onsdag, juli 17, 2024

Skedsmo videre til NM

Date:

Share post:

Skedsmo vant fortjent 4-2 over FUVO i en spennende cupkamp på Skedsmo. Tidlige mål, straffer, personlige feil og tøffe tak var det 100 tilskuere fikk se.

Les også: Direkte fra kampen

– Dette er gøy. Det er en kollektiv seier. Vi trener hardt, og vi ønsker å ta steg hele veien. Vi viser mot FUVO i dag at vi har tatt et nytt steg, sier Skedsmos trener, Knut Aga jr.

Personlige feil og tidlige mål

Allerede etter 30 sekunder lå den første ballen i mål. Julian Paulsen sklir. Mergim Shurdhiqi vinner ballen og spiller til Christoffer Blix. Spissen klinker til fra 16 meter og ballen suste i mål.

To minutter senere utligner FUVO. Nikolai Bjurholt mister ballen til Armin Sistek, og feller Sistek. Kim Brenna var sikker.

 

Begge lag skapte noen store sjanser. De fleste gikk til Skedsmo. Spesielt Christoffer Blix var frisk i åpningen. Gode løp ga han en par fine sjanser. Etter 13 minutter kom den største. Bix sklitaklet og vippet ballen over keeper Alexander Beinov, men Marius Nordbye reddet på streken.

Store sjanser

Like etter brukte Kim Brenna den gode gamle tuppen, og ballen føyk like utenfor Emil Fiskviks venstre stolpe. Etter halvtimen fikk Skedsmo en dobbelsjanse. Afrim Thaqi avsluttet fra fem meter. Beinov reddet. Returen var Shurdhiqi først på men Beinov tok den også.

Til pause stod det 1-1. Skedsmo det førende laget, og fine sjanser til begge lag.

Christoffer Blix burde sendt Skedsmo opp i ledelsen like etter pause. Beinov bommet på ballen utenfor seksten, og Blix var alene på 20 meter. Oliver Nøvik kastet seg frem og fikk styrt ballen til corner. Suverent forsvarsspill.

To raske mål

Åtte minutter ut i 2. omgang sendte Nicklas Amundsen Skedsmo opp i 2-1. Et frispark gir Beinov retur på og Amundsen er først på ballen.

Nicklas Amundsen setter inn 2-1 til Skedsmo (Foto: Espen Bråthen).

Noen minutter senere dundrer Arber Krasniqi nedover høyre. Innlegget er perfekt, og Afrim Thaqi smeller inn 3-1. Nå trodde de fleste at kampen var avgjort. Men de glemte Kim Brenna.

Spissen løp fra Krasniqi på venstresiden. Innlegget var godt, og unge Oliver Nøvik styrte ballen i mål.

Skedsmo avgjorde

FUVO prøvde å løfte opp spillet, men skapte ikke de store sjansene. På overtid satte Simen Rustadbakken inn et straffespark.

– VI skaper mange sjanser, og vi burde satt flere. Men vi må være på vakt hele tiden fordi Kim Brenna spiller på det andre laget, forklarer Aga jr, som også viste sterkt humør denne kampen. Flere ganger ga han inn dommerne for feil.

Nå håper Skedsmo på Lillestrøm i neste runde.

– Jeg veit ikke hvordan NFF tenker, men vi må ligge godt an til å få Lillestrøm nå, sier Skedsmos kaptein Simen Rustadbakken. – Jeg syns vi spiller en god kamp. Det er bra tempo. De gjør feil som vi utnytter.

 

FUVOs trener, Ørjan Heiberg, er selvfølgelig ikke fornøyd med å gå ut av cupen.

– Nei, det gir oss mye penger og de hadde vi trengt på grunn av alle reisekostnadene i år, sier Heiberg, men er tålig fornøyd med kampen. – Vi er nærmere Skedsmo enn det vi har vært de to siste årene. Personlige feil ødelegger for oss i kveld.

Heiberg trekker fram unggutten Oliver Nøvik i eget lag. Unge Nøvik jobbet hardt, og scoret også 2-3-målet.

– Vi trenger også pengene fra en kamp mot for eksempel mot Lillestrøm. Budsjettet er mye lavere enn på mange år. Mange tror vi bruker mye penger på spillere, men det stemmer ikke, avslutter Aga jr.

Det kan også jeg bekrefte. Etter å ha fått vite summene på hva spillerne tjener i Skedsmo, så stemmer ikke de ryktene som går rundt omkring på Romerike. Jeg nevner ingen summer, men det er faktisk mye lavere enn det jeg har hørt.

Nå skal det også sies at Skedsmo er av de som bruker mest penger på spillere av lagene i breddefotballen på Romerike.

PS! Sondre Karterud fikk en skikkelig smell i en duell med Armin Sistek. Blodet strirant fra nesen. Han reiste til legevakta etter kampen for å sjekke nesa.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Lørenskog

FUVO trenger poeng og nå er det lokaloppgjør mot Lørenskog på gresset. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 3. divisjon: Lørenskog – Gjelleråsen

Det er på tide med nytt lokaloppgjør. Lørenskog får besøk av Gjelleråsen, og du kan følge alt direkte...

– Vi er ikke ute av sumpa, men har tatt et fint steg i riktig retning

Fem millioner bak budsjett. Intensjonsavtale med Lørenskog. Det blåser rundt LSK Kvinner, og daglig leder Gunn Brennhaugen - Fem...

Det går opp og ned i 3. divisjon – en god gjennomgang av årets sesong

Lagene fra Romerike varierer veldig i 3. divisjon, og man kan ikke si at lagene dominerer serien. Her...