Eidsvold Turn er store favoritter mot Raumnes & Årnes

0
684

Lørdag spilles den tredje NM-kvalikkampen på Romerike. Nå er det tid for Raumnes & Årnes mot Eidsvold Turn, og bortelaget er store favoritter.

– Kampen blir selvfølgelig tøff. De var Norges desidert beste 3 divisjonslag i fjor og vant vel serien med 18 poeng, samtidig som de scoret over 5 mål i snitt. Blir en såkalt David mot Goliat-kamp, sier Raumnes & Årnes sin midtbanespiller Patrick Hansen til Lokalfotballen, men de har ikke tenkt å legge seg ned for den saks skyld.

-Men, kampen skal tross alt spilles først og vi går ikke til kamp med en innstilling på å tape. Vi har absolutt alt å vinne i denne kampen, og kommer til å krige i hver eneste situasjon, sier Hansen.

Mye ball for Turn

Eidsvold Turn herjet i 3. divisjon i fjor som Hansen nevner.  Spillet var ekstremt bra til ferien da Martin Trøen bøttet inn mål. Han forsvant til Strømmen, og Turn fortsatte sitt gode spill. De er store favoritter mot Raumnes & Årnes som hadde en middels sesong ut i fra forventingene.

– Jeg kjenner ikke så godt til Årnes og hvilket mannskap de har, men er forberedt på en tøff kamp. Vi vil ha mye ballbesittelse, mens Årnes ligger lavt og kompakt. Cup er cup, så alt kan skje, men har selvfølgelig troen på seier, sier mannen Hansen vil treffe på ofte i kampen, Eidsvold Turns midtbanesentral Kristoffer Trandum Nordlie.

Hansen nevner undervurdering som en av mulighetene til Raumnes & Årnes-seier.

– I sånne typer kamper kommer man ikke unna undervurdering. Selvfølgelig kommer de til å gå inn med innseilingen om at de ikke skal undervurdere oss, men den ligger i bakhodet til alle spillerne deres. Dette skal vi utnytte, og så må vi ikke glemme at vi har gode spillere vi også som kommer til å skape trøbbel for de, forklarer Hansen.

Kristoffer Trandum Nordlie gleder seg til cupkamp (Foto: Espen Bråthen).
Nordlie og Eidsvold Turn mener nøkkelen er stort balltempo.

– Årnes vil ligge lavt og kompakt for å forsvare seg og eventuelt satse på noen gunstige brudd og kontringer. Nøkkelen for oss blir å opprettholde høyt balltempo med stor presisjon og variasjon i spillet, samtidig som vi klarer å ha balanse i laget og dekke eventuelle kontringsrom, avslutter Nordlie.

Kampstart på Årnes Kunstgras er 16:00 lørdag. Det er forventet bra med folk til en spennende cupkamp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.