tirsdag, september 26, 2023

Målfest i 4. divisjon – 21 scoringer på tre kamper

Date:

Share post:

Det ble scoret mål denne mandagen. Mange mål. 21 scoringer i kampen Eidsvold Turn 2 mot Hauerseter, Ull/Kisa 2 – Kløfta og Strømmen 2 – Blaker.

Les også: Direkte fra kampene

Strømmen 2 vant 4-2 over Blaker i en strålende fotballkamp som inneholdt det meste en tilskuer ønsker seg.

Det ble scoret enda flere mål i de to andre kampene som ble spilt i kveld. På Jessheim tok Ull/Kisa 2 mot Kløfta. Gode Oliver Stenseth sendte hjemmelaget opp i 1-0 allerede etter fire minutter. Så viste tidligere Tippeliga-spiller, Steffen Nystrøm, seg frem for Kløfta. Spissen utlignet.

– Vi sleit i starten av kampen og Kisa var gode, så ble det heldigvis bedre utover. Det var en jevn kamp så at vi tok ledelsen med tre mål var litt misvisende, sier Karl André Hovde.

Kløfta var effektive. Ole Westheim, Martin Henriksen og Steffen Nystrøm satte alle en scoring og 20 minutter før slutt virket det at kampen var over.

Ull/Kisas unge mannskap ga seg derimot ikke. To reduseringer av Jon Emil Wethal og Marcus Ellevold Jensen kom like før slutt, men Kløfta dro det hele i land.

– Det var en god start på årets sesong for oss. Vi hadde god kontroll på slutten der, selv om Kisa fikk litt trøkk, sier Hovde.

Stjernebørs:

3* Ingen

2* Steffen Nystrøm og Magnus Hovde, Kløfta.

1* Oliver Stenseth og Marcus Ellevold Jensen, Ull/Kisa. Sondre Haugen og Ole Westheim, Kløfta.

Spennende mellom Eidsvold Turn 2 og Hauerseter

På Eidsvoll ble det en forrykende kamp mellom Eidsvold Turn 2 og Hauerseter. Tidlig i kampen satte stortalentet Erik Ruud inn 1-0 til Turn 2 på straffe. Vikarierende spiss for Hauerseter, Stian Pettersen, satte inn både det første og andre for Hauerseter, og bortlaget hadde snudd kampen.

Like etter pause kom Erik Ruud på vei fremover igjen. Denne gangen ble det en målgivende til Eiven Solberg og det stod 2-2. Marius Preber ville være med på moroa. Han satte inn 3-2 til bortelaget.

Og det kom en rask utligning fra Turn 2. Stian Woldsnes slo en god corner og Turns beste for kvelden, Joakim Madsen, scoret. Woldsnes slo nok en god corner kvarteret før slutt. Denne gangen var det Daniel Olsen som satte ballen i mål.

Vi var ikke ferdige her. Åtte minutter før slutt utlignet Marius Preber for Hauerseter. Nå var det derimot slutt. 21 scoringer på tre kamper i 4. divisjon i kveld. 36 scoringer på fem kamper. Fantastisk!

Stjernebørs:

3* Ingen

2* Joakim Madsen og Erik Ruud, Eidsvold Turn 2. Marius Preber og Stian Pettersen, Hauerseter.

1* Heine Kjøniksen og Eiven Solberg, Eidsvold Turn. Remi Rød, Hauerseter.

Les også: Blaker nær taktisk perfekt kamp, men tapte på overtid mot Strømmen 2

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

For en fantastisk fotballmandag – kommentarer og tips

Det smeller over hele Romerike i kveld. Lokaloppgjør og viktige kamper som du burde opppleve. Her er kommentarer...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Hauerseter

Eidsvold IF jakter opprykk og Hauerseter jakter NM-kvalik. Dette lokaloppgjøret blir et knokkeloppgjør, og følg alt direkte på...

– EIF har høyest tetthet av klassespillere i 4. divisjon

Denne lørdagen braker Eidsvold IF og Hauerseter sammen, og trenerne tråkker til litt foran kampen. Kampstart er 13:00 Les...

Kommentarer og tips foran tirsdagens fotball på Romerike

Denne tirsdagen er det mye fotball rundt omkring på Romerike. Her er kommentarer og tips foran kampene i...