fredag, april 12, 2024

Aurskog-Høland på vinnersporet igjen

Date:

Share post:

Vinteren har vært tung og skadene mange. Mot Gjerdrum ble det et lysglimt for hvittrøyene. Enkel seier mot Gjerdrum.

Les også: Direkte fra kampen

Resultattavla viste 3-0 til hjemmelaget mot Gjerdrum. De var det førende laget stort sett hele kampen, men målene kom ikke før ut i 2. omgang.

Den første omgangen var ganske dårlig. Aurskog-Høland var hakket bedre. Det mye på grunn av at de var sterkere i duellspillet enn Gjerdrum. Lars-Eirik Svardahl og co skapte noen fine sjanser. Den største kom midtveis i omgangen. Svardahl løp seg fri og vippet ballen over keeper. Roy Konterud holdt igjen Svardahl, og det er ikke til å forstå at dommer Mahir Cagatay ikke blåste straffe og rødt kort der.

 

Cagatay dømte bra

Cagatay måtte dømme kampen fordi Vegard Heggelund, som dømte Gjelleråsen – AHFK ble fjernet fra kampen og sendt for å dømme Kløfta – Lørenskog 2. Cagatay gjorde stort sett ikke feil i resten av kampen. Stødig kampledelse og han lar spillet flyte. Men den straffesituasjonen var en stor glipp.

I andre omgang var det stor forskjell på lagene.

– Vi var for unøyaktige i første omgang. Etter pause var vi bedre og det var fordi valgene og presisjonen var mye bedre, sa Arne Henrik Vestreng, AHFKs trener.

Målet kom til slutt. Unge Anders Nadden slo et perfekt innlegg fra venstre. Bendik Vestreng kastet seg fram og styrte ballen i mål. Like etter kom nummer to. Nok en gang hadde Nadden forarbeidet. Ballen spratt til slutt ut til Martin Fjellheim på 14 meter, og midtbanemannen dunket ballen i mål.

Svardahl med scoring

Lars-Eirik Svardahl scoret hjemmelagets siste. Høyreback Thomas Bjørklund spilte fram spissen som scoret fra spiss vinkel.

Bendik Vestreng løftes opp av Hans Christian Bergsjø etter førstnevntes scoring (Foto: Espen Bråthen).

– Det er godt med tre poeng. Nå har vi startet for alvor, sa Vestreng, som har en ellever på skade- og sykdomslista om dagen. Det store samtaleemnet etter kampen var hvilke som var tilgjengelige til rekruttlagets kamp onsdag.

– Jeg kan ikke klage på innsatsen i dag. Det som ikke er bra, som mot Eidsvold, er duellspillet i egen boks. Vi skaper også for lite i dag, sa Gjerdrums trener Ola Jørstad, før han lurte på om det beste var å kjøre om Gansdalen eller Bjørkelangen.

Gode unggutter

Best på banen var AHFKs venstreback Stian Skjeggenes. Fantastisk innsats og trøkk i spillet. Også ungguttene Bjørklund og Nadden viste seg fram. Best på Gjerdrum var midtstopper Tobias Reinli.

Stjernebørs:

2* Stian Skjeggenes

1* Thomas Bjørklund (AHFK), Martin Fjellheim (AHFK), Tobias Reinli (Gjerdrum), Elias Løvseth (Gjerdrum).

Kløfta suser videre

Karl André Hovdes Kløfta suser videre. Lørenskog ble sendt hjem med tennissifre. De stoppet ikke før seks baller hadde sust bak Lørenskogs keeper. Adam Olsen scoret tre mål. Ole Westheim, Wazgel Saleh og Christian Westad scoret hvert sitt.

Stjernebørs kommer onsdag.

 

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...

Direkte fra 4. divisjon: Kløfta – Rælingen

Den 1. serierunden avsluttes med Kløfta mot Rælingen. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra kl. 20:15.

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Hauerseter

I 1. serieomgang møtes Eidsvold IF og Hauerseter på Råholt. Kampstart er 29:30 og følg alt direkte på...