200 000 sidevisninger på tre måneder

1
266

Foran årets sesong tok jeg et litt tøft valg. Jeg valgte å satse for meg selv, og gjøre et skikkelig forsøk på la bloggen være en liten del av levebrødet mitt. Det har allerede gitt resultater. 200 000 sidevisninger på tre måneder.

Jeg er godt over snittet interessert i statistikk. Etter at hver sak legges ut følges statistikken veldig tett opp. Hva gir mest trafikk? Hvordan kan man utnytte det best mulig?

Den store økningen i antall saker er selvfølgelig hovedårsaken til vekst. Det at også samarbeidet med de fleste klubbene har blitt enda bedre gjør også sitt.

Statistikken de tre første månedene viser at bloggen har 200 000 sidevisninger. I stor grad kommer trafikken fra Facebook og Twitter. Trafikk fra vanlig søk i feks Google øker betraktelig.

Nesten 28 000 brukere har besøkt bloggen, og det er faktisk flere enn antall innbyggere i Hamar og like bak Tromsø (16. største byen i Norge).

Det er masse statistikk å kose seg med eller grave seg ned i. Det tallene viser er at bloggen aldri har hatt mer trøkk og klikk.

Forbedringer i 2017

Bloggen du leser nå er en forbedring. Andre nyheter er Stjernebørsen der vi skal kåre de beste spillerne i 3. divisjon, 4. divisjon og 5. divisjon. Kampen om Romerike fortsetter i litt større skala i november i år.

Det jeg ikke har fått dreisen på ennå er forumet. Det er en oppgave som får mer fokus fremover. Gjerne lag en bruker der, og jeg hadde satt stor pris på innspill på hvordan det kan bli bedre.

Søker etter noen med skrivekløe

Jeg søker etter folk som er villige til å skrive litt saker. Aller helst liveoppdateringer fra kamper. Det hadde gjort bloggen enda bedre. Akkurat nå er det ikke noe penger i det, men hvem veit hva som skjer fremover. Ring meg på 45224573 eller send en mail på espen@lokalfotballen.blog.

Annonsering på Lokalfotballen

Tilpasset lokal annonsering

Lokalfotballen annonsering (statistikk og muligheter)

Ettersom Bloggen har blitt besøkt nesten 200 000 ganger i løpet av tre måneder vil bloggen gi en bedrift god synlighet ute i markedet. Spesielt unge mennesker, som er viktig for å fortsette rekruttering av nye brukere av produktet/produktene deres, følger bloggen daglig.

Trafikken på Lokalfotballens sosiale medier-kanaler er også høy, og det gjør at vi kan bidra i enda større grad til å nå ut til markedet.

Bloggen er tilpasset annonsering, og vi kan løse det meste av hva annonsører ønsker.

Eksempler er markedsføring for din bedrift/ditt produkt, annonsere etter trenere eller spillere eller egentlig det du ønsker. Jeg har lang erfaring innen markedsføring og kommunikasjon og kan også bidra i utviklingen av markedsmateriell.

Ta kontakt med Espen Bråthen på espen@lokalfotballen.blog eller 45224573 for en prat.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.