lørenskog

Lillestrøm hadde kommet med bedre lag hadde de ikke vært så dårlige mot Aalesund. To bytter i pausen og lang reise gjør at de gule må hvile et par mann ekstra. Dermed er det bare Antonijevic, Brenden og Rafn som er klare a-spillere. Petter Olsen og Tobias Sandberg trener også med a-laget, men får vel fint lite kamper i år.

Laget er bra og det burde holde for å vinne mot et ungt Lørenskog-lag.

Lørenskog har mistet mange, for mange. Nå må trener Julian Madsen bygge opp laget på nytt. De har solide Mats Solberg og Vetle Rygh i midtforsvaret og de blir viktige.

Lørenskog har også et hurtig lag – begge backene og spillere fremover på banen har stor fart. Det må de utnytte i kontringsspillet i kveld. Nye Bjørndalen spiller spiss.

Mitt tips: 3-2 Rafn, Brenden og Gran for LSK 2. Bjørndalen og Torres for Lørenskog.

5. divisjon

Flisbyen – Rømskog

Hjemmelaget har noen viktige spillere borte i kveld. Halstensen, Berg og Birkeland. Det er den beste sentrallinja i 5. divisjon det. Bredden er ikke veldig god, men det tynnes litt ut for hjemmelaget med de ute.

Rømskog stiller sitt beste lag. Stopperne Kind og Jovall Dahl er veldig gode. Inn har midtbanespillere Kristoffer Lie kommet, som skal spille noen kamper før han reiser til Liverpool igjen. Fremover på banen er de sylskarpe med Bergquist og brødrene Sandby.

Mitt tips: 2-4 Iversen og Eriksen for Flisbyen. Bergquist 2, J. Sandby og Bergsjø for Rømskog.

Nordicbet har 2,95 på Rømskog. Det er altfor bra til å ikke spille på. Det blir en jevn kamp, men oddsen er for høy.

Nordicbet har selvfølgelig odds på alle kampene på Romerike i kveld. Gjelleråsen kunne vunnet mot Lyn, og oddsen på 3,75 lokker litt. LSK 2 til 2,17 er også god verdi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.