onsdag, juli 17, 2024

Blaker nær taktisk perfekt kamp, men tapte på overtid mot Strømmen 2

Date:

Share post:

Blaker kom til den tøffe bortekampen mot Strømmen 2 med en god plan. Det holdt i nesten 90 minutter, men da tok kreftene slutt og Strømmen vant 4-2.

Les også: Direkte fra kampen

Med sin ekstremt defensive spillestil der man ønsker å pakke motstanderen inn i midten klarer Blaker å plage de fleste. Strømmen 2 fikk merke det denne herlige mandagskvelden.

Midtstopperne, alle fire inkludert backene, var aldri lenger enn 30 meter fra eget mål. De frustrerte motstanderen og stormet i angrep med de kjente kontringene sine. Strømmen 2 hadde sikkert over 80% ballinnehav i denne kampen, men de fant aldri helt ut av Blakers stil.

Utover i 1. omgangen ble Blaker mer og mer baktunge.  De reddet på streken, keeper Ahmed Jouini hadde noen gode redninger, de ofret seg i alle dueller. Til slutt måtte scoringen til Strømmen 2 komme.

Strømmen 2 begynte å komme rundt på kantene og da kom sjansene. Det var Kristian Bjørndalen som løste opp. Han dro av høyrevingen, som var høyreback, og inn i banen. Skuddet smalt inn ved nærmeste stolpe.

Blaker skapte et par fine sjanser på kontringer, mens Strømmen hadde 4-5 store sjanser og flere småsjanser.

Fantastisk scoring av Mathisen

2. omgang ble fantastisk for de 60 tilskuerne. Allerede ett minutt ut i omgangen smalt det. Og for en fantastisk smell. Martin Mathisen klinte til fra 25 meter og ballen suste i krysset. Mange snakket om årets mål, men det er vel tidlig. Uansett en strålende prestasjon av Mathisen.

Like etter vant Mathisen ballen midt på Strømmens banehalvdel. Han spilte fri spissen Mathias Karlsson. Alene med keeper var Karlsson sikker. Blaker hadde snudd kampen.

Blaker fortsatte å frustrere det unge hjemmelaget. De gikk i fellen gang på gang ved å prøve og spille seg gjennom i muren midt foran mål. De få gangene de kom rundt på kantene ble det farlig.

Blaker kunne avgjort

Bortelaget burde økt til 3-1 midtveis i omgangen. Anders Egeberg ble spilt fri og helt alene med keeper. Han satte ballen rett på keeper.

– Blaker er vanskelig å møte, og med så mange unge gutter blir det vanskelig for oss, sa Strømmens hovedtrener Espen Olsen til Lokalfotballen etter at han ble byttet midtveis i 2. omgang.

Til slutt måtte utligningen komme. Blakers forsvar stod nesten ved siden av meg bak mål. Kaptein Espen Rødsand fikk tid på 20 meter og han sendte ballen i krysset. Nydelig scoring.

Strømmen fikk plutselig litt mer trøkk, og de kom rundt på kantene. Et innlegg fant Ulrich Næss, som smalt til fra 14 meter. Strømmen reagerte raskest og gode Emil Sildnes satte inn 3-2 til hjemmelaget.

 

Blaker kastet folk fram på slutten, og de ble straffet for det. Ulrich Næss satte inn 4-2 alene med keeper Jouini.

–  Det er tungt nå. Kampen varte litt for lenge for oss. Vi gjør det veldig bra, og planen fungerer nesten perfekt. Synd at scoringen min ikke gir noe resultat for oss i dag, sier Blakers bestemann Martin Mathisen til Lokalfotballen.

Simen Melby gikk seirende ut av duellen med Sander Svardahl (Foto: Espen Bråthen).

Kampen varte lenge nok for Strømmens Simen Melby. Blakerværingen spilte høyreback for Strømmen og kunne juble etter tre deilige poeng.

– Det er ingen stor kamp av oss, men vi er bedre trent og det gir oss seieren. Det er litt tungt å spille mot moderklubben. Annerledes, men morsomt. For min egen del var det ingen stor kamp, sier Simen etter kampen.

Stjernebørs:

3* Ingen

2* Emil Sildnes, Strømmen 2. Martin Mathisen, Blaker.

1* Ulrich Næss, Strømmen 2. Ahmed Jouini, Blaker.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...