søndag, juni 16, 2024

Eidsvold fortsetter sin ubeseirede rekke – Skedsmo 2 snudde til seier igjen

Date:

Share post:

Eidsvold IF fortsetter rekken med kamper uten tap. Raumnes & Årnes ble senket av to unggutter da Skedsmo 2 nok en gang snudde til seire.

Moroa i kveld var først ute på Eidsvold. De fikk besøk av nedrykkskandidat Fet. Hjemmelaget tok ledelsen ved Stian Halberg etter at han scorer på en Magnus Iversen-retur. Fet kom mye mer med i kampen og hadde fortjent en utligning. Nærmest var Marius Karlsen med et skudd i tverrliggeren.

Foto: Bjørn Hytjanstorp

Så går det som det ofte gjør, ja jeg veit det er en klisje, de som er i dytten avgjør og de som sliter får billige mål mot seg. Eidsvold scorer tre kjappe mål ved Martin Sydtangen, Espen Berg Ottesen og Magnus Iversen. Dette var den åttende strake kampen Iversen har scoret i.

For Fet har det vært en tung åpning, men i dag var de mye mer med enn mot Gjelleråsen.

– I dag spiller vi til tider godt offensivt. Noen halvsjanser begge veier i 1.omgang. I 2. omgang skaper vi en del gode muligheter, men det rakner fullstendig mot slutten. To overganger og en dødball i mot når vi flytter flere fremover i jakten på utlikning. EIF farlige på overganger og dødballer, sier Fets trener Robin Ødegård om kampen.

På slutten slapp EIF inn 2002-modellen Markus Sørensen, som fortsatt er 14 år.

Stjernebørsen:

2* Glenn Wilsgård (EIF)

1* Adrian Dalseth (EIF), Heine Lundahl (EIF), Espen Søgård (Fet), Vegard Gjelsnesvangen (Fet).

Skedsmo 2 snudde kampen – igjen

Akkurat som i første serierunde snudde Skedsmo 2 kampen mot Raumnes & Årnes. Trener Jørn Harethon er fornøyd med gutta sine.

– Veldig bra jobba av samtlige i kveld. Årnes farlig stort sett bare på dødball, og det fikk de bra trykk på siste 20 minuttene med lange innkast og dueller i boksen. Så vi er litt heldige som får med oss full pott. Men vi står godt imot, og rir det av, og får bra betalt for den defensive delen av spillet idag, sier Harethon, som startet med sju juniorspillere fra start.

Henrik Kjos ble matchvinner nok en gang for Skedsmo 2 (Foto: Espen Bråthen).

Og igjen som i forrige uke så scoret 99-modellene Jostein Kvale og Henrik Kjos – Kjos ble selvfølgelig matchvinner i 2-1-seieren til Skedsmo 2.

– Vi er meget gode første kvarteret og tar ledelsen på en corner fra meg som Lasse styrer lekkert i lengste. Siste 30 minuttene av første omgang er vi meget dårlige og all energien blir borte av en eller annen merkelig grunn. De får to enkle mål av at vi ikke følger mann! Helt sinnsykt at vi ikke klarer å putte siste 15-20 minuttene der vi har 3-4 store sjanser. Hadde minst fortjent uavgjort, så veldig surt dette her, sier Patrick Hansen til Lokalfotballen.

Stjernebørsen

2* Kenneth Stovner Jacobsen og Martin Bjørkeng, begge Skedsmo 2,

1* Lasse Holum Hansen og Patrick Hansen, begge R&Å. Robin Moheim og Marius Andresen, begge Skedsmo 2.

 

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...

– Vi er ikke ute av sumpa, men har tatt et fint steg i riktig retning

Fem millioner bak budsjett. Intensjonsavtale med Lørenskog. Det blåser rundt LSK Kvinner, og daglig leder Gunn Brennhaugen - Fem...

Direkte fra 4. divisjon: Blaker – Sørumsand

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Blaker får besøk av Sørumsand på en en regntung Bruvollen. Følg alt...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Løvenstad

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Rælingen får besøk av Løvenstad. Følg alt direkte på Lokalfotballen.