Tabelltips 3. divisjon avdeling 6

2
4948

15. Forord

3. divisjon avdeling 6 inneholder fem lag fra Romerike. Resterende ni lag er fra den nordre delen av landet vårt. Det blir dermed ni lange turer, og reisebudsjetter på nesten 500 000 kroner per klubb.

Sportslig sett skal det være en fin avdeling for de fem romerikelagene. I mine øyne burde alle lagene klare plassen, og et par av de burde også krige om opprykk til 2. divisjon.

FUVO, Lillestrøm 2, Lørenskog, Skedsmo og Skjetten er våre lag i denne avdelingen. Det har kommet inn mye friskt blod i klubbene, og de gjør seg virkelig klare til årets sesong.

Fra Nord har vi Alta 2, Fløya, Harstad, Mjølner, Salangen, Senja, Skjervøy, Sortland og Tromsø 2.

Det er ett lag som rykker opp til 2. divisjon, og hele fire lag ned til 4. divisjon. Sånn går det når breddeklubbene ikke stiller opp på fotballtinget og lar toppklubbene diktere seriesystemet. Utfordringen fra OBOS har blitt flyttet ned til 3. divisjon.

3. divisjon har fått inn en sponsor, men de bruker fint lite penger og lager så og si null oppmerksomhet rundt de seks avdelingene, dessverre. Dermed kommer jeg for alltid til å kalle 3. divisjon for nettopp 3. divisjon.

Her er tabelltips for 3. divisjon avdeling 6.

14. Alta 2

Alta 2 er det eneste laget fra Finnmark i denne avdelingen. De kom på 3. plass i fjorårets 3. divisjon. Spillere de bruker er reserverer fra a- laget i 2. divisjon og juniorspillere.

Hele åtte av kampene kolliderer med førstelagets kamper.

Keeper: Eirik Lampe
Forsvar: Tron Natland, Mads Aimar Bakkeby, Andreas Fossmo, Asi Ivarsson, Jørgen Eira, Motep Mohamed, Fredrik Konst, Adrian Oskal Jacobsen
Midtbane: Kristian Lampe, Jay Van Hoorn, Leykun Thomassen, Ande Biti, Aleksander Kjellmann, Johan Gaup, Kenneth Thomassen
Angrep: Mathias Pedersen, Frank Ailo, Preben Amundsen, Chris Maris

Alta 2 har ikke svart på mailen min med spørsmål.

13. Skjervøy

Skjervøy kom på 4. plass i 3. divisjon i 2016. De holdt plassen med to poeng ned til Kirkenes. Laget har en liten spillerstall, og de trener faktisk sammen med Senja i Tromsø.

– Klubbens hovedmål er å berge plassen. Vi møter mange lag som er ukjente for oss, sier trener Svenn Johansen til Framtid i Nord.

Lokalfotballen tipper at Skjervøy får det tungt denne sesongen. De har noen gode spillere, men stallen er for tynn til å hevde seg i denne avdelingen.

Stallen

Keepere
1. Andreas Mortensen
2. Martin Hasslevik
Forsvar
3. Brage Fjellheim
4. Ronny Olsen
5. Daniel N Danielsen
6. Steve Thomassen
7. Steffen Larsen
8. Ola Edholm
9. Svenn Erik Pettersen
Midtbane
10. Øyvind Nilsen
11. Ørjan Skallebø
12. Benjamin Fjellstad
13. Mats Larsen
14. Aleksander Mikkelsen
15. Nazif Ramic
16. Reidar Waage
17. Erik Hjort
18. Runar Pedersen
Angrep
19. Aleksander Kvikne
20. Anders Nilsen
21. Tobias Nilsen
22. Svenn Johansen

Spillere inn; Mats Larsen (TUIL), Alexander Mikkelsen (Kirkenes IF), Svenn Erik Pettersen (Drag IL) og Martin Hasslevik (Lødingen)
Spillere ut; Ole Martin Tjoaas (Kvaløya), Kevin Wilsgård (Stakkevollan), Andreas Pedersen (militæret) og Erik Folkow

Forventningene?
Forventningene til denne sesongen er å bite så godt fra seg som mulig, ha det gøy med fotballen og ikke minst være gode ambassadører for Skjervøy IK både som klubb og sted. Vi håper på mange fine kamper på hjemmebane og så blir det veldig spennende og utfordrende å møte nye lag både her nordpå og ikke minst på østlandet.

Målsettingen?
Målsettingen for sesongen er å berge plassen i denne divisjonen.

Budsjett?
Budsjettet e æ litt usikker på, men vi driver så billig så mulig ettersom vi er et lite sted (2500-3000 innbyggere) uten noen rike onkler i bakhånda. Men en veldig bra dugnadsånd og lokalpatriotisme holder hjulene i gang.

Hvem vinner serien?
Har dessverre ikke god nok oversikt over våre motstandere så det blir vanskelig å tippe no vinner av serien. Håper no iallefall at noen lag herfra nord e med å kjempe om seriegullet, men er og klar over at det er noen sterke lag sørpå.

Spillere vi burde se opp for?
Ellers har vi mange jevne og gode lagspillere, så klarer ikke å spå noen spesielle som vil gjøre sæ spesielt bemerket. Men vi har et par spennende spillere i angrepsrekka vår.

Til slutt vil vi ønske våre motstandere velkommen til Skjervøy og vi lover å ta godt imot dem. E det spesielle ting dem ønsker på deres besøk nordpå, må dem bare ta kontakt.

12. Sortland

Sortland vant sin 3. divisjon på målforskjell foran Junkeren i 2016. De har gode treningsforhold inne i Blåbyhallen, så det skal ikke stå på det.

– Jeg håper vi kan kjempe i den øvre halvdelen av tabellen. Vi har en styrket stall og vi er i rute med sesongforberedelsene. Vi har trent hardt og de fysiske testene viser også framgang, sier Sortlands trener Steve Edvardsen til blv.no.

Stallen er på 25 spillere, og Sortland har forsterket stallen med Erlend Berg Farstad, Erik Burchardt, Espen Ellingsen, Ingar Angell Nikolaysen, Frode Andorsen og Tage Ellingsen.

Sortland er også videre til 1. runde i NM.

Sortland tippes på 12. plass i 3. divisjon avdeling 6.

Sortland har ikke svart på min mail med spørsmål.

11. Salangen

Salangen kom på 2. plass i 3. divisjon i 2016. Bak den suverene vinneren Fløya, men foran Alta 2 og Skjervøy.

I fjor var laget gjerrig bakover med kun 19 baklengs. I treningskampen har baklengsmålene kommet mye oftere. Blant annet 0-7-tap mot 4. divisjonslaget Skarp i Grand cup. Men de har også overraskende slått Tromsdalen tidligere i vinter.

– Jeg har en oppfatning av at fotball er noe som skal spilles og ikke sparkes. Det er en videreføring av det vi har drevet med i Salangen i mange år.  Når vi ikke har ballen gjelder det å få tak i den. Det handler om løpskraft og å være kompakte, forteller den nye treneren i Salangen, Andreas Seipäjärvi, til til Folkebladet.

Salangen er videre til første runde i NM, etter at de slo avdelingskollega Skjervøy 2-1.

Stallen

Keepere: Jørn Ivar Kroken (92), Brage Nygård (98), Christian Larssen (86)
Forvar: Tobias Sørensen (96), Benn Fjellberg(95), Sondre Tunstad (94), Tobias Sletten(94), Sander Daleng(99), Morten Røkenes Svinsaas(96), Stian Andre Johansen(91), Vegar Mortensen(95)
Midtbane: Sindre Andre Eggen (98), Gaute Kornelius Roaldsen (91), Khusein Tazabajev (99), Iver Walør Sagerup (99), Vebjørn Larssen (00), Vegard Evertsen (96), Johan Borch (95), Scott Alexander Fitzgerald (93), Tobias Kvalvik Henriksen (96), JOnas Svendsen (93)
Angrep: Odd-Henning Skog (94), Snorre Ratkje (88), Kristoffer Heggelund (95), Ruben Sletten (95)

Spillere inn / Spillere ut
Nye spillere (og fra hvilken klubb): Brage Nygård (HIL), Vegard Evertsen (FKS), Vegar Mortensen (Asker FK), Tobias Kvalvik Henriksen (IK Junkeren) Vebjørn Larssen (egen stall), Khusein Tazabajev ( egen stall) , Jonas Svendsen (Grovfjord IL)
Spillere ut (og til hvilken klubb): Mats Nordmo ( Varden FK), Erik Lomås (lagt opp), Glen Robin Isaksen (Krokelvdalen IL)

Hva er forventingene til årets sesong?
Forventer en spennende sesong med nye bekjentskaper i årets 3.divisjon avd 6.

Hva er målsettingen for laget denne sesongen?
Målsetningen er å berge plassen

Hva er budsjett for laget denne sesongen?
Aner ikke vårt totale budsjett for senioravdelingen, men vi er garantert den klubben med det minste budsjettet. Spillerstallen består av spillere med lokal forankring, eneste som ikke er lokal er Vegar Mortensen.  Salangen IF Fotball er et av få lag i 3.div avd 6 som ikke lønner sine spillere.

Hvilket lag vinner serien deres i år?
Vanskelig å tippe noe i april, men lag som Skedsmo FK, FU/VO og de lagene som spilte i 2.divisjon i fjor er alle naturlige divisjonsvinnere

Hvilke spillere burde vi se opp for i år?
Sindre Eggen

Annet dere har på hjertet?
Hjemmesiden vår er alltid et godt alternativ for å se hva som rører seg her oppe i nord.

10. Mjølner

Mjølner holdt seg i 3. divisjon i fjor. Den kom på 4. plass i avdelingen der Sortland ble seriemester.

Mjølner har forsterket med Mathias Johnsen fra Tromsdalen, og de to gode litauerne Daniel Gunevic og Artur Jucno. Dermed ser Mjølner bedre ut denne sesongen enn i fjor.

Mjølner er videre til første runde i NM. Der møter de sterke Finnsnes.

Mjølner har ikke svart på min mail med spørsmål.

9. Lillestrøm 2

Lillestrøm 2 hadde en god sluttspurt i 3. divisjon i fjor, og de holdt plassen enkelt.

Som de fleste andrelagene varierer lagoppstillingene mye, og det kommer nok til å variere enda mer i år. Som et typisk 2. lag blir det helt sikkert juniorlag på de langene reisene til Nord, mens de møter opp med gode lag til kampene på Romerike.

I mitt romerikehodet høres det totalt feil ut – at man skal spille med de beste lagene mot «sine egne» romerikinger. Det er helt klart til LSKs beste at et lokalt lag rykker opp til 2. divisjon, for å gi enda flere lokale spillere et bedre tilbud slik at veien til flaggskipet blir litt kortere. Men Lillestrøm 2 må tenke utvikling for sine juniorspillere, som alle andre eliteserie-2.-lag.

Troppen til Arne Erlandsens a-lag er tålig bred nå, så de kan slippe innpå flere eliteserie-spillere i 3. divisjon. I hovedak blir det mye ungt, og det er noen gode juniorer i LSK om dagem. Petter Olsen, Tobias Sandberg og Henrik Kristiansen er spillere man skal se opp for. Også Arne Holter når han er skadefri.

Ettersom det blir ni reiser opp til nord vil det bli mye fysisk fotball på de unge guttene til LSK 2, og de vil få trøbbel. Klarer de å løse det vil de komme høyere opp på tabellen.

Lokalfotballen tipper Lillestrøm 2 på 9. plass i 3. divisjon avdeling 6.

Lillestrøm 2 har ikke svart på min mail med spørsmål.

8. Senja

Senja kom på 9. plass i 2. divisjon i fjor, og dermed ned i 3. divisjon denne sesongen. Laget fra Troms har mistet noen viktige spillere, men også flere gode har kommet inn. Blant annet Martin Albertsen, Jakob Mamush Lillestjerna, Jørn Persen og Håvard Espejord.

– Det kan bli et artig år. Det blir sikkert å svinge mye, men toppnivået er veldig bra. Så får vi håpe at vi ikke blir så mye på bunn-nivået og at det ikke blir så stort sprang mellom topp og bunn, sier Senjas trener Thomas Hagerupsen til itromso.no.

Målsettingen til Senja er å komme topp 3 denne sesongen.

Lokalfotballen tipper Senja på 8. plass i 3. divisjon avdeling 6.

Stallen

Keeper: Erlend Henriksen (1997) Forsvar: Daniel Mikkelsen (1994), Martin Albertsen (1996), Øyvind Kildalsen (1990), Tobias Nymo Melseth (1995), Magnus Hanssen (1990) Midtbane: Jørn Persen (1994), Henrik Flor (1996), Bendik Lind (1997), Sondre Laugsand (1995), Martin Larsen Traasdahl (1993), Simen Edvartsen (1999), Jakob Lillestjerna (1997), Robert Rydningen (1996), Håvard Espejord (1997), Markus Johnsgård (1998) Angrep: Sebastian Jensen (1996), Uros Vucenovic (1991)

Senja har ikke svart på min mail med spørsmål.

7. Tromsø 2

Tromsø 2 rykket ned fra 2. divisjon i fjor. Det ble rett og slett for tøft, og de endte på 13. plass med kun 18 poeng. De tok kun ett poeng på bortebane.

Tromsø 2 blir som Lillestrøm 2. Helt sikkert sterkere lag i kampene nær hjem, enn når de skal ut på reise til noen lag i nord og alle på Romerike.

De har mistet 3-4 gode unge spillere til lokale lag, men ålreit bredde i troppen.

Lokalfotballen tipper Tromsø 2 på 7. plass.

Tromsø 2 har ikke svart på min mail med spørsmål.

6. Lørenskog

Lørenskog måtte ta den tunge veien ned fra 2. divisjon. Det var til slutt helt fortjent at de rykket ned, og nå venter 3. divisjon. Denne sesongen blir nok også ikke helt topp. De har mistet flere av de viktigste spillerne, og erstattet stort sett med yngre spillere.

Inn har gode Alvaro Torres kommet tilbake fra Grorud. De har også leid inn Kristian Bjørndalen fra Strømmen. Spissen tror jeg trenger et miljøskifte og kan passe fint inn i Lørenskog. Vetle Rygh har også kommet tilbake, og vil danne et solid stopperpar sammen med Mats Solberg. Med i flyet fra Førde var også Christoffer Skårn, men han er langtidsskadet.

Ny er også trener Julian Madsen. Etter en tung sesong i Førde er han tilbake på Østlandet. Tidligere hadde Madsen en litt for romantisk tilnærming og det ble han hardt straffet i Førde. Nå spilles det en litt mer direkte fotball i lengderetningen.

Med flere endringer vil det ta tid for Lørenskog å sette elleveren på en god måte. Utfordringen med det er at det er tøffe kamper i seriestarten. De starter med Lillestrøm 2, fortsetter med FUVO og Skjetten. Inni mellom der er det cupkamp mot OBOS-laget Strømmen.

Lørenskog har spennende spillere, som kan gi de det lille ekstra. De har også noen veldig spennende unge spillere i Tobias Paulsen og Michael Singh. Også keeper Ole Martin Drevland får tilliten i år og blir spennende å følge.

Lokalfotballen tror Lørenskog ender på 6. plass denne sesongen.

Spillerprofil: Mats Solberg. Den kompromissløse midtstopperen er tilbake etter skade. Sterk i dueller både på bakken og i lufta. Sjef i Lørenskog.

Stallen

Keepere:

Ole Martin Drevland
Casper Løvstrand
Tobias Asplund

Forsvar:

Mats Solberg (Kaptein)
Mithu Sritharan
Vetle Rygh
Sulim Tomov
Keivan Ghaedamini
Matarr Kah

Midtbane:

Mathias Kvalheim
Youssef Mahnin
Tobias Paulsen
Marius Pierau
Amir Daush
Nicklas Aass
Lars Følstad
Alvaro Torres

Angrep:

Lowrens Rossinelli
Christoffer Skårn
Michael Singh
Kristian Bjørndalen

Spillere ut siden forrige sesong:

Omar Fonstad (Fram Larvik), Walid Idrissi (Kjelsås), Andreas Skattum Nordby (Hønefoss), Sami Loulanti (Strømmen), Thomas Hasle (Oppsal), Dodou Gaye (Ukjent), Glenn Harviken (Grorud), Kamil Olsztynski (Grorud), Imad Ouhadou (Follo), Patrick Fjell (lagt opp), Espen Engh (lagt opp).

Spillere inn 2017:

Vetle Rygh (Førde), Amir Daush (Skeid), Christoffer Skårn (Førde), Alvaro Torres (Grorud), Michael Singh (Egen juniorstall), Matarr Kah (Nordstrand)

Hva er forventingene til årets sesong?
Etter nedrykket i fjor så har vi på mange måter måtte starte litt på nytt, både når det kommer til spillergruppe og trenerteam. For oss er det viktigste at vi setter en standard for treningshverdag og treningskultur. Lykkes vi med det så vet vi at vi har noen gode spillere allerede, og flere på vei opp, som kan gjøre det vanskelig for alle lag i vår serie. Vi forventer en sulten og lærevillig gjeng, med lokal forankring, som på sikt skal sende Lørenskog tilbake der vi hører hjemme.
Hva er målsettingen for laget denne sesongen?
Spillerne selv har uttalt at topp 3 er en målsetting, så da skal vi gjøre det vi kan for å innfri nettopp det.
Hva er budsjett for laget denne sesongen?
Nå er ikke jeg ansvarlig for det økonomiske så vet jeg faktisk ikke. Vegard Egner er nok mannen å snakke med på dette punktet. Vet kun at det er lavt og langt lavere enn det har vært tidligere.

Hvilket lag vinner serien deres i år?
Både Harstad og Mjølner er tradisjonelt sterke 3.divisjons-lag og har også god erfaring fra 2.divisjon de siste årene. Av de lokale lagene så ser Skedsmo sterke ut på papiret, men tror det blir et «bikkjeslagsmål» hver gang Akershus-lagene møtes.
Tror på en jevn og tøff serie, så får vi se hvem som trekker det lengste strået til slutt.

Hvilke spillere burde vi se opp for i år?
Jeg er mer opptatt av laget enn enkeltspillere.

5. Harstad

Harstad tok den tunge veien ned fra 2. divisjon. De var plassen bak å klare seg, men hele ni poeng unna.

Foran denne sesongen har det vært store endringer i troppen. Mange har forsvunnet, og mange har kommet på plass. Fire utlendinger har blitt hentet, pluss seks 4. divisjonsspillere. I vinter har klubben slått Mjølner og tapt mot Senja.

Harstad ønsker å være i toppen denne sesongen, og de vil så raskt som mulig opp i 2. divisjon, sier klubben til avisen Nordlys.

Lokalfotballen tipper Harstad på 5. plass i 3. divisjons avdeling 6.

Stallen

Keepere
Sulejman Sulejmanovic (1991), Drago Dumancic (1990)
Forsvar: Sher Day Htoo (2000), Thomas Knoph Isaksen (1998), Oskar Alvereng (1994), André Olsen (1998), Alan Hocevar (1992), Knut-Jørgen Evensen (1999)
Midtbane
Sander Finjord Ringberg (1999), Nyemah Brownell (1996), Nikica Kosutic (1985), Samuli Laitila (1995), Markus Dahl (1998), Kåre Harald Arntsen (1984), Magnus Kjelseth (1991), Christian Kulbotten (1998), Jakob Klæboe Pedersen (1996), Eirik Myrvang (1999)
Angrep
Gabriel Andersen (1999), Rafal Zaborowski (1994), Sebastian Andreassen (1998), Birk Berg-Johansen (1999)

Nye spillere: Sulejman Sulejmanovic (Nosaby IF) Drago Dumancic (Medkila), Thomas Knoph Isaksen (Medkila) Rafal Zaborowski (Ruch Radzionkow), Nikica Kosutic (Fokikos), Markus Dahl (Medkila), Christian Kulbotten (Medkila), Eirik Myrvang (Grovfjord) Alan Hocevar (NK Verzej), Samuli Laitila (Laajasalon Palloseura)

Spillere ut: Mathias Nikolaisen (Alta) Hans-Vilhelm Willassen (Fløya) Alex Jensen (Junkeren) Truls Torblå (Finnsnes) Marcus Ursin Ingebrigtsen (Medkila).

Harstad har ikke svart på min mail med spørsmål.

4. Skjetten

Jørgen Slorafoss og Skjetten blir vonde å møte i år (Foto: Espen Bråthen).

Skjetten var gode i store deler av 2016. De hadde en periode med svake resultater, og det var nok til at Lyn stakk fra i serien.

Foran årets sesong har Skjetten styrket stallen. Gode Ole-Christian Moltzau styrker det offensive hos grønntrøyene. Ali Otabi er en kompromissløs forsvarsspiller, og Trym Halvorsen vil gi bedre bredde i forsvaret.

Magnus Tvedte får også en hel sesong etter at han kom i sommer. Sammen med meget gode Andreas Eriksen vil de plage samtlige forsvar i år. Eriksen er rask, sterk og vond å møte. Kanskje min favorittspiss i 3. divisjon.

Forsvaret er sterkt med tøffe karer, og spesielt venstreback Joakim Eyde er et viktig offensivt våpen. På midtbanen styrer Andreas Castilla det meste av spillet. En herlig spiller.

Skjetten er solide bakover og slipper alltid inn lite mål. De er vonde og møte, og noen ganger går de over streken. De er nok laget fra Romerike som vil møte lagene fra nord på eksakt samme møte. Det kommer til å bli noen knallharde kamper.

Lokalfotballen tipper Skjetten på 4. plass i 3. divisjon avdeling 6.

Andreas Eriksen

Stallen

Michael Tvinnereim
Bjørn Sletta
Soufiane Hamoud
Christoffer Nilsen
Jørgen Slorafoss
Joakim Eyde
Ali Otabi
Peder Lyssand
Marius Edvardsen
Emil Eian
Trym Halvorsen
Andreas Castilla
Robin Karlsen
Robin Daly
Jama Ahmed
Jonathan Monteiro
Qadri Mohammed
Ole-Christian Moltzau
Magnus Tvedte
Mohammed Absihr
Andreas Eriksen
Jonas Kordahl
Spillere inn / Spillere ut
Inn:
Soufiane Hamoud
Ali Otabi
Jonathan Monteiro
Ole-Christian Moltzau
Trym Halvorsen
Ut:
Elias Standal

Hva er forventningene til årets sesong?
Forventningene er at det blir mange jevne kamper, tøffe fysiske oppgjør og mye reising.

Hva er målsettingen for laget denne sesongen?
Topp 3

Hva er budsjett for laget denne sesongen?

Hvilket lag vinner serien deres i år?
Skedsmo bør gjøre det, satser bra nå.

3. FUVO

To gode lekekamerater. Armin Sistek og Kim Brenna kommer til å glede mange FUVO-supportere denne sesongen (Foto: Espen Bråthen).

FUVO endte på 3. plass i den veldig tøffe 3. divisjon avdeling 2 i fjor. Laget slapp inn færrest mål og hadde den beste målforskjellen.

Den viktigste brikken i fjor var spissen Kim Brenna. Han scoret over 40 mål i serien, som var halvparten av alle målene FUVO scoret. På høsten hadde han med seg Armin Sistek. Den tildigere eliteserie-spissen får hele sesongen i år, og det blir en duo som gir mange scoringer.

Unge Ørjan Heiberg tar sitt andre år som hovedtrener på Opakermoen. Heiberg har en fin kynisk tilpasning til fotball, og det vil gi FUVO mange poeng denne sesongen.

Bakerst har de en god keeperduo i Petter Rønningen og Alexander Beinov. Forsvaret er bra med en bedre og bedre Otto Dahl som sjef. Han har det meste en midtstopper skal ha. På midten styrer tidligere OBOS-spiller Fredrik Nilsen. Kapteinen blir en viktig brikke i en ung midtbane sammen med fremadstormende Oskar Wang og Oliver Nøvik.

Spissene er nevnt, og de er blant de beste i 3. divisjon.

Troppen er blitt bred og god nå før seriestart. Noen skader har gitt de utfordringer, men akkurat nå ser det bra ut for FUVO. En utfordring vil selvfølgelig bli alle de lange reisene, og hvordan man har sydd sammen reisene. Statistikk viser at hvis man flyr og spiller kamp samme dag så blir det færre poeng.

Lokalfotballen tipper FUVO på 3. plass i 3. divisjon avdeling 6.

Stallen

1. Alexander Beinov
4. Julian Paulsen
5. Stian Westerheim
6. Fredrik Nilsen
7. Kim Brenna
8. Peder Ruud
10. Armin Sistek
11. Martin Skolbekken
13. Otto Dahl
15. Chris Lundhaug
16. Preben Finstad
17. Oliver Nøvik
19. Mitch Oropeza
20. Mads Rismoen
21. Oskar Wang
22. Tom Robin Brenna
23. Sindre Bentsen
24. Marius Nordby
25. Anders Kvalness
27. Baktiar Rzaev
31. Hans Petter Rønningen
35. Marcus Bjørnerud
77. Sondre Emilsen

Spillere inn / Spillere ut

Alexander Beinov (HSK)
Julian Paulsen (UllKisa)
Fredrik Nilsen (Strømmen)
Mitch Oropeza (Pachuca)
Mads Rismoen (KIL)
Oskar Wang (KIL)
Tom Robin Brenna (SIF)
Sindre Bentsen (MK)
Marcus Bjørnerud (Sander)
Mads Diego Skårdal (Notodden)
Daniar Ali Mohamed (Strømmen)
Kamyar Adel Bawah (Grorud)

Ut:

John Andreas Halvorsen (Sander)
Petter Linstad (Vinger)
Andre Thomsen (Grei)
Petter Severeide (Grei)
Alexander Ranck (Grei)
Christoffer Engen (Grei)
Petter Sannerud (Årnes)
Hva er forventingene til årets sesong?
Store forventninger til en meget fin og passende liga. Vi forventer fine turer og godt samhold. Samt noen fine lokaloppgjør.

Hva er målsettingen for laget denne sesongen?
Målsetningen til klubben er å etabler seg i Regionsligaen.

Hva er budsjett for laget denne sesongen?
900 000,- (inkl 400 000,- i reiseutgifter) for A og rek.lag.

Hvilket lag vinner serien deres i år?
Fløya eller Skedsmo

Hvilke spillere burde vi se opp for i år?
Otto Dahl.

 

2. Fløya

Fløya jubler etter scoring mot Eidsvold Turn (Foto: Espen Bråthen).

Fløya var overlegne i fjorårets 3. divisjon avdeling 12. De var 15 poeng foran Salangen på 2. plass. Fløya vant alle sine elleve hjemmekamper.

Fløya har jeg hatt «gleden» av å se en gang i år. De slo Eidsvold Turn ut av cupen, og kvalifiserte seg til 1. runde i NM. Det vi fikk se var et hardtarbeidende lag med masse masse entusiasme. I perioder var det altfor mye av det gode for en rolig østlending. Det var litt som å se på Skjetten. Masse trøkk, og noen ganger over kanten. Og jeg må innrømme at jeg liker spillestilen, Hysj, ikke si det til noen.

Fløya har en god sentrallinje fra keeper Hans Rydning til spissen Christian Tian Olsen. Spissparet Olsen og Morten Mathisen toppet fjorårets toppscorerliste og, faktisk, flest gule kort. Man får juling av Fløya, så det er bare å forberede seg.

I vinter har de blant annet tapt mot Senja, og vunnet mot Salangen og Tromsø 2.

Fløya er videre til 1. runde i NM der de møter avdelingskollega Salangen.

Lokalfotballen tipper Fløya på 2. plass i 3. divisjon avdeling 6.

Fløya har ikke svart på min mail med spørsmål.

1. Skedsmo

Afrim Thaqi og Jesper Kornbakk jubler etter scoring for Skedsmo mot Skeid (Foto: Espen Bråthen).

Skedsmo vant sin 3. divisjon med sju poeng. Laget var dønn solid hele sesongen, og de blir enda bedre denne sesongen.

Med sin brede stall kan de variere spillet sitt fra å trille kule til å gå i krigen. Utfordringen til Skedsmo i et par år har vært at de har kjælt for mye med ballen. De kan gjøre det også, men vi ser et mer direkte Skedsmo-lag denne sesongen.

De har forsterket på keeperplassen med Emil Fiskvik. I forsvaret har meget gode Edmir Asani kommet, og fra å ha et lite spørsmålstegn ved forsvaret er det nå to hakk opp. Sammen med Kristoffer Langerud er det få bedre stopperpar i divisjonen. Det har blitt hvisket fra Skedsmo at Langerud kan bli flytta opp på midtbanen.

Og på midtbanen styrer Simen Rustadbakken det meste. Foran seg har han Lars Jørgen Mork som er klasse i 3. divisjon. Miks dette med flere muligheter på kantene, og to gode backer i Arben Krasniqi og Erik Thorud som stormer fremover, så er det nødt til å bli bra.

På topp har de en av divisjonens beste spiller i Didrik Mostue. Maskinen som bøtter inn mål er dessverre skadet, og det er usikkert hvor lenge han er ute. Men Skedsmo kan erstatte han med Shurdhiqi, Blix og/eller Kornbakk. Mål blir det uansett.

Utfordringen til Skedsmo er å ha alle spillerne fornøyde hele tiden. Det er en tøff kamp om plassene. Trener Knut Aga jr må være en dyktig menneskekjenner for å holde alle fornøyde. En annen utfordring er at hvis det blir for mye balltrilling kan de bli spist opp av for eksempel Fløya og Skjetten, og de andre lagene som er best i krigen.

De kommer også opp flere spennende unggutter i Skedsmo. Akkurat nå ser Jostein Kvale og Afrim Thaqi ut som kommende klassespillere.

Lokalfotballen tipper Skedsmo som serievinner i 3. divisjon avdeling 6.

Stallen
Martin Bjørkeng, Jonas Aronsen, Emil Fiskvik,
Edmir Asani, Arber Krasniqi, Sondre Karterud, Nikolai Bjurholt, Kristoffer Langerud, Erik Torud, Simen Rustadbakken, Nicklas Amundsen, Emil Olsen, Kenneth Stovner Jacobsen, Sindre Fleischer Myhre, Lars Jørgen Mork, Sebastien Lobmann, Jostein Rodahl Kvale,
Anthony Davies, Didrik Mostue, Mergim Shurdiqi, Robin Moen Moheim, Afrim Thaqi, Jesper Kornbakk, Christoffer Blix, Martin Fauske Evensen.

Spillere inn / Spillere ut
Ut:
Eivind Bjerkreim
Fredrik Åretun
Glenn Sandvik
Varis Singh Khera
Eirik Holth

Inn:
Emil Fiskvik (Tynset)
Sondre Karterud (Grorud)
Emil Olsen (Grorud)
Jesper Kornbakk (LSK)
Sindre Fleischer Myhre (egen stall)
Jostein Rodahl Kvale (egen stall)
Martin Fauske Evensen (egen stall)
Edmir Asani (Ull/Kisa)

Hva er forventningene til årets sesong?
Gleder oss til en sesong med mange nye motstandere, og mange fine turer nordover. Er på en måte nyopprykket, og forventer flere tøffe motstandere som kommer fra et høyere nivå og mange lag som satser hardt i den nye Regionligaen/Norsk tipping-ligaen

Hva er målsettingen for laget denne sesongen?
Henge med der oppe blant topp 5

Hva er budsjett for laget denne sesongen?
1 mill inkl. a og b-lag, baneleie, dommere, treningsutstyr, fyioterapi, treningssenter (Avancia), reiser etc.

Hvilket lag vinner serien deres i år?
Harstad og Lørenskog er de største favorittene

Hvilke spillere burde vi se opp for i år?
Vi har mange spillere å se opp for, sålenge lagstrukturen fungerer.

[socialpoll id=»2435186″]

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.