To spennende cupkamper spilles i kveld på Romerike

0
859
Jørgen Slorafoss og Skjetten møter Hauerseter i en av to cupkamper i kveld (Foto: Espen Bråthen).

Det er entusiasme og trøkk i spillet som går igjen foran to cupkamper i kveld. Fasiten om hvem som klarer det best får du i kveld.

Først ut i kveld er Gjelleråsen mot Aurskog-Høland. Et hjemmelag fulle av selvtillit etter en enkel seier mot Fet. De har alle tilgjengelig så Bent Inge Johnsen har ingen enkel jobb med å ta ut en startellever.

– Vi skal vinne ved å være en god utgave av oss selv. Tydelig spillestil, godt humør og masse energi i spillet vårt, sier Johnsen til Lokalfotballen. – Startelleveren får guttene før kampstart.

Sannsynlig lagoppstilling: Vefring – Ryden, Normann, Sangnæs, Berg – Hjelkerud, Pande, Fera – Måsø, Kaasa, Mathisen.

Fot bortelaget er det nesten motsatt. En tung vinter med skader og sykdom. Det så vi mot Skedsmo 2 i serieåpningen. Viktige spillere som Henrik Jensen, Stian Skjeggenes og Martin Vestreng er alle ute. I tillegg er Lars-Eirik Svardahl usikker.

– Vi er forberedt på en vanskelig bortekamp. Skal vi vinne, må vi heve oss flere hakk fra søndagens serieåpning mot Skedsmo 2, sier Aurskog-Hølands trener, Arne Henrik Vestreng.

Sannsynlig lagoppstilling: Hoftvedt – Kjær, Haugen, Kopperud, Helbostad – O. Vestreng, Fjellheim, Bergsjø, Studsrud – B. Vestreng, Østengen.

Nordicbet har dette som en jevn kamp. I mine øyne er nå Gjelleråsen favoritter etter AHFKs forfall. 2,20 er oddsen på GIF og det er et godt spill.

Mitt tips: 3-2 Pande, Måsø og Kaasa for GIF. Vestreng og Fjellheim for AHFK.

Skjetten er favoritt mot Hauerseter

På Nordkisa får Hauerseter besøk av Skjetten. Litt av det som AHFK gjelder for Hauerseter. De har hatt en litt vanskelig vinter. HSK har hatt dårlige treningsforhold i perioder. De har også gjort mange endringer i stallen sin, og det vil ta tid å få det til å gli godt. Det fikk man se mot Kløfta i treningskamp og mot Eidsvold Turn 2 i serieåpningen.

Den gode nyheten er at Remi Rød er klar igjen. Han fikk et innhopp mot Turn, og sammen med Marius Preber kan de plage Skjetten.

– Vi må opptre mer samlet og strukturert i defensivt. Være intense i duellspillet. Bruke de kvalitetene vi har offensivt, forklarer Eirik Soltvedt, og han melder også at elleveren ikke er klar ennå.

Sannsynlig lagoppstilling: Bjerke – Khonori, Andresen, Knutsen, Alstad – Andersen, Mundal, Eriksen – Rød, Preber, Pettersen.

For Skjetten er det første obligatoriske kamp i år. Troppen til Martin Wiker ser sterk ut i år, og de kan fort blande seg i tetstriden i 3. divisjon. Spesielt sentrallinjen er meget sterk, og aller sterkest er spissen Andreas Eriksen. Skadefri som han er nå så er han en strålende spiss.

Som alltid er det en utfordring med undervurdering. Vi så det både på Skedsmo og Eidsvold Turn. Det er ikke lett å være stor favoritt. Det sniker seg alltid inn i bakhodet. Nå er Skjetten et fysisk lag, så det er på en måte enklere å nullstille seg enn et som spiller mye ball.

– Vi skal vinne kampen med tempo, bevegelse og trøkk, sier Martin Wiker, som også har et par spørsmålstegn før kampstart angående startelleveren.

Sannsynlig lagoppstilling: Tvinnerheim – Slorafoss, Edvardsen, Eian, Eyde – Karlsen, Castilla, Moltzau, Jama – Eriksen, Kordahl.

Nordibet har Skjetten som favoritt. Oddsen er nå nede i 1,46 på Skjetten-seier. HSK +1 og Skjetten-seier til 1,69 er vel det nærmeste som er aktuelt å spille.

Mitt tips: 1-4 Rød for HSK. Eriksen 3 og Eyde for Skjetten.

Gjelleråsen – Aurskog-Høland starter 18:30, og Hauerseter – Skjetten starter 19:00. Vi sees på kamp!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.