mandag, mars 27, 2023

Kristian Bjørndalen til Lørenskog

Date:

Share post:

Den unge spissen Kristian Bjørndalen har skrevet under for Lørenskog. Han lånes ut fra OBOS-klubben Strømmen.

Les også: Markus Stensby lånes ut til Eidsvold Turn

Bjørndalen har lenge vært et talent hos Strømmen. Skader og sykdom har dessverre satt litt hinder i utviklingen. Allerede som 15-åringen fikk han prøve seg på Strømmen 2. Året etter, i 2014, fikk han sju minutter i OBOS mot Mjøndalen da han erstattet tremålsscorer Madiou Konate.

– Bjørndalen har slitt etter sykdom i fjor men er i god form nå. Vi er veldig sterke på spissplassen i år, og det blir vanskelig for Kristian å ta en plass, sier Strømmens trener Espen Olsen til Lokalfotballen. Strømlingene har den sterke kvartetten Martin Trøen, Markus Brændsrød, Magnus Solum og Emil Sildnes på topp denne sesongen.

Kristian Bjørndalen er klar for Lørenskog (Foto: Lørenskog).
Olsen håper på mye spilletid

– Han har dessuten godt av å komme til et nytt miljø nå hvor ikke alle kjenner han. Det vil skjerpe han. Håpet er at han får mye spilletid og kommer tilbake som en bedre spiller med litt mer erfaring fra førstelagsfotball. Men, det er selvsagt opp til Julian og de andre trenerne i Lørenskog, sier Olsen.

For Bjørndalen ble det er enkelt valg på grunn av bedre kamparena i Lørenskog.

– Jeg valgte Lørenskog for å få høyere matching i kampsituasjon, enn det jeg hadde fått i 4. divisjon med Strømmen. 4. divisjon hadde blitt hovedarenaen min om jeg ikke gikk hit, sier Bjørndalen til Lokalfotballen.

– Det er vanskelig å si hvor gode Lørenskog er. Jeg har bare vært her en trening som jeg nettopp er ferdig med. De kom jo ned fra 2. divisjon nå foran denne sesongen, og har et bra lag, så målet blir nok å kjempe helt i toppen, avslutter Bjørndalen.

I videoen banker Kristian Bjørndalen til og scorer på en fantastisk volley. Det er mål nummer to i videoen.

Lørenskog-gutt

Nå skal spissen bygge seg opp hos Lørenskog i 3. divisjon. Han gjennomførte første trening i kveld, og skal spille treningskamp lørdag.

– Vi har hatt en målsetting om et A-lag med en sterk lokal profil. Når vi får på plass Kristian, som spilte barnefotball i Lørenskog, så er vi selvfølgelig kjempefornøyd, sier Julian Madsen om sin nye spiller og fortsetter: – Vi har stor tro på Kristian og vi håper på et godt samarbeid hvor han leverer for Lørenskog, men også at han tar et steg og kommer nærmere startplass for Strømmen sitt A-lag.

Julian Madsen (t.h) har snart full tropp og er klar til serien starter (Foto: Espen Bråthen).

Med Bjørndalen på plass så nærmer troppen seg for ferdig for Lørenskog, men de håper å få på plass en midtstopper til før serien starter.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Blir det mer moro for Skjetten i NM?

2. kvalikrunde møtes Sørumsand og Skjetten til det eneste lokaloppgjøret. Skjetten er favoritter, men kan Sørumsand overraske? - Vi...

Oppsettet til 2. kvalikrunde i NM er klart

Fire lokale lag er klare for 2. kvalikrunde i NM, og nå drømmes det om 1. runde. Se...

Direkte fra NM: Eidsvold IF – Skjetten

Eidsvold IF får besøk av Skjetten i 1. runde i NM-kvalik. Kampstart er 19:00, og du kan følge...

Skjetten er favoritter mot Eidsvold IF – mange spillere har fått prøvd seg i vinter

Favoritten Skjetten skal opp til Eidsvold IF, og begge lag varsler om ålreit oppkjøring. Lokalfotballen følger kampen direkte...