torsdag, mars 30, 2023

Heiberg og Aga jr gir favorittstempelet til motstanderen foran cupkampen

Date:

Share post:

På onsdag venter et spennende lokaloppgjør på Romerike. Skedsmo og FUVO braker sammen i cupkamp, og nå snakker trenerne ned egne sjanser og opp motstanderen.

Den viktige kampen spilles på onsdag, og vinneren går videre til første runde i NM. Mye står på spill, og nå gir trenerne favorittstempelet til motstanderen.

– Tror det er ganske jevnt. Alltid jevne kamper når vi møtes. FUVO er nok knapp favoritt om vi ser på dagens skadesituasjon i Skedsmo, sier Knut Aga jr i Skedsmo, som har Didrik Mostue ute med skadet. Viktige Lars Jørgen Mork er på vei tilbake, men ikke klart om han spiller.

– Skedsmo helt klart favoritt. De har hjemmebane, og vi har en del skader i troppen. De vant serien med ti poeng i fjor og er forsterket. At de mangler en mann eller to har ingenting å si når de bytter inn fullgode erstattere. Så helt klart 65-35 i fordel gutta til Aga, sier Ørjan Heiberg i FUVO. Oddsen hos bettingselskapene gjenspeiler også dette. Skedsmo er stor favoritt til 1.45 i odds.

Så dermed er vi i gang med «mindgames» foran kampen. Begge lags trenere fortsetter å rose motstanderen.

– En god motstander som vi kjenner godt. De har enkeltspillere som kan avgjøre en kamp på egenhånd. Det blir en tøff kamp mot en meget god motstander, sier Aga jr, men er klar på at de skal vinne: – Vi skal spille vårt eget spill. Ha spilleglede og vinnervilje.

– Skedsmo er et veldig godt lag. Godt innkjørt system og en bra gjeng. Mange enkeltspillere, men også et ekstremt kollektiv. Borte mot Skedsmo er en tøff nøtt, og det blir hardt å gå videre, forklarer Heiberg, som har et enkelt vinnerkonsept: – Vi skal være oss selv og da vinner vi.

Kim Brenna (FUVO) og Kristoffer Langerud (Skedsmo) er to viktige spillere, og de kommer nok i mange dueller (Foto: Espen Bråthen).

Jevne oppgjør

Oppgjørene i fjor ble to jevne kamper. Det ble 2-1 til Skedsmo på hjemmebane i fjor vår, mens det ble 2-2 i høstens møte på Opakermoen. Skedsmo har fire seire på de siste åtte kampene. FUVO har tre seire. Målforskjellen er 19-14 til fordel for Skedsmo.

Hvilken spiller hadde du ønsket deg fra motstanderen?

– Kristoffer Langerud, kommer det kjapt fra Heiberg. Aga jr ønsker ingen fra FUVO i Skedsmos stall.

– Jeg er veldig godt fornøyd med de spillerne jeg har i årets stall, så per i dag er det ingen jeg ønsker. FUVO har mange gode spillere, og det er noen spillere som hadde passet godt inn hos oss, men ingen jeg ville byttet ut med de jeg har i dag.

Da er det bare å glede seg til cupkamp på onsdag. Kampstart er 1900 på Skedsmo kunstgress. Hvem tror du vinner?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Blir det mer moro for Skjetten i NM?

2. kvalikrunde møtes Sørumsand og Skjetten til det eneste lokaloppgjøret. Skjetten er favoritter, men kan Sørumsand overraske? - Vi...

Oppsettet til 2. kvalikrunde i NM er klart

Fire lokale lag er klare for 2. kvalikrunde i NM, og nå drømmes det om 1. runde. Se...

Direkte fra NM: Eidsvold IF – Skjetten

Eidsvold IF får besøk av Skjetten i 1. runde i NM-kvalik. Kampstart er 19:00, og du kan følge...

Skjetten er favoritter mot Eidsvold IF – mange spillere har fått prøvd seg i vinter

Favoritten Skjetten skal opp til Eidsvold IF, og begge lag varsler om ålreit oppkjøring. Lokalfotballen følger kampen direkte...