Reaksjoner fra trenerne etter NM-oppsettet

0
921
Jon Erik Økland i duell for Eidsvold Turn mot Raumnes & Årnes (Foto: Espen Bråthen).

Det ble kun ett lokaloppgjør blant de fem lagene fra Romerike i 2. kvalifiseringsrunde. Lokalfotballen tok en prat med trenerne om NM-oppsettet.

Den største kampen, sannsynligvis i hele runden, er Skedsmo mot FUVO. Det er to av de beste lagene i 3. divisjon som braker sammen på Skedsmo på onsdag.

Les også: Mostue ute i to måneder

Det er nok den verste trekningen for begge lag. I fjor møttes også lagene i serien, og da vant Skedsmo 2-1 hjemme og det ble uavgjort på Opakermoen.

– Det blir som alltid gøy med kamp mot Skedsmo. En tøff kamp, og i tillegg på bortebane. Vi går for avansement, men vet at det krever en veldig god utgave av oss selv, sier FUVOs trener Ørjan Heiberg til Lokalfotballen.

Skedsmo er også klare på at dette blir en tøff kamp.

– Veldig tøft oppsett. FUVO er en av opprykkskandidatene i avdelingen. Vi får virkelig se hvordan vi ligger an inn mot seriestart. Moro med lokaloppgjør, men ville vært bedre å få et Oslo-lag, sier Skedsmos trener, Knut Aga jr.

Skjetten favoritt mot Lokomotiv Oslo

For Skjetten blir det, på papiret, en enklere oppgave. Oslo-laget Lokomotiv Oslo står på andre banehalvdel på Skjetten onsdag. Lagene møttes i serien i fjor, og det ble en seier og uavgjort for Skjetten.

– Tror det blir litt lik kamp som mot HSK. Der vi styrer og dem ligger lavt. Bare de er ennå skarpere i kontringsfasen og tøffere fysisk. En kamp der jeg mener vi er knappe favoritter, er Martin Wiker, Skjettens trener, reaksjon etter at cupoppsettet ble klart.

Verre for Gjelleråsen

4. divisjonslaget Gjelleråsen fikk egentlig verst mulig motstander. Den gamle storheten Lyn har til og med fått hjemmebane. Lyn vant sin 3. divisjon i fjor. I år er de i samme avdeling som blant andre Eidsvold Turn, og Lyn er favoritter.

Gjelleråsen tar nok opp hansken, slik jeg kjenner de, så de har alltids en mulighet.

 – Eneste jeg vet er at det blir tøft, men at vi gleder oss til å få prøvd oss på et nivå vi selv ønsker å komme til. Vi kunne vel ikke fått det så mye tøffere, men noen må jo spille mot Lyn ogs, sier Raymond Johansen i Gjelleråsen.

Nordnorsk besøk til Eidsvold Turn

Det mest overraskende oppgjøret blir Eidsvold Turn mot Fløya. Laget fra Tromsø må ta flyet ned til Gardermoen og kjøre til Eidsvold kunstgress. Det blir forresten en ypperlig mulighet for lagene i avdeling 6 (Lørenskog, Skjetten, Skedsmo, FUVO og LSK 2) til å speide på kommende motstand.

– Veldig overrasket over det oppsettet. Alltid hyggelig å møte nye lag for oss. Fløya hadde en sterk sesong i fjor og har imponerende resultater i vinter. Vi forventer en tøff og tett kamp mot et godt 3. divisjonslag, sier Eidsvold Turns trener, Jon Audun Slaatsveen.

Eidsvold Turn-kampen spilles søndag. Da rekker Fløya-spillerne jobben på mandag.

2. kvalikrunde skal spilles senest førstkommende onsdag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.