mandag, april 22, 2024

Blanda resultater for de lokale lagene i 3. divisjon

Date:

Share post:

Det ble blanda resultater for de lokale 3. divisjonslagene. Skedsmo vant. FUVO med uavgjort og Turn tapte. 

Les også: Skjetten spilte uavgjort

På Opakermoen tok FUVO mot Tromsø 2. Bortelaget kom med et ungt lag, pluss tre a-lagsspillere. Et bedre lag enn forventet ettersom Tromsø spiller eliteserie-kamp denne mandagen.

Tromsø sjokkåpnet med scoring etter tre minutter. Mehdi Dioury satte inn en dødball-scoring. Deretter tok FUVO helt over kampen. Anført av Kim Brenna skapte hjemmelaget flere gode sjanser. Brenna satte inn utligningen, før han brant et straffespark.

– Vi er meget gode siste 30 før pause og bør lede 3-1, men vi brenner straffe og flere sjanser, sier Ørjan Heiberg til Lokalfotballen.

Den 2. omgangen ble en jevn og god omgang.

– En tett og jevn kamp med klare perioder enten for oss eller dem. 9-7 i målsjanser og spennende kamp.  Fantastisk laginnsats og en grei start, mot et veldig godt fotballag, sier Heiberg.

Les også: Direkte fra mandagens kamper

Stjernebørsen

3* Ingen

2* Alexander Beinov

1* Sindre Bentsen og Oliver Nøvik.

Knepen hjemmeseier

På Skedsmo var hjemmelaget store favoritt mot Salangen. Bortelaget lå lavt i store deler av kampen, og Skedsmo klarte ikke å bryte gjennom for ofte. Skedsmo var det førende laget, og etter kvarteret spilt kom den forløsende scoringen. Kristoffer Langerud vant ballen og avanserte opp til Salangens 16-meter. Der fant han Christoffer Blix og storscoreren satte ballen i mål.

Salangen utlignet på en dødball like før pause.

– Ble en kamp vi stanger mot et lavtliggende Salangen. Veldig gode første 15 min, deretter blir det lite bevegelse inn bak motstander og lite initiativ inn i riktige rom, sier Knut Aga jr til Lokalfotballen.

Skedsmo fortsatte med å slite med sjanseskapingen. Det gikk litt sakte, og Salangen hang greit med. Vinnermålet kom i det 57. minutt. Mergim Shurdhiqi klinket til på en volley fra ti meter og ballen suste mål.

– Vi bruker for lang tid med ball og vi er litt lite besluttsomme i avslutningsfasen. En kamp langt under pari, men tar med oss tre poeng. Viktig at vi også kan vinne på svake dager, det er en god egenskap, avslutter Aga jr.

Stjernebørsen

3* Ingen

2* Lars Jørgen Mork og Christoffer Blix

1* Kristoffer Langerud og Erik Torud

Tungt for Eidsvold Turn

Eidsvold Turn tok den lange veien opp til Fagernes og kamp mot Valdres. Det ble en tung kamp for Jon Audun Slaatsveens gutter.

– Elendig 1. omgang av oss. Begge lag var tafatte og lite farlige. På et tilsynelatende ufarlig innlegg snek Mønell seg mellom Tran og Ulseth og scoret. Et dårlig utspill ble litt senere snappet opp av Mønell, som tok med seg ballen og scoret alt for enkelt, forklarte Slaatsveen.

Eidsvold Turn gjorde to bytter i pausen, men det hjalp ikke stort.

– Byttene ble gjort for å minne om alvoret. Vi eide 2. omgang men Valdres holdt unna. Valdres kom med det vi ventet. Svært skuffende av oss, er Slaatsveens dom.

Ingen spillere på Eidsvold Turn får stjerner.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Skjetten med full kontroll i lokaloppgjøret mot Skedsmo

Favoritten Skjetten vant enkelt i lokaloppgjøret mot Skedsmo. De grønne vant 2-0 etter en solid prestasjon i et...

Direkte fra 3. divisjon: Skjetten – Skedsmo

Et skikkelig lokaloppgjør. Skjetten får besøk av nabo Skedsmo, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – FUVO

Skedsmo får besøk av FUVO i 3. divisjon til lokaloppgjør. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen fra...

Det første lokaloppgjøret i 3. divisjon – og full fotballfest på Romerike

Skedsmo får besøk av FUVO til årets første lokaloppgjør i 3. divisjon, og vi har tatt en prat...