Første serierunde i 4. divisjon – tips og kommentarer

0
1512
UllKisa 2 jubler etter scoring. (Foto: Espen Bråthen).

Den første serierunden har startet. To kamper er allerede ferdige og nå står de fem neste kampene for tur. Her er tips og kommentarer om kampene.

I de to første kampene spilte to av de største favorittene. Gjelleråsen gjorde kort prosess med Fet da de vant 4-1, men Aurskog-Høland gikk på en smell mot Skedsmo 2 der de tapte 3-4.

Resten av kampene er stort sett med 2. lagene. Jeg har ofte sagt min mening om det, og slik kommer det til å bli fremover også. Nå som det er seriestart gjelder det også noen regler om hvem som kan spille kampene.

Les også: Tabelltips for 4. divisjon

Torsdag:

Lørenskog 2 – Raumnes & Årnes

Det er et ungt hjemmelag som møter til seriepremiere for Lørenskog 2. Dette er laget som spiller i IK B og 4. divisjon. Det mest spennende er at spissen Michael Singh spillere. Et stort talent som forhåpentligvis tar et nytt steg i år. Noen av gutta har kamper i 3. divisjon.

Det er lag med trøkk og entusiasme i spillet sitt. De er som de andre 2. lagene – godt trente.

Raumnes & Årnes har noen tunge forfall. Patrick Hansen, Tor Martin Heglum og Robin Rognerud er ikke med. Troppen er såpass jevn at det vil komme inn gode erstattere. Utfordringen er å erstatte lederegenskapene til Hansen.

Mitt tips: 3-3 Singh 2 og Aass for Lørenskog 2. Hansen, Sramek og Fagerli for R&Å.

Nordicbet har Lørenskog som liten favoritt. Dette er rein bingo hvis du ønsker å spille. Mer trøkk i Lørenskog. Mer rutine i R&Å. Sett en femmer på U til 5,20 så har 26 kroner og råd til en Royal Trippel.

Tirsdag:

Gjerdrum – Eidsvold IF

Gjerdrum har hatt en litt tung vinter med tunge tap i vinter. Det har løsnet litt for de på slutten nå. Startelleveren i kveld er god. Mye fart framover, men også litt svake bakover.

Eidsvold IF kommer så og si med skadefri tropp. Borsheim mangler. Sentrallinjen med Wilsgård, Pedersen, Ottesen, Iversen og Kristiansen er viktig i dag også. Jobbet i 1. omgang mot FUVO, men hang ikke med i 2. omgang.

Mitt tips: 2-3 Rødsrud 2 for Gjerdrum. Kristiansen 2 og Halberg for EIF.

Nordicbet har EIF som en liten favoritt til 2,05 i odds. Uavgjort til 5,35 ser litt spennende ut i den som sannsynligvis blir en jevn kamp.

Mandag:

Eidsvold Turn 2 – Hauerseter

Hjemmelaget kommer med gode Eiven Solberg og Magnus Kristiengård til denne kampen. Ibrahim Nashat spiller også. Han er en del av a-troppen. Meget spennende Erik Ruud er også med. Ellers er det en god del unge gutter som spiller.

Hauerseter mangler viktige Remi Rød, men Vegard Knutsen er tilbake i klubben etter å ha nettopp signert kontrakt. Også den gode keeperen Christian Bjerke er klar. Pendler fra Hønefoss disse fire månedene han. Martin Lundemo er utestengt etter det røde kortet han fikk mot Kløfta.

Mitt tips: 2-3 Kristengård og Solberg for ET 2. Preber 2 og V. Andersen for Hauerseter.

Nordicbet har Hauerseter som stor favoritt til 1,44 i odds. For stor mener jeg fordi Hauerseter ikke har kommet helt igang i vinter. De har trent på små baner på grunn av utfordringer med treningsforholdene. Derfor tipper jeg at ET 2 har kommet litt lenger og kan vinne denne. Jeg spiller på H til 3,40. Det er mulig HSK vinner altså, men verdien er for lav.

Både Kløfta og Hauerseter skal ut i kamp i kveld (Foto: Espen Bråthen).

Strømmen 2 – Blaker

De grå og røde kommer med et ungt lag mot Blaker, med noen som har OBOS-erfaring. Espen Rødsand, Ulrich Næss og Emil Sildnes er klassespillere i 4. divisjon. Espen Olsen spiller også selv. Laget er fortsatt, som i fjor, ikke godt nok balansert fremover vs bakover. Likevel skal de vinne denne kampen.

Blaker mangler to meget viktige mann. De to beste målscorerne Per Einar Martila og Martin Nordseth er skadet. De har mye rutine i laget og som alltid stort trøkk i spillet. De skal ikke holde i kveld, men man blir jo ikke overrasket hvis de vinner.

Mitt tips: 4-2 Næss 2, Bjørndalen og Sildnes for S2. Karlsson og Mathisen for Blaker.

Nordicbet har Strømmen 2 som veldig stor favoritt, og det er helt innafor. Jeg kommer ikke til å spille på denne kampen.

Ull/Kisa 2 – Kløfta

Det er et ungt lag Ull/Kisa 2 kommer med i kveld, men det er mye talent i den gjengen. Blaker, Stenseth og Søreide på midten. Henriksen og Stensby fremover på banen. Mye tempo og vilje i de gutta, så spørs det om det holder mot et voksent Kløfta.

Kløfta hadde vært min favoritt hvis de hadde hatt med alle. Eivind Damstuen og Hiwa Poor spiller ikke i kveld. To meget viktige spillere for bortelaget. Selvfølgelig kan, og burde, Steffen Nystrøm og Adam Olsen lage problemer for det unge forsvaret. Hovde liker ikke 2. lag, så han kommer garantert til å fyre godt opp i eget lag.

Mitt tips: 2-2 Henriksen og Høgbakken for Kisa 2. Nystrøm og Olsen for Kløfta.

Nordicbet har Ull/Kisa som tålig stor favoritt til til 1,56 i odds på Kisa 2-seier. Det syns jeg er for lavt med det unge laget. Kløfta er bedre i år enn i fjor og kan vinne denne kampen. Jeg prøver småpenger på U til 5,85.

Annonse

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.