Jubilantene møtes – 50-åringen Skjetten og 100-åringen Lillestrøm

0
1120

Skjetten «trakk» vinnerloddet da Norges Fotballforbund la ut oppsettet til 1. runde i NM. 50-åringen Skjetten mot 100-åringen Lillestrøm, og nå skal det bli fotballfest.

– Det blir fryktelig morsomt med en skikkelig fest på stadion på 50 års-jubileum. Kunne ikke blitt bedre, sa Skjettens trener Martin Wiker etter at oppsettet var klart.

Skjetten fyller 50 år dette året og det blir den perfekte feiringen for grønntrøyene, men avansement er ikke Wiker like sikker på som at dette blir en fotballfest.

– Sjansene er minimale, men det er alltid muligheter, sier han fortsetter – Nå går vi for ny tilskuerrekord på Skjetten stadion.

Tilskuerrekorden er fra sist gang de møttes – i 2012. Da var det like over 2000 tilskuere.

– Fantastisk gøy for både Skjetten og LSK. Håper på at mange vil komme og oppleve Skjetten mot LSK denne dagen, sier daglig leder i Lillestrøm, Robert Lauritzen.

Tøffe tak for Lørenskog og Skedsmo

Skedsmo får besøk av OBOS-klubben Ull/Kisa. Det er ikke stor jubel i Skedsmo-leiren.

– Kisa blir tøft, og sikkert lite tilskuere. Her har vi alt å vinne, og Kisa tenker sikkert at de er videre til runde 2 allerede, er Knut Aga jrs første reaksjon etter at oppsettet ble klart.

Hos Lørenskog kommer naboen Strømmen på besøk. Et lag som er tippet på øvre halvdel av mange i OBOS denne sesongen.

– Vi gleder oss til å møte Strømmen. Morsomt oppsett for vår del. Vi får testet oss mot kvalitetsmotstand, og som alle vet er ballen rund. Vi har troen på at vi skal plage Strømmen i 90+ minutter og håper folket på Lørenskog kommer å støtter oss, sier trener Julian Madsen til Lokalfotballen.

Madsen har god erfaring å slå ut bedre lag i cupen.

– Jeg var med på å slå ut Brann i 1.runde i fjor, som var en enda tøffere test, så alt er mulig i fotball. Men vi må nok overprestere en smule om vi skal ta oss videre til 2.runde. Uansett, en kamp med masse læring for vår del. Vi har mange som ønsker å ta steget opp i toppfotballen, og nå får man en test på hvor lang veien er opp, avslutter Lørenskogs trener.

Kampene spilles 26. april.

Hele oppsettet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.