Foran cupkampen mellom Skedsmo og FUVO

0
794
Skedsmo vant mot Salangen. Kim Brenna scoret men det ble kun ett poeng mot Tromsø 2 (Foto: Espen Bråthen).

Kl. 1900, folkens. Da smeller det på Skedsmo. FUVO kommer på besøk. Troppene er klare, og her er min kommentar om kampen pluss tips.

Endelig er onsdagen her. Oppgjøret Skedsmo mot FUVO har alltid vært jevne oppgjør, men aldri noe skikkelig lokaloppgjør. De har blitt mer og mer rivaler ettersom de har møtt hverandre ofte i serien. De siste dagers hendelser med litt ordkrig og Asani-overgangen gjør også sitt til at denne kampen har noe mer rundt seg.

Les også: Liten «ordkrig» mellom trenerne

Gode inntekter

Nå gjelder det kampen om å komme til første runde i NM. Den som vinner i kveld kan fort få møte Lillestrøm i den runden. Vinneren i kveld får uansett 70 000,- for å komme til første runde. Får man LSK kan man plusse på 100 000,-, tipper jeg.

Med reisekostnader på cirka 400 000,- i seriespillet vil det være veldig gode penger.

Sportslig er det selvfølgelig enda viktigere, for spillere og trenere, å gå videre. Det å slå det som har blitt rivalen er alltid deilig. Begge lag har skader på viktige spillere, så det blir spennende å se startelleverne i kveld.

Tunge fravær for Skedsmo

Skedsmo kommer uten Didrik Mostue og Kristoffer Langerud. To tunge forfall. Lars Jørgen Mork er med i troppen, men han skal teste kroppen til like før kampstart. Skedsmo har en bred stall og de kan dekke opp de fleste spillerne. Mostue blir et savn, men de har mer enn nok trøkk fremover til å dekke opp det.

Asani går rett inn i elleveren. Jeg stusser litt på at de henter Asani på grunn av to store talenter i Bjurholt og Møbius. Det blir 4. divisjon på de to gutta i år, og få sjanser i 3. divisjon. Kanskje FUVO skulle hentet Bjurholt…

Farta til Davies blir viktig. Shurdhiqi må ta duellene. Rustadbakken må få tempo på ballen.

Forventet lagoppstilling: Fiskvik – Krasniqi, Asani, Karterud, Thorud – Rustadbakken, Amundsen – Davies, Mork, Blix – Shurdhiqi.

Spiller ikke Mork kommer nok Jesper Kornbakk inn til sin debut for Skedsmo.

FUVO sliter bakover

FUVO mangler blant annet Otto Dahl, Chris Lundhaug og Simen Bentsen , så derfor har det vært viktig å få inn en midtstopper foran kampen og vårsesongen. Det kan være langvarige skader. Inn har Mats Diego Skårdal kommet, og han skal stoppe Skedsmos offensiv i kveld.

Les også: Mats Diego Skårdal er klar for FUVO

Kim Brenna blir meget viktig, med sin hurtighet vil han alltid skape målsjanser. Sammen med Sistek kan de straffe hjemmelaget. FUVO kommer nok til å ligge litt lavt for å lure Skedsmo høyere opp i banen.

Forventet lagoppstilling: Rønningen – Nordby, Westerheim, Skårdal, Wang – Nilsen, Nøvik – Rzaev, Sistek, Finstad – Brenna.

Mitt tips: 3-2 Shurdhiqi, Rustadbakken og Kornbakk for Skedsmo. Brenna og Rzaev for FUVO.

Nordicbet har Skedsmo som altfor stor favoritt til 1,45. Ja, Skedsmo er favoritt men det er jevnere mellom lagene enn det oddsen tilsier. FUVO til hele 4,15 er et spill med god verdi – selv om Skedsmo er liten favoritt.

De fire siste kampene:

Funnefoss/Vormsund 2 – 2 Skedsmo ›
17.09.2016 – 3. div Menn avd 03

Skedsmo 2 – 1 Funnefoss/Vormsund ›
28.05.2016 – 3. div Menn avd 03

Skedsmo 1 – 2 Funnefoss/Vormsund ›
08.08.2015 – 3. div Menn avd 02

Funnefoss/Vormsund 1 – 4 Skedsmo ›
18.04.2015 – 3. div Menn avd 02

Herregud så jeg gleder meg! Vi sees på kamp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.